Nasil yaa ben konuyu mu kacirdim yoksa sadece kasik agrisi siddetli diye mi cocugu alicaklar yoksa kasik agrina ragmen bebek mi gozukmuyorcunku bende 5.haftadan beri cok siddetli kasik agrilariyla yatiyorum dusuk tehlikem var..hatta kasiklarimin agrisi icin idrar temiz hicbisey yok organlarda dendi.kiyamam senin durumun tam olarak ne anlamadim bencok gecmis olsun.Kızlar kasık Ağrı'larımdan dolayı doktora kontrole gittim hiç gelişme olmadığını gördü. Salı günü kendi doktoruma kontrole gelmemi yine değişiklik olmazsa radyoloji de ultrasonla bakıp düşüreceklermiş. Bende vajinal bakmasını teklif ettim belki o şekilde görür diye ama öylede sonuç değişmedi.
Cnm benim kanamadan ziyade agri çok oldu zaten suan vurulmuyorum çok fazla agrim olursa o zaman belki vurdur diyo drBen 1 igne oldum baska olmadim. Az mi acaba benim. Cok mu yogundu kanamaniz?
Allah kolaylik versin.
Bulantın falan var mı? Benim yok denilecek kadar az. Ben umudu kestim. Hamile gibi bile hissedemiyorum artık kendimi. Salı günü bir mucize gerçekleşmezse yapacak birşey kalmadı. Senin Sat benden bir hafta sonra inşallah problem yoktur senin bebişinde geç döllenmiştir canım
Merhaba, ben de öncesinde başlamıştım, hatta son bir tane kaldı Folbiol' du benimki. Şimdi bir de gyno kan ilacı ile decavit multivitamin verdi. Kan ilacı ile Folik asiti içiyorum. Folik asit bittikten sonra decavit ve kan ilacı ile devam edecekmişim.decavitte Folik asit varmış zaten.sen de doktoruna danış istersenHanımlar hamile kalmadan öce Folik asit kullanmaya başlamıştım hamile kaldıktan sonra Folic1 e devammı yada plus gibi çeşitleri var bi fark var mı ?
Canım merak etme kasık ağrımla bağlantısı yok durumun. Benim kesede gelişme yok. Salı günü durum netleşecek.Nasil yaa ben konuyu mu kacirdim yoksa sadece kasik agrisi siddetli diye mi cocugu alicaklar yoksa kasik agrina ragmen bebek mi gozukmuyorcunku bende 5.haftadan beri cok siddetli kasik agrilariyla yatiyorum dusuk tehlikem var..hatta kasiklarimin agrisi icin idrar temiz hicbisey yok organlarda dendi.kiyamam senin durumun tam olarak ne anlamadim bencok gecmis olsun.
İnşallah Canımİlaçlarımı içince oluyor canım bulantı, ilk zamanlar daha fazlaydı belirtilerim. Kötüyü çağırmak istemiyorum ama ben de hissetmiyorum gibi. Bir de 8 inde 12 mm olan kesem 10 unda bir başka doktorun cihazında 10 mm olarak ölçüldü. Doktor cihaz farklılığından kaynaklanabilir,kese düzgün görünüyor dedi.
Kahverengi akıntılarim için Progestan verdi. Çarşamba günü ilk doktorum önce karından sonra alttan bakacak, inşallah salı sen,çarşamba ben güzel haberlerle dönelim.
Randevum 10 gün sonra 2 tane kaldı benmde bakim napcam yaMerhaba, ben de öncesinde başlamıştım, hatta son bir tane kaldı Folbiol' du benimki. Şimdi bir de gyno kan ilacı ile decavit multivitamin verdi. Kan ilacı ile Folik asiti içiyorum. Folik asit bittikten sonra decavit ve kan ilacı ile devam edecekmişim.decavitte Folik asit varmış zaten.sen de doktoruna danış istersen
Yok cnm şükürler olsun kanama alanı diye birşey söylemedi dr.Amin insallah ecmain..
Kanama alani goruldu mu ultrasonda?
Bende gece sık olmamakla birlikte tuvalete gidiyorum.
Bulantilar benimde inşallah gecerde rahat hamilelik geciririz cnm. Ağrılar hergün olmuyor ara ara bazen adet sancısı gibi oluyor. Bu ikinci bebeğim ilk gebeligimdede bu sancıların olduğunu hatırlıyorum netten araştırdıgım kadarıyla rahim büyüdüğü için normalmis. Sag salim kuzucuklarimizi kucagimizada alalım inşallah.Cnm ben çok idrara kalkmiyorum aslında çok sıvı tuketmiyodum o yuzden sanırım bu arada 10. hafta da benim bulantilar birden kesildi telaslanmiyor degilim.senin ağrılar için dr ne diyor ve her gün genel olarak sürekli oluyor mu
Amin cnm insallah benim de 2.olacak hayırlısıyla ilkinde de çok ağrı çektim ama yine düşük riski vardı normalmi bilemiyorumBulantilar benimde inşallah gecerde rahat hamilelik geciririz cnm. Ağrılar hergün olmuyor ara ara bazen adet sancısı gibi oluyor. Bu ikinci bebeğim ilk gebeligimdede bu sancıların olduğunu hatırlıyorum netten araştırdıgım kadarıyla rahim büyüdüğü için normalmis. Sag salim kuzucuklarimizi kucagimizada alalım inşallah.
Anladim yoksa dedim noluyoz niye aliyolar bebisidualarim seninle dilerim guzel haberler alirsin bakalim bende sanci bulanti dusuk tehlikesi bekliyorum ama yasiyacaksa yaradan can verir bebisineCanım merak etme kasık ağrımla bağlantısı yok durumun. Benim kesede gelişme yok. Salı günü durum netleşecek.
kızlar selamm, mide bulantısı olan arkadaşlara birşey soracağım, devamlı öğürmekten (çok affedersiniz) karın kaslarım acıyor, sonra da sancı giriyor size de oluyor mu? birde benim iştahım yerinde ama yediğim 5 dk sonra çıkıyor pek anlamı kalmıyor. siz neler yiyorsunuz bu zamanlarda?
allah yardımcınız olsun canım 6-7-8 hatta 9 bendede cok agır gectı benımde aksamları artıyordu bulantım sımdı gunde 2 defa zofra dıe bı ılac ıcıyorum bıraz pahalıya patlıyor ama cok sukukı ayakta tutuyor benı bulantılarımı kestıGünaydın
Benimde gün içerisinde hep midem bulanıyor dün AVM gittik resmen kokulardan mahvoldum ama bende ters olan aksam saat 4-5 den sonra acayip artıyor bulantilarim ve kusmaktan mahvoluyorum ve yediğim hiç birşey iyi gelmiyor ağzının içi zehir gibi
Merhaba kızlar oruç tutan hamişler varmı
Ya kızlar sizlere akıl danışmak istiyorum bunun konuyla alakası yok ama hani hamileyim diye ben mi çok abartıyorum hiç çevrem arkadaşım yok size danışayım dedim eşimin ailesi konu bize her geldiklerinde kaynanam görümcem her seferinde fazla yada hoşlarına giden şeyleri istiyorlar yada fazla erzak mutfak eşyası flan bu durumdan çok rahatsızım ben bişe diyemiyorum kendi annemin ve yeni aldıgım eşyalar oldugu için fazla eşya var evet ama istemeleri dogrumu ben mi abartıyorum hani sonuçta herşeye para verildi bugün degilde yarın lazım olur diye düşünenlerdenim kızlar sorun bende mi dün eşimle tartıştık
kızlar bugün kasıklarım da sanki adet olacakmışım gibi bir ağrı var ve arada sağ kasık tarafıma bir şey saplanıyor gibi oluyor bir anlık. normal mi acaba yaşayan var mı
kızlar bugün çok mutluyum bebişimin kalbi atıyor çok şükür ama mutluluğum gölgelendi partonuma dedim hamileiym diye bebğin doğumu ne zaman dedi ocak dedim çok iyi ayarlamışsın tam yoğun iş dönemine dedi o kada üzüldüm ki ne diyeceğimi bilemedim siz olsanız ne yapardınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?