Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Nasil yaa ben konuyu mu kacirdim yoksa sadece kasik agrisi siddetli diye mi cocugu alicaklar yoksa kasik agrina ragmen bebek mi gozukmuyorcunku bende 5.haftadan beri cok siddetli kasik agrilariyla yatiyorum dusuk tehlikem var..hatta kasiklarimin agrisi icin idrar temiz hicbisey yok organlarda dendi.kiyamam senin durumun tam olarak ne anlamadim bencok gecmis olsun.

İlaçlarımı içince oluyor canım bulantı, ilk zamanlar daha fazlaydı belirtilerim. Kötüyü çağırmak istemiyorum ama ben de hissetmiyorum gibi. Bir de 8 inde 12 mm olan kesem 10 unda bir başka doktorun cihazında 10 mm olarak ölçüldü. Doktor cihaz farklılığından kaynaklanabilir,kese düzgün görünüyor dedi.
Kahverengi akıntılarim için Progestan verdi. Çarşamba günü ilk doktorum önce karından sonra alttan bakacak, inşallah salı sen,çarşamba ben güzel haberlerle dönelim.

Merhaba kizlar ben de en son 5+1 ken gitmistim sadece keseyi görmüstü üc hafta sonra gel demisti iki haftadirda bulantilarim cok yogun ayin 15 inde gitcem ozamana sekizinci hafta bitiyor inslh hersey yolundadir
Hepimizde saglikla aliriz bebislerimizi kucagimiza inslh

Hanımlar hamile kalmadan öce Folik asit kullanmaya başlamıştım hamile kaldıktan sonra Folic1 e devammı yada plus gibi çeşitleri var bi fark var mı ?

Hanımlar hamile kalmadan öce Folik asit kullanmaya başlamıştım hamile kaldıktan sonra Folic1 e devammı yada plus gibi çeşitleri var bi fark var mı ?
Merhaba, ben de öncesinde başlamıştım, hatta son bir tane kaldı Folbiol' du benimki. Şimdi bir de gyno kan ilacı ile decavit multivitamin verdi. Kan ilacı ile Folik asiti içiyorum. Folik asit bittikten sonra decavit ve kan ilacı ile devam edecekmişim.decavitte Folik asit varmış zaten.sen de doktoruna danış istersen

Canım merak etme kasık ağrımla bağlantısı yok durumun. Benim kesede gelişme yok. Salı günü durum netleşecek.

İnşallah Canım

Randevum 10 gün sonra 2 tane kaldı benmde bakim napcam ya

Bulantilar benimde inşallah gecerde rahat hamilelik geciririz cnm. Ağrılar hergün olmuyor ara ara bazen adet sancısı gibi oluyor. Bu ikinci bebeğim ilk gebeligimdede bu sancıların olduğunu hatırlıyorum netten araştırdıgım kadarıyla rahim büyüdüğü için normalmis. Sag salim kuzucuklarimizi kucagimizada alalım inşallah.

Amin cnm insallah benim de 2.olacak hayırlısıyla ilkinde de çok ağrı çektim ama yine düşük riski vardı normalmi bilemiyorum

Canım merak etme kasık ağrımla bağlantısı yok durumun. Benim kesede gelişme yok. Salı günü durum netleşecek.
Anladim yoksa dedim noluyoz niye aliyolar bebisidualarim seninle dilerim guzel haberler alirsin bakalim bende sanci bulanti dusuk tehlikesi bekliyorum ama yasiyacaksa yaradan can verir bebisine

kızlar selamm, mide bulantısı olan arkadaşlara birşey soracağım, devamlı öğürmekten (çok affedersiniz) karın kaslarım acıyor, sonra da sancı giriyor size de oluyor mu? birde benim iştahım yerinde ama yediğim 5 dk sonra çıkıyor pek anlamı kalmıyor. siz neler yiyorsunuz bu zamanlarda?

İnşallah çabuk geçer annesi bende aynı haftadaym senle ama henüz öğürmelerim yok umarım ki olmaz.Ama sık sık bulantı oluyor bişeyler atıştrnca geçiyor sabah yataktan kalkmadan kraker falan yiyorm biraz daha toparlıyorm gibi

Günaydın
Benimde gün içerisinde hep midem bulanıyor dün AVM gittik resmen kokulardan mahvoldum ama bende ters olan aksam saat 4-5 den sonra acayip artıyor bulantilarim ve kusmaktan mahvoluyorum ve yediğim hiç birşey iyi gelmiyor ağzının içi zehir gibi

allah yardımcınız olsun canım 6-7-8 hatta 9 bendede cok agır gectı benımde aksamları artıyordu bulantım sımdı gunde 2 defa zofra dıe bı ılac ıcıyorum bıraz pahalıya patlıyor ama cok sukukı ayakta tutuyor benı bulantılarımı kestı

Merhaba kızlar oruç tutan hamişler varmı

Merhaba canım ben tutuyordum bugune kadar cok bir etkisi olmuyordu bana normal oruc tutuyor gibiyim ama korktum bugun tutmadim ara ara tutmayi düşünüyorum islerin yogun olmadigi gunlerde

Bence esinle tartisma canim o senin en buyuk destekcin ve hep de oyle olacak ikna et guzel guzel soyle ben üzülüyorum bu da bebegimizi etkiliyor de hamilelikte hormonlar farkli çalışıyor esyalarim bana hatira de ve onlara da gereken cevabi ver cok ayip ya ben senin yerinde olsam kac kere kavga etmistim şimdiye

kızlar bugün kasıklarım da sanki adet olacakmışım gibi bir ağrı var ve arada sağ kasık tarafıma bir şey saplanıyor gibi oluyor bir anlık. normal mi acaba yaşayan var mı

Bende de var canim oturdugum yerden kalkamiyorum

Ne biçim insanlar var ya sanki kendileri gökten zembille indi onlari da dünyaya getiren bir kadindi... bu eziyet resmen Vicdansızlar

Merhaba kizlar nasilsiniz?bugun 8 haftaya basladim hayirlisi ile.Gecen sali kanamam olmusdu cok sukur kanamam yok suan lekelenmemde.Bebegimi ve kalp atisini gecen hafta gordum.Sizlere sormak istedigim cumartesi gecesi rahmim agridi alt tarafim ve dun belimde cok agridi.Hic bir is yapmiyorum.Dinleniyorum surekli yalniz sanki bugun goguslerimdeki hassasiyette azaldi yada ben psikolojik olarak etkiliyorum kendimi.Sizler nasilsiniz?Carsambaya tekrar randevum var insallah yavrum iyidir.Allah sag salim kavusmamizi nasip etsin.aminn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…