canım yaa işte başta benimde sadece bulantım oluyordu sonra gün içinde 2-3 en az lavobadayımİnşallah çabuk geçer annesi bende aynı haftadaym senle ama henüz öğürmelerim yok umarım ki olmaz.Ama sık sık bulantı oluyor bişeyler atıştrnca geçiyor sabah yataktan kalkmadan kraker falan yiyorm biraz daha toparlıyorm gibi
geçmiş olsun canım...Günaydın
Benimde gün içerisinde hep midem bulanıyor dün AVM gittik resmen kokulardan mahvoldum ama bende ters olan aksam saat 4-5 den sonra acayip artıyor bulantilarim ve kusmaktan mahvoluyorum ve yediğim hiç birşey iyi gelmiyor ağzının içi zehir gibi
benim daha reglimden 1 hafta önce bulantılarım başlamıştı hatta şüphelenip test aldığımda daha negatif gözüküyordu. ama 6. haftaya girdiğimden beri hergün çıkarıyorum..İstifra etmeye kaçıncı haftada başladınız
Canım benim kızımda 12-14. Haftalar arasında kısa bi bulantım oldu gayet sağlıklı bebeğim doğmuştu. Bulantıyla Bebek sağlığının alakası yok. Bu sıpa fena geliyor yanlız 6. Haftadan beri mahvetti beni
Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsinKızlar yeni ögrendim bebişi haftaya görmeye gitcem inşallah görebilirsek şuan 4+5 günlük :) alınganlık stres ne ararsan var bide takıntılıyım sanırım
Yedigimi çıkaramıyorum fakat ögürmekten fena kasıklarım agrıyor normal yani o ögürmeye can mı dayanır inşallah bişe olmaz tabi ben sadece bulantı yaşıyorum çıkmıyor bi türlü ekşi tuzlu yiyince iyi geliyor hı bide hurma çok iyi geliyor bulantılara bende şükür iştahsızım ama aşermem çok ama yiyeniyorumkızlar selamm, mide bulantısı olan arkadaşlara birşey soracağım, devamlı öğürmekten (çok affedersiniz) karın kaslarım acıyor, sonra da sancı giriyor size de oluyor mu? birde benim iştahım yerinde ama yediğim 5 dk sonra çıkıyor pek anlamı kalmıyor. siz neler yiyorsunuz bu zamanlarda?
Cnm bnmde 1 hafta geriydi iki hafta sonra gittiğimde fark 3 güne indi zaten Normal miş bi hafta fark kalp te 124 tu 178 olmuşSelam kızlar, cumartesi günü kalp atışı için dr randevum vardı. Şükür kalbi duyduk ama olması gerekenden yavaş dedi doktor. 140 bpm olması gerekirken 113 bpm çıktı. Sat tarihime göre 8.haftalık ama 1 hafta geriden geliyor bebeğim. Doktor; takip edicez düzene girer muhtemelen, zaten gelişiyor son usgye göre dedi. Yine de tedirginim tabiiki. Böyle bişey yaşayan var mı aranızda yada fikri olan?
Allah razı olsun cümlemize inşallah aminAllah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin
İnşallah vardır canım saglıkla ama sonuca göre var gibi sanırım çok yeniKızlarbilginize ve yardımınıza ihtiyacım var 7 Mayıs son adet tarihim 35-40 günde adet olan biriyim cumartesi günü idrar testim silik çıktı, kan verdim sonuç
( 7,57) doktor haftaya tekrar gel kan ver dedi. Ne diyorsunuz değerim ile ilgili?
İnşallah vardır canım saglıkla ama sonuca göre var gibi sanırım çok yeni
Kızlarbilginize ve yardımınıza ihtiyacım var 7 Mayıs son adet tarihim 35-40 günde adet olan biriyim cumartesi günü idrar testim silik çıktı, kan verdim sonuç
( 7,57) doktor haftaya tekrar gel kan ver dedi. Ne diyorsunuz değerim ile ilgili?
Tatlım bat ne zaman peki? erken kan testi yapıldığı için biraz düşük tabii değer. Bence doktorun dediği gibi haftaya git, ardından da 2 gün sonra yine kan vermeye çağırıcak seni. en az 2 katına çıkıp gebelik kesene bakıcak falan fistaan :) ben değer olarak 5'in üstünde olanların gebeliği var diye biliyorum. Allah Hayırlısını Versin İnşallah :)
Ayy canımmkızlar 7+5 oldum ama müthiş bulantı ve halsizlik var tabiki tuzu biberi kusmalar kolumu bile kaldırmak canım istemiyor ne yesem midemde durmuyorocakta doğum yapacak arkadaşlar bulantılarınız ne alemde
Tatlım bat ne zaman peki? erken kan testi yapıldığı için biraz düşük tabii değer. Bence doktorun dediği gibi haftaya git, ardından da 2 gün sonra yine kan vermeye çağırıcak seni. en az 2 katına çıkıp gebelik kesene bakıcak falan fistaan :) ben değer olarak 5'in üstünde olanların gebeliği var diye biliyorum. Allah Hayırlısını Versin İnşallah :)
Ben 35-40 günde bir adet oluyorum. En son 7 Mayıs adet oldum bu 2 güne adet olmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?