Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

canım yaa işte başta benimde sadece bulantım oluyordu sonra gün içinde 2-3 en az lavobadayım ( inşallah sen de bulantıyla atlatırsın. benim bugün 6+5 :)) senin?

geçmiş olsun canım...

Kızlar günaydın bilginize ve yardımınıza ihtiyacım var adetime bir hafta varken idrar testi silik çıktı, kan verdim sonuç ( 7,57) doktor haftayatekrar gel kan ver dedi. Ne diyorsunuzdeğerim ile ilgili?

yani bencede bulantıyla bebek arasında bağlantı yok. mesela diğerinde olmamıs bunda olmus napcaksın işte olsun yeterki sağlıklı olsunda

Selam kızlar, cumartesi günü kalp atışı için dr randevum vardı. Şükür kalbi duyduk ama olması gerekenden yavaş dedi doktor. 140 bpm olması gerekirken 113 bpm çıktı. Sat tarihime göre 8.haftalık ama 1 hafta geriden geliyor bebeğim. Doktor; takip edicez düzene girer muhtemelen, zaten gelişiyor son usgye göre dedi. Yine de tedirginim tabiiki. Böyle bişey yaşayan var mı aranızda yada fikri olan?

Yedigi
Yedigimi çıkaramıyorum fakat ögürmekten fena kasıklarım agrıyor normal yani o ögürmeye can mı dayanır inşallah bişe olmaz tabi ben sadece bulantı yaşıyorum çıkmıyor bi türlü ekşi tuzlu yiyince iyi geliyor hı bide hurma çok iyi geliyor bulantılara bende şükür iştahsızım ama aşermem çok ama yiyeniyorum

Cnm bnmde 1 hafta geriydi iki hafta sonra gittiğimde fark 3 güne indi zaten Normal miş bi hafta fark kalp te 124 tu 178 olmuş

Kızlar bilginize ve yardımınıza ihtiyacım var 7 Mayıs son adet tarihim 35-40 günde adet olan biriyim cumartesi günü idrar testim silik çıktı, kan verdim sonuç
( 7,57) doktor haftaya tekrar gel kan ver dedi. Ne diyorsunuz değerim ile ilgili?

İnşallah vardır canım saglıkla ama sonuca göre var gibi sanırım çok yeni

Tatlım bat ne zaman peki? erken kan testi yapıldığı için biraz düşük tabii değer. Bence doktorun dediği gibi haftaya git, ardından da 2 gün sonra yine kan vermeye çağırıcak seni. en az 2 katına çıkıp gebelik kesene bakıcak falan fistaan :) ben değer olarak 5'in üstünde olanların gebeliği var diye biliyorum. Allah Hayırlısını Versin İnşallah :)

kızlar 7+5 oldum ama müthiş bulantı ve halsizlik var tabiki tuzu biberi kusmalar kolumu bile kaldırmak canım istemiyor ne yesem midemde durmuyor ocakta doğum yapacak arkadaşlar bulantılarınız ne alemde

kızlar 7+5 oldum ama müthiş bulantı ve halsizlik var tabiki tuzu biberi kusmalar kolumu bile kaldırmak canım istemiyor ne yesem midemde durmuyor ocakta doğum yapacak arkadaşlar bulantılarınız ne alemde
Ayy canımm ben bugun 9+5im ve şu 2 haftadır yeni yeni bulantılarım geçiyo. sürekli ağzımın bişeylerle (özellikle tuzlu ve ekşi) sürekli ağzımın dolu olması lazım yoksa bulanıyorum. Hala yapılan yemek kokusuna eşimin en sevdiğim parfüm kokusuna kendi deoma bile tahammülüm yok. Allah bundan kötüsünü vermesin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…