Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

sorma mutfağın kapısına burnumu uzatıyorum hemen kusmaya başlıyorum yemekler aklıma gelince bile midem bulanıyor

sorma mutfağın kapısına burnumu uzatıyorum hemen kusmaya başlıyorum yemekler aklıma gelince bile midem bulanıyor

Valla Allah kolaylık versin balım yaa :) Annemin dediği gibi. ''eee Annelik kolay mıııı'' :) :)
Onlar sağlıklı olsunlar da ben 7/24 kusmaya razıyım :)

Kızlar ben birkaç gündür bulantı yaşamıyorum ama halsizlik var ve inanılmaz çarpıntım var.. Uyuyamıyorum.. Ellerim ayaklarım titriyor çoğu zaman.. Açlığa tahammül edemiyorum.. ilk hamileliğimde de çarpıntı yaşamıştım yaklaşık 20-22 hafta civarı.. O zaman artan kan ihtiyacından dolayı olabilir demişti doktor.. kalp atıl hızım doğuma kadar hiç azalmadı ama zamanla hissetmemeye başlamıştım.. Şimdi ise daha çok erken.. Endişeliyim

canım korkma.. doktorunu arayıp sor istersen normal mi diye. inşallah kötü birşey çıkmaz. ben de dün bulantı yaşamıyordum bugün normalden fazla kustum. hergünümüz aynı olmuyor ki.

Canım benim de sat tarihime göre 1 hafta geri ama doktor bunda herhangi bir sakınca yok dedi geç döllenme olmuş sadece seninde muhtemelen böyledir

canım yaa işte başta benimde sadece bulantım oluyordu sonra gün içinde 2-3 en az lavobadayım ( inşallah sen de bulantıyla atlatırsın. benim bugün 6+5 :)) senin?
7+2 deyim ben 1 haftadır bulantılarım başladı ama lavobaya gitmedim henüz çok korkuyorum gitmekten dayanamam diye olmaz inşallah ya

7+2 deyim ben 1 haftadır bulantılarım başladı ama lavobaya gitmedim henüz çok korkuyorum gitmekten dayanamam diye olmaz inşallah ya
Yarın doktora gideceğim eğer bebeği hala göremezlerse gebeliği sonlandıracaklar. Çok gerginim, mutsuzum, korkuyorum kürtaj falan yapmalarından hamişlerin duası kabul olurmuş bana dua edin olur mu?

Kizlar hamile kalmadan oncede folik asit ve coraspirin iciyordum.simdi 8.haftadayim ve hala kullaniyorum..benim gibi coraspirin kullanan varmi?
Bide vitamin kullanmaya basladinizmi

Kizlar yardim ve dua ya ihdiyacim var.Gecen hafta sali gunu kanama olmusdu hastanede vajinalultrasyon ile bakildi doktor 2 kese gormusdu birinde bebegim var kalp atisida var diger kesede kanama var dediama bebegin iyi dedi.Gecen haftadan bugune kanama yoktu ama bugun tekrar basladi korkuyorum ister istemez doktor tekrar kanaman olabilir demisdi ama endiseliyim basina boyle bisey gelen varmi?Lutfen dua lariniza ihdiyacim var.

İnş arkadasım zaman gecmiyor, belim ağrıyor bugun idrar testi yaptım silik çıktı yine
silik çıkıyorsa hamilesindir canım benimde silikti hatta ben görmek istediğimden görüyorum sanmıştım o kadar silikti gözlerimi belertip bakıyordum yani öyle ama varmış bebiş

Yarın doktora gideceğim eğer bebeği hala göremezlerse gebeliği sonlandıracaklar. Çok gerginim, mutsuzum, korkuyorum kürtaj falan yapmalarından hamişlerin duası kabul olurmuş bana dua edin olur mu?
Canım Allah yardımcın olsun dua edicem çok sıkma kendini Rabbim hayırlısını versin inşallah bebişin seninledir Allah korusun ya rabbim korusun melegini

Canım kontrollerine git kendini yorma bol bol dinlen Allah korusun meleklerini size bagışlasın ayaklarını kaldır sürekli uzan bol bol bişe kaldırma yere egilme dar sıkı giyinme

Canım çok geçmiş olsun. Ben 5. Haftamda başladım kanamaya progestan desteği ile bugüne kadar geldim. Kanama durmuştu bugün ilacın dozunu düşürdü dr um. baktım akşam gene hafif hafif başlamış hemen eski düzene döndüm. Bebeklerini sev onları iste. Ve unutma düşecek olanı ne yaparsan yap tutamıyorsun. Ama düşmeyecekse de sıkı sıkı tutunuyor sana annesi. Dua et. İlacını aksatma. Ve dinlen. O hissin nasıl olduğunu çok iyi biliyorum. Allahım yardımcımız olsun. Bebeklerimize güç kuvvet versin inşallah.

Allah yar ve yardımcın olsun tatlım inşallah bebek iyidir tabii sende iyi ol.. Rabbim en sağlıklı en güzel en hayırlı evlatları nasib etsin bizlere insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…