Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Kızlar birazdan bende doktora gitcem inşallah testlere geç kalmamışımdır herşey yolundadır bakalım ne dicekler banada dua edin yüzüm ellerim bembeyaz kansız kaldım sanırım her gören öyle diyo ruh gibi oldum bide uçuk çıktı dudagımın üstünde kocaman bişe nası geçecek acaba

Kizlar hamile kalmadan oncede folik asit ve coraspirin iciyordum.simdi 8.haftadayim ve hala kullaniyorum..benim gibi coraspirin kullanan varmi?
Bide vitamin kullanmaya basladinizmi
Bende kullanıyorum başından beri coraspirin canim folik asitte aynı şekilde ama vitamine daha yeni başladım ve folik asidi biraktim 10.haftadayım

Ben ramazanda oruç tutan arkadŞlara soruyorum. Nasıl tutuyorsunuz? Sonuçta istifra edince oruç bozuluyo. İlk 3 gün tuttum sonra doktorum tutma dedi. Şimdi arada niyetleniyorum ama çıkarıyorum. İlk 3 gün hep yattım desem yeri.

canım ıkılı testı dıosan daha var benı 29 hazıranda cagırdı doktorum

Yarın doktora gideceğim eğer bebeği hala göremezlerse gebeliği sonlandıracaklar. Çok gerginim, mutsuzum, korkuyorum kürtaj falan yapmalarından hamişlerin duası kabul olurmuş bana dua edin olur mu?
Canım çok geçmiş olsun dua edeceğim senin için inşallah ikiniz de iyi olacaksınız

canım ıkılı testı dıosan daha var benı 29 hazıranda cagırdı doktorum

Ama 11 ve 12. haftalarda yapılıyo diye biliyorum bende. yani tabiiki doktorlar daha iyisini bilir ama mesela benim randevum 25 haziranda 11+3 oluyorum. Yapılır mı doktor karar vericek ama benim kuzenim hamile 4 aylık şimdi onada 12nci haftanın içinde yaptırmıs doktoru. yani geç kalma erken yaptırma diye bişey yok diye biliyorummm.

COTE="cinkosimal, post: 46910842, member: 636938"]Kizlar yardim ve dua ya ihdiyacim var.Gecen hafta sali gunu kanama olmusdu hastanede vajinalultrasyon ile bakildi doktor 2 kese gormusdu birinde bebegim var kalp atisida var diger kesede kanama var dediama bebegin iyi dedi.Gecen haftadan bugune kanama yoktu ama bugun tekrar basladi korkuyorum ister istemez doktor tekrar kanaman olabilir demisdi ama endiseliyim basina boyle bisey gelen varmi?Lutfen dua lariniza ihdiyacim var.[/QUOTE]
Canım sana da çok geçmiş olsun Rabbim meleklerini korusun inşallah senin için de dua edeceğim

11ncı haftadan sonra 3 hafta ıcınde yapılıyormus canım

Merhaba kızlar benim bebeğimin kalbi durdu gelişememiş, alındı hayırlısı böyleymiş.Allah sizlerin sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin

11ncı haftadan sonra 3 hafta ıcınde yapılıyormus canım

Anladımmm Ay ne biliyim kuzenime yapılınca 12nci haftanın içinde bende herkeze aynısı olabilir diye dedim bilemedimki olsun yaa ben ayın 25i gelsinde bebeğimi göriyim diye iple çekiyorum vallahiiii sende de varmı tatlım o heyecan :)

Merhaba kızlar benim bebeğimin kalbi durdu gelişememiş, alındı hayırlısı böyleymiş.Allah sizlerin sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin

Canım başın sağolsun, dilerim Rabbimden tekrar bu duyguları yaşarsınız ve sağlıkla sıhhatle bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Kendinize dikkat edin, Allah rahmet eylesin

Merhaba hanımlar, bende yeni katıldim aranıza, nasip olursa 21 ocakta kucağımıza alacağız bebişimizi antalyada olan var mı aranızda?

canım başınsağolsunn allah bir daha tattırır sana inş .verende ALLAH alanda ALLAH herşey gönlünce olsunn kendine çok ıyı bak moralini yüksek tutcak seyler yap .neden durmuskii sen iyi diyordun ben seni hatırlıyorum. burda birbirimizi göre göre artık yakın oluyoruz.

Merhaba kızlar bende 9+3haftalık hamileyim ve maalesef ilk haftadan beri miğde bulantısı yaşıyorum 4kılo verdim cok şükür kusmam yok ama kokuya karşı aşırı hassasım ne zman gecıcek bilmiyorum acayip halsiz ve bitkin hissediyorum kendimi işe de gidemiyorum eabbim yardımcımız olsun inşallah

Basın saolsun canım, sen dua et bol bol allah en yakın zamanda sağlıklı bı gebelik nasip eder inşallah tekrar

Kızlar 10 haftalık oldum bugün ama çok halsizliğim var. Mide bulantım yok Allaha şükür ama çok yoruluyorum. Öğretmenim yarım gün okula gidiyorum. 1 den 5 e kadar çalışıyorum. Okulda da oturuyorum bişey yapmıyorum aslında ama eve gelince o kadar yorgun oluyorum ki. Sizde de böyle oluyor mu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…