tatlım hayırlı olsun gebelik var :) doktorunun dediği tarihte yani ctesi yine git kan ver kontrol sağlasın bakalım ayy hadi hayırlısı :)
Bende kullanıyorum başından beri coraspirin canim folik asitte aynı şekilde ama vitamine daha yeni başladım ve folik asidi biraktim 10.haftadayımKizlar hamile kalmadan oncede folik asit ve coraspirin iciyordum.simdi 8.haftadayim ve hala kullaniyorum..benim gibi coraspirin kullanan varmi?
Bide vitamin kullanmaya basladinizmi
canım ıkılı testı dıosan daha var benı 29 hazıranda cagırdı doktorumKızlar birazdan bende doktora gitcem inşallah testlere geç kalmamışımdır herşey yolundadır bakalım ne dicekler banada dua edin yüzüm ellerim bembeyaz kansız kaldım sanırım her gören öyle diyo ruh gibi oldum bide uçuk çıktı dudagımın üstünde kocaman bişe nası geçecek acaba
Canım çok geçmiş olsun dua edeceğim senin için inşallah ikiniz de iyi olacaksınızYarın doktora gideceğim eğer bebeği hala göremezlerse gebeliği sonlandıracaklar. Çok gerginim, mutsuzum, korkuyorum kürtaj falan yapmalarından hamişlerin duası kabul olurmuş bana dua edin olur mu?
canım ıkılı testı dıosan daha var benı 29 hazıranda cagırdı doktorum
Kızlar birazdan bende doktora gitcem inşallah testlere geç kalmamışımdır herşey yolundadır bakalım ne dicekler banada dua edin yüzüm ellerim bembeyaz kansız kaldım sanırım her gören öyle diyo ruh gibi oldum bide uçuk çıktı dudagımın üstünde kocaman bişe nası geçecek acaba
11ncı haftadan sonra 3 hafta ıcınde yapılıyormus canımAma 11 ve 12. haftalarda yapılıyo diye biliyorum bende. yani tabiiki doktorlar daha iyisini bilir ama mesela benim randevum 25 haziranda 11+3 oluyorum. Yapılır mı doktor karar vericek ama benim kuzenim hamile 4 aylık şimdi onada 12nci haftanın içinde yaptırmıs doktoru. yani geç kalma erken yaptırma diye bişey yok diye biliyorummm.
11ncı haftadan sonra 3 hafta ıcınde yapılıyormus canım
Merhaba kızlar benim bebeğimin kalbi durdu gelişememiş, alındı hayırlısı böyleymiş.Allah sizlerin sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
Merhaba kızlar benim bebeğimin kalbi durdu gelişememiş, alındı hayırlısı böyleymiş.Allah sizlerin sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
Basın saolsun canım, sen dua et bol bol allah en yakın zamanda sağlıklı bı gebelik nasip eder inşallah tekrarMerhaba kızlar benim bebeğimin kalbi durdu gelişememiş, alındı hayırlısı böyleymiş.Allah sizlerin sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
Hayırlı olsun cnm bn varımMerhaba hanımlar, bende yeni katıldim aranıza, nasip olursa 21 ocakta kucağımıza alacağız bebişimiziantalyada olan var mı aranızda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?