Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Ben 8. Haftadayim, gece ne kadar iyi uyusam da gunduz de en az bi yarım saat uyuyorum ona rağmen halsizligim oluyor

Slm güzel anneler ben geçen hafta gittim doktora bebisim iki santim olmuş bile sadece kusma sorunum var bir de horul horul uyuyom zaten normalde de çok uyuyordum şimdi costum üç kilo verdim akşam kurmaları yüzünden sizde durumlar nasıl

Kizlar bende de 6. Haftada bulantilar baslamisti simdi 2 gündür ne yesem icsem kusuyordum bugun biraz daha iyiyim. Dramamine kullaniyorum. 7+5 im bugun. Bende 3 kilo verdim. Hic duzgun beslenemiyorum. Insallah gelismesinde bi sorun yoktur bebisin. Size birsey sormak istiyorum. Dun dr gitmistim. Ikili teste kadar yani 3 hafta sonraya kadar daha da gitmeme gerek varmi acaba dr. Hala kendime dr bulamadim. Bi devlete gidiyorum bi ozele gidiyorum. Karisti iyice hersey. Zeytinburnunda dr onerisi olan varmi acaba

Bence sabit bi doktor edin kendine, o zaten sana geleceğin tarihleri de söyler. Sürekli doktor değiştirmek problem çünkü hepsinin tarzı da farklı. Ben 8+3 deyim bende de mide bulantılari var ama kusma olmadı hiç allaha şükür. Doktorum bulantı için MEDPAMID verdi, iyi geldi bana

Maşallah bebişine doktorun kusma ve bulantı için bisi söylemedi mi? Ben 8+3 deyim kusma yok ama bulantim çok MEDPAMID verdi bana doktorum iyi geldi. Bide çubuk kraker ve sarı leblebi de çok iyi geliyor bana. Uyku hali de normal, uyuyabiliyorken üye bence ilerleyen haftalarda insanın karnı büyüyünce uyumak zorlasiyormus

Kan ilacı yada herhangi bi vitamin kullanıyormusunuz ? 5. Haftada gitmiştim hamilesin hayırlı olsun dedi gönderdi doktor söylemedi kullan diye ama çevremdekiler kullanman gerek diyor benimde bulantım çok haftaya randevum var gidince söylerm artık

Ben kullanmıyorum canım, doktor ona kan değerlerine göre karar verir herkeste aynı zamanda başlamaz. Sordum ben de özellikle şuan tüm degeeler normal gerek yok henüz dedi, sen yine haftaya gidince doktoruna sor istersen

Öyle yapıcam sanırım Annesi Kişisel bilgilerine muhtemel doğum tarihini yazarsan gelişimini takip edebilirz :) hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah

kızlar 2 hafta oldu bebeğimi görmeyeli bu cumartesi gidicem insallah iyidir iştahsızlık ve akşamları bulantı dışında birsey olmadığından ve varlığını hissedemediğimden hep iyimi acaba diye telaş içindeyim herkeste varmıdır acaba benmi böyleyim :/

bende bugün 10 haftalıgımı bıtırdım =) benımde mıde bulantım yok . sen ne zaman gıttın doktora yakın zamanda gıttınmı bebek goruntusu nasıldı baya bellı oluyodur dımı? ben cuma gıdıcem merakla beklıyorumda

bende oleyım ya varlığını braz hıssedıyosun aslında seğiriyor arada =) ama genede goremıyosun ıcınde ne durumda dıye hep bir telaş var her hamiledede vardır canım

Günaydın kızlar,
O kadar kötüyüm ki bebeğimi kaybettim Hiç bir sebeb yokken hemde. Cuma günü hafif ağrılarım başladı c.tesi salak doktorum kalp atışı yok çarşamba gel alıcaz dedi ben sinir krizine girdim ama meğer daha çok küçükmüş pazar günü acile gittik doktor düşük tehlikesi var ama kese ve bebek iyi kalp atışı var dedi ama ardından lekelenme kanama derken p.tesi gecesi düşük yaptım Allah kimseye bu acıyı vermesin.

Canım Allah sabır versin acını dindirsin, mevla güldürür yüzünü yine,üzülme diycem ama elinde değil tabi çok zor olmalı Allah yardımcın olsun

olmazmıı ben gecen hafta gıtmıstımen son 9+3 du galıba buyumus kuzum.cınsıyet bıle söledı doktor=)

canım cok uzuldum senı en bastan berı takıp edıyordum ınan bana cok uzuldum allah yardımcın olsun bı an önce yenıden bebegıne kavusursun ısallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…