Ben de merak ediyorum. . Ara ara girip yazmış mı diye bakıyorum.. inşallah hayırlı haberler verir..@Duuduu canım ne yaptın, doktora gidecektin bugün?
inşallah canım, güzel, hayırlı haberleriyle döner. Onun için hayırlısı ne ise o olmuştur inşallah.Ben de merak ediyorum. . Ara ara girip yazmış mı diye bakıyorum.. inşallah hayırlı haberler verir..
TeşekkürlerHayırlı olsun cnm bn varım
Bende Merak edenlerdenim iyi haberini alırız inşallah ama Rabbim hayırlısını versin şimdi değilse bile daha sonra herkesin yüzünü güldürürinşallah canım, güzel, hayırlı haberleriyle döner. Onun için hayırlısı ne ise o olmuştur inşallah.
Ben 8. Haftadayim, gece ne kadar iyi uyusam da gunduz de en az bi yarım saat uyuyorum ona rağmen halsizligim oluyorKızlar 10 haftalık oldum bugün ama çok halsizliğim var. Mide bulantım yok Allaha şükür ama çok yoruluyorum. Öğretmenim yarım gün okula gidiyorum. 1 den 5 e kadar çalışıyorum. Okulda da oturuyorum bişey yapmıyorum aslında ama eve gelince o kadar yorgun oluyorum ki. Sizde de böyle oluyor mu.
Bence sabit bi doktor edin kendine, o zaten sana geleceğin tarihleri de söyler. Sürekli doktor değiştirmek problem çünkü hepsinin tarzı da farklı. Ben 8+3 deyim bende de mide bulantılari var ama kusma olmadı hiç allaha şükür. Doktorum bulantı için MEDPAMID verdi, iyi geldi banaKizlar bende de 6. Haftada bulantilar baslamisti simdi 2 gündür ne yesem icsem kusuyordum bugun biraz daha iyiyim. Dramamine kullaniyorum. 7+5 im bugun. Bende 3 kilo verdim. Hic duzgun beslenemiyorum. Insallah gelismesinde bi sorun yoktur bebisin. Size birsey sormak istiyorum. Dun dr gitmistim. Ikili teste kadar yani 3 hafta sonraya kadar daha da gitmeme gerek varmi acaba dr. Hala kendime dr bulamadim. Bi devlete gidiyorum bi ozele gidiyorum. Karisti iyice hersey. Zeytinburnunda dr onerisi olan varmi acaba
Maşallah bebişineSlm güzel anneler ben geçen hafta gittim doktora bebisim iki santim olmuş bile sadece kusma sorunum var bir de horul horul uyuyom zaten normalde de çok uyuyordum şimdi costum üç kilo verdim akşam kurmaları yüzünden sizde durumlar nasıl
Kan ilacı yada herhangi bi vitamin kullanıyormusunuz ? 5. Haftada gitmiştim hamilesin hayırlı olsun dedi gönderdi doktor söylemedi kullan diye ama çevremdekiler kullanman gerek diyor benimde bulantım çok haftaya randevum var gidince söylerm artıkMaşallah bebişinedoktorun kusma ve bulantı için bisi söylemedi mi? Ben 8+3 deyim kusma yok ama bulantim çok MEDPAMID verdi bana doktorum iyi geldi. Bide çubuk kraker ve sarı leblebi de çok iyi geliyor bana. Uyku hali de normal, uyuyabiliyorken üye bence ilerleyen haftalarda insanın karnı büyüyünce uyumak zorlasiyormus
Ben kullanmıyorum canım, doktor ona kan değerlerine göre karar verir herkeste aynı zamanda başlamaz. Sordum ben de özellikle şuan tüm degeeler normal gerek yok henüz dedi, sen yine haftaya gidince doktoruna sor istersenKan ilacı yada herhangi bi vitamin kullanıyormusunuz ? 5. Haftada gitmiştim hamilesin hayırlı olsun dedi gönderdi doktor söylemedi kullan diye ama çevremdekiler kullanman gerek diyor benimde bulantım çok haftaya randevum var gidince söylerm artık
Kızlar 10 haftalık oldum bugün ama çok halsizliğim var. Mide bulantım yok Allaha şükür ama çok yoruluyorum. Öğretmenim yarım gün okula gidiyorum. 1 den 5 e kadar çalışıyorum. Okulda da oturuyorum bişey yapmıyorum aslında ama eve gelince o kadar yorgun oluyorum ki. Sizde de böyle oluyor mu.
kızlar 2 hafta oldu bebeğimi görmeyeli bu cumartesi gidicem insallah iyidir iştahsızlık ve akşamları bulantı dışında birsey olmadığından ve varlığını hissedemediğimden hep iyimi acaba diye telaş içindeyim herkeste varmıdır acaba benmi böyleyim :/
Canım Allah sabır versin acını dindirsin, mevla güldürür yüzünü yine,üzülme diycem ama elinde değil tabi çok zor olmalı Allah yardımcın olsunGünaydın kızlar,
O kadar kötüyüm ki bebeğimi kaybettimHiç bir sebeb yokken hemde. Cuma günü hafif ağrılarım başladı c.tesi salak doktorum kalp atışı yok çarşamba gel alıcaz dedi ben sinir krizine girdim ama meğer daha çok küçükmüş pazar günü acile gittik doktor düşük tehlikesi var ama kese ve bebek iyi kalp atışı var dedi ama ardından lekelenme kanama derken p.tesi gecesi düşük yaptım Allah kimseye bu acıyı vermesin.
olmazmıı ben gecen hafta gıtmıstımen son 9+3 du galıba buyumus kuzum.cınsıyet bıle söledı doktor=)Anladımmm Ay ne biliyim kuzenime yapılınca 12nci haftanın içinde bende herkeze aynısı olabilir diye dedim bilemedimkiolsun yaa ben ayın 25i gelsinde bebeğimi göriyim diye iple çekiyorum vallahiiii sende de varmı tatlım o heyecan :)
canım cok uzuldum senı en bastan berı takıp edıyordum ınan bana cok uzuldum allah yardımcın olsun bı an önce yenıden bebegıne kavusursun ısallahGünaydın kızlar,
O kadar kötüyüm ki bebeğimi kaybettimHiç bir sebeb yokken hemde. Cuma günü hafif ağrılarım başladı c.tesi salak doktorum kalp atışı yok çarşamba gel alıcaz dedi ben sinir krizine girdim ama meğer daha çok küçükmüş pazar günü acile gittik doktor düşük tehlikesi var ama kese ve bebek iyi kalp atışı var dedi ama ardından lekelenme kanama derken p.tesi gecesi düşük yaptım Allah kimseye bu acıyı vermesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?