- 13 Mayıs 2016
- 362
- 331
- 33
olmazmıı ben gecen hafta gıtmıstımen son 9+3 du galıba buyumus kuzum.cınsıyet bıle söledı doktor=)
Bebek için çok erken değil.. Bazı hassas kişiler farkedebilir.. Ama genellikle rahim hızla biyüdüğü için rahimdeki kasların seğirmesini hissediyor olabilirsin.. İlk bebeğimde ben de onu hissediyordum bebek zannediyordum.. Ama gerçek bebek hareketleri başlayınca anlıyorsun o olmadığını..Benimde karnımda göbeğin alt kısmında seğirme oluyor.bagirsaak hareketi değil biliyorum bebek içinde erkense bu ne.sizdede oluyor mu kızlar
Ben de aynıyım.. Doktorum 1 saat mesafede ama her gün gel bebeğe bakalım dese giderim herhalde..kızlar 2 hafta oldu bebeğimi görmeyeli bu cumartesi gidicem insallah iyidir iştahsızlık ve akşamları bulantı dışında birsey olmadığından ve varlığını hissedemediğimden hep iyimi acaba diye telaş içindeyim herkeste varmıdır acaba benmi böyleyim :/
Benimde karnımda göbeğin alt kısmında seğirme oluyor.bagirsaak hareketi değil biliyorum bebek içinde erkense bu ne.sizdede oluyor mu kızlar
canım hiçbir şey kullanmasan bilen folik asit kullanman bebek için yararlıKan ilacı yada herhangi bi vitamin kullanıyormusunuz ? 5. Haftada gitmiştim hamilesin hayırlı olsun dedi gönderdi doktor söylemedi kullan diye ama çevremdekiler kullanman gerek diyor benimde bulantım çok haftaya randevum var gidince söylerm artık
Amin inşallahÖyle yapıcam sanırımAnnesi Kişisel bilgilerine muhtemel doğum tarihini yazarsan gelişimini takip edebilirz :) hayırlısıyla kucağımıza alırız inşallah
Allah sabır versin umarım en yakın zamanda yeniden sağlıklı bı gebelik yasarsın.Günaydın kızlar,
O kadar kötüyüm ki bebeğimi kaybettimHiç bir sebeb yokken hemde. Cuma günü hafif ağrılarım başladı c.tesi salak doktorum kalp atışı yok çarşamba gel alıcaz dedi ben sinir krizine girdim ama meğer daha çok küçükmüş pazar günü acile gittik doktor düşük tehlikesi var ama kese ve bebek iyi kalp atışı var dedi ama ardından lekelenme kanama derken p.tesi gecesi düşük yaptım Allah kimseye bu acıyı vermesin.
Bendede halsizlik varBen 8. Haftadayim, gece ne kadar iyi uyusam da gunduz de en az bi yarım saat uyuyorum ona rağmen halsizligim oluyor
Ay bende aynıyım gaz yapan yıyecekler sut dondurma nohut vb gıbı urunler ve malesef bu urunlerıde tuketmemız gerwkıo beslemme lıstesınde var bende aynıyım gunde 1 adet normal maden suyu ıcıyorum doktorum onu onerdu vucutakı gazı agız yoluyla cıkartsakda azda olsa rahtlyorum ama obur turlu cok sısım ve sancılarım cok koguAynı dertten muzdaribim gaz kabızlık beş gün oldu canım cok acıyor karnım çok şişti sanki iki aylık değil altı aylık gibi karnım çok kötü önerisi olan var mı napmalıyum??!!
Çok üzüldüm allah sabır versinGünaydın kızlar,
O kadar kötüyüm ki bebeğimi kaybettimHiç bir sebeb yokken hemde. Cuma günü hafif ağrılarım başladı c.tesi salak doktorum kalp atışı yok çarşamba gel alıcaz dedi ben sinir krizine girdim ama meğer daha çok küçükmüş pazar günü acile gittik doktor düşük tehlikesi var ama kese ve bebek iyi kalp atışı var dedi ama ardından lekelenme kanama derken p.tesi gecesi düşük yaptım Allah kimseye bu acıyı vermesin.
Yemek yedikten sonra en az 2 saat hareketsiz kalmamaya bakın. Ben genelde yiyip oturuyorum ya da yatıyorum ve şişkinliğim benim de çok oluyor ama bazen dikkat edip yedikten sonra 1- 2 saat bisilerle uğraşıyorum ozaman çok rahatım. Bide aksam yemeklerinden sonra 1 saat yürüyüş çok rahat etmemi sağlıyor benim yoksa şişkinlikten uyuyamıyorumAy bende aynıyım gaz yapan yıyecekler sut dondurma nohut vb gıbı urunler ve malesef bu urunlerıde tuketmemız gerwkıo beslemme lıstesınde var bende aynıyım gunde 1 adet normal maden suyu ıcıyorum doktorum onu onerdu vucutakı gazı agız yoluyla cıkartsakda azda olsa rahtlyorum ama obur turlu cok sısım ve sancılarım cok kogu
erkek dedı=)))benımde 29 hazıranda nasıl beklıcem bılmıyorumAy ben dün akşam iç çamaşırımda bi kaç damla kan geldiğini gördüm hemen hastaneye uçtuk eşimle doktor bebeğin keyfi rahatı yerinde dedi. kalp atışınıda duydum. ben dün 9+6ydım resmen bebek biçimine girmiş susam tanesinden bebek olmuş. hamd olsun iyiyiz şimdi doktor korkulucak bişey yok dedi. ve kendini sakın yatmaya alıştırma yavaş tempoda yürüyüş yap dedi bana vitrin gezer gibi 25 haziranda randevum var bakalım o zaman bebiş ne kadar büyümüş olucak :) 3 santim dedi dün doktor.
ayrıca cinsiyet miiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii? ooww erkek mi yani kız deme ihtimali yok gbi daha organı yeni yeni oluşuyo erkek çıkıntısını gördüyse tahmin etmiş olabilir ne dedi merak ettiimm :) maşallah hepimize
beeennn hipertriroidi hastasıyım canım ama ılac almıyorum suan degerlerım normaldı gecen ay bu ayda daha baktrmadımarkadaşlar hamilelikten önce de troid problemi olan var mı aranızda..ilaç kullanmıyorum sürekli ama en son gittiğimde yine artmıştı triodim korkuyorum bebeğe bişey olcak diyee
erkek dedı=)))benımde 29 hazıranda nasıl beklıcem bılmıyorum
Folik asiti de kullan dememişti ama ben gebelikten 3 ay önce başlamıştım kullanmaya devam gebelkten sonra 3 ay da devam sanırım ona haftaya sorarım diye planlıyorumcanım hiçbir şey kullanmasan bilen folik asit kullanman bebek için yararlı
olmuş olmuş çok güzel olmuş :)Amin inşallahekledim ama görünmüyor sanırım imza nasıl ekliyoruz peki o da olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?