Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Folik asiti de kullan dememişti ama ben gebelikten 3 ay önce başlamıştım kullanmaya devam gebelkten sonra 3 ay da devam sanırım ona haftaya sorarım diye planlıyorum
Evet canım sormuştum ilk 3 ay kullanılacak cuma günü doktora gidiyorum ben de inşallah kalp atışlarını duyacağız Tlfna kaydetmeyi düşünüyorum çok heyecanlıyım cuma gelmicek gibi

Evet canım sormuştum ilk 3 ay kullanılacak cuma günü doktora gidiyorum ben de inşallah kalp atışlarını duyacağız Tlfna kaydetmeyi düşünüyorum çok heyecanlıyım cuma gelmicek gibi
Bende duymadım henüz o da haftaya artık ağlıycam muhtemelen duyunca :) ama korkuyorum kendimi çok kaptırmaktan Rabbim yüzümüzü güldürsün her ihtimali düşünüyo insan ilk olunca daha da pinpirikleniyo insan heralde

benım ılk bebegım hanımlar ve hıc bulantı kusmam olmuyo doktor bebek gayet saglıklı dedı bı terslık olabılır mı acaba

benım ılk bebegım hanımlar ve hıc bulantı kusmam olmuyo doktor bebek gayet saglıklı dedı bı terslık olabılır mı acaba
Doktor sağlıklı dediyse terslik olduğunu düşünme benim bulantım + aşırı halsizliğim var herkes problemli aşermeli hamilelik geçirmiyomuş bazıları sadece karnım büyüdü hiç bişi anlamadım diyo umarım onlardan olursun

inşallah cnm ınsanoglu ıste hersey ters gıder pımpırıklenırsın hersey ıyı gıder yıne pımpırıklenırsın

beeennn hipertriroidi hastasıyım canım ama ılac almıyorum suan degerlerım normaldı gecen ay bu ayda daha baktrmadım
canım geçen ay benimde normaldi..ama hamilelikte artar muhtemelen devam et ilacına dedi..ettim bende..her ay düzenli endokrolonoji bölümüne gidiyorum bu ay gittiğimde değer 3.90 çıktı..hamileliklerde 1.50-2.00 arası olsun isteriz dedi ve yine yükselti..ilaç dozunu sürekli artırıyoruz ama hala yükseliyor ondan korktum bende inşallah bişi olmaz..bence sende ayda bir bakıl canım..çünkü bebeğin triodi henüz olmadığı için bizden kullanıyormuş..ee bizimkide bize zaten yetmediği için iyice yetersizlik oluyormuş..inşallah normal değerlere döner ya..değeri görmeden 1buçuk-2 ayda bir gelsende olur demişti..değeri görünce 3 haftada bir gel dedi..Allah korusun meleklerimizi..

Bugün doktora gittim.bebegim çok iyiymiş şükürler olsun.endiselerim vardı...ağrım çoktu ve sebebide miyomummus.agrili geçecek galiba bu 9 ay depot iğne ve magnezyum verdi.agrilar hafifler umarim

Kızlar ben 8. Haftadaki testleri diyorum yani hiç test yapılmadı daha bana başka doktora geldim 5 tüp kan verdim bide idrar hatta niye daha önce bakmadılar dedi geç kalınmamış şükür

Kızlar ben 8. Haftadaki testleri diyorum yani hiç test yapılmadı daha bana başka doktora geldim 5 tüp kan verdim bide idrar hatta niye daha önce bakmadılar dedi geç kalınmamış şükür
Benimde bildiğim 8.haftada test yok ben 9 a girerken gidicem doktora 11 de başlıyor ikili tarama öyle biliyorum

Bugün doktora gittim.bebegim çok iyiymiş şükürler olsun.endiselerim vardı...ağrım çoktu ve sebebide miyomummus.agrili geçecek galiba bu 9 ay depot iğne ve magnezyum verdi.agrilar hafifler umarim
Cnm bebeğini saglikla kucaklamani dilerim benimde cok agrim var ama miyom yada kist yok sürekli adet olacakmışım gibi belim
Cnm ya bu ağrılar benide çok endişelendiriyor miyom veya kist te yok anlamıyorum sebebini

Benimde bildiğim 8.haftada test yok ben 9 a girerken gidicem doktora 11 de başlıyor ikili tarama öyle biliyorum
Benden de 7. Haftada 6 tup kan verdim cnm doktor genel kan değerlerine bakmak için istedi hormon anemi guatr falan onlara bakti galiba ondan bahsediyor arkadaşım da yanlış yeri cevapladim galiba

Canim Allah sabir versin.Cok uzuldum.Rabbim tez zamanda hayirlisi ile tekrar nasip etsin.Uzulme diyemicem yasayan bilir ama buda bir imtihan Allaha sigin tez zamanda tekrar nasip etsin rabbim.amin

Folik asit multivitamin ve demir hapı kullaniyorum ben cnm

Ben de verdim kızamık hiv hepatit toxoplazma testleri yapıldı..Zaten tiroit yetmezliğim var ona bakıldı.. Kan değerleri b12 demir gibi şeylere baktılar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…