- 14 Haziran 2016
- 21
- 3
- 1
- 38
Evet canım sormuştum ilk 3 ay kullanılacakFolik asiti de kullan dememişti ama ben gebelikten 3 ay önce başlamıştım kullanmaya devam gebelkten sonra 3 ay da devam sanırım ona haftaya sorarım diye planlıyorum
Bende duymadım henüz o da haftaya artık ağlıycam muhtemelen duyunca :) ama korkuyorum kendimi çok kaptırmaktan Rabbim yüzümüzü güldürsün her ihtimali düşünüyo insan ilk olunca daha da pinpirikleniyo insan heraldeEvet canım sormuştum ilk 3 ay kullanılacakcuma günü doktora gidiyorum ben de inşallah kalp atışlarını duyacağız Tlfna kaydetmeyi düşünüyorum çok heyecanlıyım cuma gelmicek gibi
Hayırlı olsun hamişliğin Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Hoşgeldin aramızaselam anne adayları bende 8 haftalık hamişim
Doktor sağlıklı dediyse terslik olduğunu düşünme benim bulantım + aşırı halsizliğim var herkes problemli aşermeli hamilelik geçirmiyomuş bazıları sadece karnım büyüdü hiç bişi anlamadım diyo umarım onlardan olursunbenım ılk bebegım hanımlar ve hıc bulantı kusmam olmuyo doktor bebek gayet saglıklı dedı bı terslık olabılır mı acaba
hosbulduk cnm amınHayırlı olsun hamişliğin Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin Hoşgeldin aramıza:)
inşallah cnm ınsanoglu ıste hersey ters gıder pımpırıklenırsın hersey ıyı gıder yıne pımpırıklenırsınDoktor sağlıklı dediyse terslik olduğunu düşünme benim bulantım + aşırı halsizliğim var herkes problemli aşermeli hamilelik geçirmiyomuş bazıları sadece karnım büyüdü hiç bişi anlamadım diyo umarım onlardan olursun
canım bildirimlern mesajlarn falan varya orda isminde var tıkla ona kişisel bilgilerinde muhtemel doğum tarihin var onu yazıp kaydedersen tamamdır :)hosbulduk cnm amınbu hamılelık gunlugunu nasıl ımza alanına eklıyoruz acaba ?
canım geçen ay benimde normaldi..ama hamilelikte artar muhtemelen devam et ilacına dedi..ettim bende..her ay düzenli endokrolonoji bölümüne gidiyorum bu ay gittiğimde değer 3.90 çıktı..hamileliklerde 1.50-2.00 arası olsun isteriz dedi ve yine yükselti..ilaç dozunu sürekli artırıyoruz ama hala yükseliyor ondan korktum bende inşallah bişi olmaz..bence sende ayda bir bakıl canım..çünkü bebeğin triodi henüz olmadığı için bizden kullanıyormuş..ee bizimkide bize zaten yetmediği için iyice yetersizlik oluyormuş..inşallah normal değerlere döner ya..değeri görmeden 1buçuk-2 ayda bir gelsende olur demişti..değeri görünce 3 haftada bir gel dedi..Allah korusun meleklerimizi..beeennn hipertriroidi hastasıyım canım ama ılac almıyorum suan degerlerım normaldı gecen ay bu ayda daha baktrmadım
oldu galıba tesekkur ederımcanım bildirimlern mesajlarn falan varya orda isminde var tıkla ona kişisel bilgilerinde muhtemel doğum tarihin var onu yazıp kaydedersen tamamdır :)
Kızlar ben 8. Haftadaki testleri diyorum yani hiç test yapılmadı daha bana başka doktora geldim 5 tüp kan verdim bide idrar hatta niye daha önce bakmadılar dedi geç kalınmamış şükürAma 11 ve 12. haftalarda yapılıyo diye biliyorum bende. yani tabiiki doktorlar daha iyisini bilir ama mesela benim randevum 25 haziranda 11+3 oluyorum. Yapılır mı doktor karar vericek ama benim kuzenim hamile 4 aylık şimdi onada 12nci haftanın içinde yaptırmıs doktoru. yani geç kalma erken yaptırma diye bişey yok diye biliyorummm.
Benimde bildiğim 8.haftada test yok ben 9 a girerken gidicem doktora 11 de başlıyor ikili tarama öyle biliyorumKızlar ben 8. Haftadaki testleri diyorum yani hiç test yapılmadı daha bana başka doktora geldim 5 tüp kan verdim bide idrar hatta niye daha önce bakmadılar dedi geç kalınmamış şükür
Cnm bebeğini saglikla kucaklamani dilerim benimde cok agrim var ama miyom yada kist yok sürekli adet olacakmışım gibi belimBugün doktora gittim.bebegim çok iyiymiş şükürler olsun.endiselerim vardı...ağrım çoktu ve sebebide miyomummus.agrili geçecek galiba bu 9 aydepot iğne ve magnezyum verdi.agrilar hafifler umarim
Cnm ya bu ağrılar benide çok endişelendiriyor miyom veya kist te yok anlamıyorum sebebiniBugün doktora gittim.bebegim çok iyiymiş şükürler olsun.endiselerim vardı...ağrım çoktu ve sebebide miyomummus.agrili geçecek galiba bu 9 aydepot iğne ve magnezyum verdi.agrilar hafifler umarim
Benden de 7. Haftada 6 tup kan verdim cnm doktor genel kan değerlerine bakmak için istedi hormon anemi guatr falan onlara bakti galiba ondan bahsediyor arkadaşım da yanlış yeri cevapladim galibaBenimde bildiğim 8.haftada test yok ben 9 a girerken gidicem doktora 11 de başlıyor ikili tarama öyle biliyorum
Canim Allah sabir versin.Cok uzuldum.Rabbim tez zamanda hayirlisi ile tekrar nasip etsin.Uzulme diyemicem yasayan bilir ama buda bir imtihan Allaha sigin tez zamanda tekrar nasip etsin rabbim.aminGünaydın kızlar,
O kadar kötüyüm ki bebeğimi kaybettimHiç bir sebeb yokken hemde. Cuma günü hafif ağrılarım başladı c.tesi salak doktorum kalp atışı yok çarşamba gel alıcaz dedi ben sinir krizine girdim ama meğer daha çok küçükmüş pazar günü acile gittik doktor düşük tehlikesi var ama kese ve bebek iyi kalp atışı var dedi ama ardından lekelenme kanama derken p.tesi gecesi düşük yaptım Allah kimseye bu acıyı vermesin.
Folik asit multivitamin ve demir hapı kullaniyorum ben cnmKan ilacı yada herhangi bi vitamin kullanıyormusunuz ? 5. Haftada gitmiştim hamilesin hayırlı olsun dedi gönderdi doktor söylemedi kullan diye ama çevremdekiler kullanman gerek diyor benimde bulantım çok haftaya randevum var gidince söylerm artık
Ben de verdim kızamık hiv hepatit toxoplazma testleri yapıldı..Zaten tiroit yetmezliğim var ona bakıldı.. Kan değerleri b12 demir gibi şeylere baktılar..Kızlar ben 8. Haftadaki testleri diyorum yani hiç test yapılmadı daha bana başka doktora geldim 5 tüp kan verdim bide idrar hatta niye daha önce bakmadılar dedi geç kalınmamış şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?