- 12 Haziran 2016
- 55
- 52
- 3
hayırlı olsun inşaAllah bebiş sağlıkla alın kucagınızaVay be 2017 topiği de açıldı. Hayırlı olsun kızlar. Kısmetse benim oğluşta 2 ay sonra gelecek.
Benimde bildiğim 8.haftada test yok ben 9 a girerken gidicem doktora 11 de başlıyor ikili tarama öyle biliyorum
ANTI HBS hepatit 10000 çıktı benim böyle olan varmıBen de verdim kızamık hiv hepatit toxoplazma testleri yapıldı..Zaten tiroit yetmezliğim var ona bakıldı.. Kan değerleri b12 demir gibi şeylere baktılar..
Bende düşünüyorum bikaç gündür, ilk babalar günü özel olsun istiyorum ama bulamadım henüz bisiKızlar babalar günü için bişe düşünüyomusunuz ilk babalar günü fikriniz varmı
Bi arkadaş saat almış ama bütçe meselesi üstüne söylesene babacıgım daha kaç akrep kovalicak sayıları sana sarılabilmem için yazmış ama masraflı kaçıyorBende düşünüyorum bikaç gündür, ilk babalar günü özel olsun istiyorum ama bulamadım henüz bisiyok mu ilginç fikirleri olaaaannnnn
Nota bayıldım, hediyeyi daha anlamlı hala getirmiş. Ama dediğin gibi bütçe meselesi bide doğum gününde almıştım ben saati zaten. Düşünelim bakalım birazdahaBi arkadaş saat almış ama bütçe meselesi üstüne söylesene babacıgım daha kaç akrep kovalicak sayıları sana sarılabilmem için yazmış ama masraflı kaçıyor
Aynen düşünelim fikir çıkar inşallahNota bayıldım, hediyeyi daha anlamlı hala getirmiş. Ama dediğin gibi bütçe meselesi bide doğum gününde almıştım ben saati zaten. Düşünelim bakalım birazdaha
Teşekkür ederim, hayırlısı böyleymiş yolk kesesi biraz büyük demişti dr. bebek gelişememiş sağlıklı değildi demekki kısmet, inşallah bir sonraki sağlıklı olur hayırlısıyla kucağımıza alırızcanım başınsağolsunn allah bir daha tattırır sana inş .verende ALLAH alanda ALLAH herşey gönlünce olsunn kendine çok ıyı bak moralini yüksek tutcak seyler yap .neden durmuskii sen iyi diyordun ben seni hatırlıyorum. burda birbirimizi göre göre artık yakın oluyoruz.
Teşekkür ederim, hayırlısı böyleymiş yolk kesesi biraz büyük demişti dr. bebek gelişememiş sağlıklı değildi demekki kısmet, inşallah bir sonraki sağlıklı olur hayırlısıyla kucağımıza alırız
Aslında ağrılar bende hiç geçmedi ama bu miyomun agrisii bir degisik böyle Rahime baskı yapar gibi.ilk 3 ay adet olacakmış gibi ağrılar leke gelmediği sürece normalmiş canım. Doktorum her muayenede belirtiyorCnm bebeğini saglikla kucaklamani dilerim benimde cok agrim var ama miyom yada kist yok sürekli adet olacakmışım gibi belim
Cnm ya bu ağrılar benide çok endişelendiriyor miyom veya kist te yok anlamıyorum sebebini
Yaklaşık iki haftadır iştahsızlık ve hafif bulantım var . Halsizlik var cnm sen nasilsin? Hangi hastaneye gidiyorsunTeşekkürler2 hafta öndesin benden, nasıl gidiyor? Benim 8. Hafta 2 gündür koku hassasiyetim başladı
Ben de kokusunu aldığım yiyecekleri yiyemiyorum. Halsizlik hat safhada gunduz o koltuktan o koltuğa atıyorum kendimi çok uyuyorum. Medstar yildiz a gidiyorum Mehmet karaca ya sen?Yaklaşık iki haftadır iştahsızlık ve hafif bulantım var . Halsizlik var cnm sen nasilsin? Hangi hastaneye gidiyorsun
Çok geçmiş olsun. Çok üzüldümmMerhaba kızlar benim bebeğimin kalbi durdu gelişememiş, alındı hayırlısı böyleymiş.Allah sizlerin sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
gecen sene bı bebegımı kaybettım cnım 9ncu haftada.ısallah dogarsa bu ılk olucak 28 yasındayım=) buyumus bebek elı kolu bıle bellı oluo=)Ayy gerçi daha çok erken ama demekki gelişmiş bile ayy kızz ne güzel maşallah bebişinee :) peki ilk bebeğin mi, yani özel soruyorum ama yaşın kaç :) ayy ben 25ini iple çekiyorummmmm ayy gelsin hemen :)
bende ayda bır gıdıyorum zaten canm önumuzdekı hafta yıne gıdıcem ısallah normaldır cunku zaten mıde kötu bıde o vergıdı ılaç ac karnınına alınıo ve tadı berbetcanım geçen ay benimde normaldi..ama hamilelikte artar muhtemelen devam et ilacına dedi..ettim bende..her ay düzenli endokrolonoji bölümüne gidiyorum bu ay gittiğimde değer 3.90 çıktı..hamileliklerde 1.50-2.00 arası olsun isteriz dedi ve yine yükselti..ilaç dozunu sürekli artırıyoruz ama hala yükseliyor ondan korktum bende inşallah bişi olmaz..bence sende ayda bir bakıl canım..çünkü bebeğin triodi henüz olmadığı için bizden kullanıyormuş..ee bizimkide bize zaten yetmediği için iyice yetersizlik oluyormuş..inşallah normal değerlere döner ya..değeri görmeden 1buçuk-2 ayda bir gelsende olur demişti..değeri görünce 3 haftada bir gel dedi..Allah korusun meleklerimizi..
Basın sagolsunTeşekkür ederim, hayırlısı böyleymiş yolk kesesi biraz büyük demişti dr. bebek gelişememiş sağlıklı değildi demekki kısmet, inşallah bir sonraki sağlıklı olur hayırlısıyla kucağımıza alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?