Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Herkese merhabalar hamiş annişler bende 11+4 günlük hamileyim.bebişim tam 1 ocak 2017 de doğacak nasipse. Araniza katilmak bu guzel gunleri birlikte gecirmek isterim herkese Rabbum hayirli dogumlar hayirli evlatlar nasip etsin

Merhaba kızlar ben de dün kalp atışları için gittüm. Çok şükür normal herşey.. 1 ay sonraya randevu verdi. İştahın yoksa bu dönemlerde yemek için kendini zorlama dedi. (Biraz kiloloyum sanırm o yüzden ) bulantılarım için ilaç yaziim mi dedi istemedim. Çok abartılı değil zaten. Ağır olmayan hertürlü aktiviteyi yapabilirsin dedi, zaten hemen yoruluyorum aç karnıma testleim var onu da biran önce yaptıracağım..

Bende düşünüyorum bikaç gündür, ilk babalar günü özel olsun istiyorum ama bulamadım henüz bisi yok mu ilginç fikirleri olaaaannnnn
Bi arkadaş saat almış ama bütçe meselesi üstüne söylesene babacıgım daha kaç akrep kovalicak sayıları sana sarılabilmem için yazmış ama masraflı kaçıyor

Bi arkadaş saat almış ama bütçe meselesi üstüne söylesene babacıgım daha kaç akrep kovalicak sayıları sana sarılabilmem için yazmış ama masraflı kaçıyor
Nota bayıldım, hediyeyi daha anlamlı hala getirmiş. Ama dediğin gibi bütçe meselesi bide doğum gününde almıştım ben saati zaten. Düşünelim bakalım birazdaha

Teşekkür ederim, hayırlısı böyleymiş yolk kesesi biraz büyük demişti dr. bebek gelişememiş sağlıklı değildi demekki kısmet, inşallah bir sonraki sağlıklı olur hayırlısıyla kucağımıza alırız

hımm hayırlısı olsun canım ya allah bir dahakini sağlıklı olurda kucağına almayı nasip eder..

Cnm bebeğini saglikla kucaklamani dilerim benimde cok agrim var ama miyom yada kist yok sürekli adet olacakmışım gibi belim

Cnm ya bu ağrılar benide çok endişelendiriyor miyom veya kist te yok anlamıyorum sebebini
Aslında ağrılar bende hiç geçmedi ama bu miyomun agrisii bir degisik böyle Rahime baskı yapar gibi.ilk 3 ay adet olacakmış gibi ağrılar leke gelmediği sürece normalmiş canım. Doktorum her muayenede belirtiyor

Ben dünden beri turşu ve yeşil zeytinden başka bir şey yiyemiyorum.. Midem çok kötü.. Açken bulantı yok ama bişeyler yemek ölüm.. Sabah sabah bir kase salatalık turşusu yedim.. Bi de emziriyorum sütüm kesilecek diye korkuyorum..

Yaklaşık iki haftadır iştahsızlık ve hafif bulantım var . Halsizlik var cnm sen nasilsin? Hangi hastaneye gidiyorsun
Ben de kokusunu aldığım yiyecekleri yiyemiyorum. Halsizlik hat safhada gunduz o koltuktan o koltuğa atıyorum kendimi çok uyuyorum. Medstar yildiz a gidiyorum Mehmet karaca ya sen?

Merhaba kızlar benim bebeğimin kalbi durdu gelişememiş, alındı hayırlısı böyleymiş.Allah sizlerin sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin
Çok geçmiş olsun. Çok üzüldümm (Aynı şeyi yaşayanlardan biriyim, Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah.

Ayy gerçi daha çok erken ama demekki gelişmiş bile ayy kızz ne güzel maşallah bebişinee :) peki ilk bebeğin mi, yani özel soruyorum ama yaşın kaç :) ayy ben 25ini iple çekiyorummmmm ayy gelsin hemen :)
gecen sene bı bebegımı kaybettım cnım 9ncu haftada.ısallah dogarsa bu ılk olucak 28 yasındayım=) buyumus bebek elı kolu bıle bellı oluo=)

bende ayda bır gıdıyorum zaten canm önumuzdekı hafta yıne gıdıcem ısallah normaldır cunku zaten mıde kötu bıde o vergıdı ılaç ac karnınına alınıo ve tadı berbet

Kizlar cok kötü bogaz enfeksiyonu geciriyorum kadin doğum doktorum antibiyotik ve agri kesici verdi,kullanmaya korkuyorum gebeliğimin 3. Ayindayim iç bir sey olmaz dedi ama korkuyorum,benim gibi gebelikte soguk alginligi geciren annelerden tavsiye bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…