Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Evet ama benim lekelenmem de oluyo o yüzden her agri da korkuyorum

Kizlar mrb sata gore 11+2 olduk haftaya cuma 2 li test için gitcem bugün acile gittim dr usg ye göre 12+3 çıkardı hemen yarın gel test için dedı ama benim kendi dr randevuma daha var kafam oldu karmakarışık

Kizlar mrb sata gore 11+2 olduk haftaya cuma 2 li test için gitcem bugün acile gittim dr usg ye göre 12+3 çıkardı hemen yarın gel test için dedı ama benim kendi dr randevuma daha var kafam oldu karmakarışık
Arkadaşım bence doktor randevuna göre hareket et doktorunun belirlediği tarihi esas al fikrimce ama tabi içine sinen hangisiyse öyle yap her kafadan bi ses çıkıyo bu gebelik işlerinde :)

Ay canım bend
bende
Ay canım bendede var o sorun 3 doktor değistirdim bendede 15 gün geriye sayiyorlat usg ve ultrason uyusmuyordu,icim rahat etmedi prof doktora gittim geç döllenme olduğunu ögrendim çok sukur sorun yok.kafana takma bir baska doktora gözükmeni tavsiye ederim aman gec olsunda haftası sağlıklı olsun bebişlerimiz

gecen sene bı bebegımı kaybettım cnım 9ncu haftada.ısallah dogarsa bu ılk olucak 28 yasındayım=) buyumus bebek elı kolu bıle bellı oluo=)

Canım benim inşallah bu bebeğini sağlıkla alırsın kucağına. Benim ilk gebeliğim 23 yaşındayım bende :) bakalım haftauya ctesi bende nasipse görücem yavrumu :) Allahım hepimizin evlatlarını korusun sağlık versin inşallah :)

Kİzler merhaba bir sorum olacak benim. Geceleri sıtmalanıyorum sonra üzerine bi ton terliyorum sizce bebeğe zararı oluyor mudur

Bende bisi sorucam kizlar oruc tutuyor musunuz ?

malesef , gebelıkte oruç tutmak bebek acısından sakıncalı doktorunuz soylemedı mı ? özellıkle bu sıcak havalarda kaybedecegınız su kaybı bebegınız acısından zararlı. kaldı kı gebelıkte gunde en az 1,5-2 lt su ıcmek cok önemlı.

Yok ben tutmuyorum tutabilirsin deseydi de yine tutmayacaktim zaten o yüzden sorma gereği duymadim sizi merak ettim

Ben de kaybettim bebeğimi, çarşamba günü dr gittiğimde kalp atışı olmadığını söyledi. Prosedür icabı 1 hafta bekleyelim ama umutlanma dedi. Muhtemelen çarşamba günü kürtaj olucam Yıkıldım resmen, 6 ay önce de aynı sebeple kürtaj oldum. Bu sefer araştırılması gerekiyormuş düşüğün neden kaynaklandığını. Allah yardımcımız olsun

Allah yardımcınız olsun tez zamanda kucagınız dolar ınsallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…