o o 10.hafta da sürecekmi bu bulantılar Allahım sen yardım etYaklaşık iki haftadır iştahsızlık ve hafif bulantım var . Halsizlik var cnm sen nasilsin? Hangi hastaneye gidiyorsun
Evet ama benim lekelenmem de oluyo o yüzden her agri da korkuyorumAslında ağrılar bende hiç geçmedi ama bu miyomun agrisii bir degisik böyle Rahime baskı yapar gibi.ilk 3 ay adet olacakmış gibi ağrılar leke gelmediği sürece normalmiş canım. Doktorum her muayenede belirtiyor
Arkadaşım bence doktor randevuna göre hareket et doktorunun belirlediği tarihi esas al fikrimce ama tabi içine sinen hangisiyse öyle yap her kafadan bi ses çıkıyo bu gebelik işlerinde :)Kizlar mrb sata gore 11+2 olduk haftaya cuma 2 li test için gitcem bugün acile gittim dr usg ye göre 12+3 çıkardı hemen yarın gel test için dedı ama benim kendi dr randevuma daha var kafam oldu karmakarışık
bendeKizlar mrb sata gore 11+2 olduk haftaya cuma 2 li test için gitcem bugün acile gittim dr usg ye göre 12+3 çıkardı hemen yarın gel test için dedı ama benim kendi dr randevuma daha var kafam oldu karmakarışık
Kizlar mrb sata gore 11+2 olduk haftaya cuma 2 li test için gitcem bugün acile gittim dr usg ye göre 12+3 çıkardı hemen yarın gel test için dedı ama benim kendi dr randevuma daha var kafam oldu karmakarışık[/QQUOTE ay canım bendede var o sorun 3 doktor değistirdim şuan 11+4
Ay canım bendede var o sorun 3 doktor değistirdim bendede 15 gün geriye sayiyorlat usg ve ultrason uyusmuyordu,icim rahat etmedi prof doktora gittim geç döllenme olduğunu ögrendim çok sukur sorun yok.kafana takma bir baska doktora gözükmeni tavsiye ederim aman gec olsunda haftası sağlıklı olsun bebişlerimizKizlar mrb sata gore 11+2 olduk haftaya cuma 2 li test için gitcem bugün acile gittim dr usg ye göre 12+3 çıkardı hemen yarın gel test için dedı ama benim kendi dr randevuma daha var kafam oldu karmakarışık
gecen sene bı bebegımı kaybettım cnım 9ncu haftada.ısallah dogarsa bu ılk olucak 28 yasındayım=) buyumus bebek elı kolu bıle bellı oluo=)
10+1 ken 80 mm dibende bişey sorcam kızlar 10.hafta içinde olan hamişler bebeğiniz kaç mm ?
anladım canım tşkler..benim 9+3..27 mm burda daha az yazınca acaba büyük mü diye düşündüm ama değil sanırım:)10+1 ken 80 mm di
Normal bende öyle sanıyordum :) ama 12 haftadan sonra bizden beslenicek yediklerimiz ona yaricak o zaman bol bol büyür :))anladım canım tşkler..benim 9+3..27 mm burda daha az yazınca acaba büyük mü diye düşündüm ama değil sanırım:)
Bende bisi sorucam kizlar oruc tutuyor musunuz ?
Yok ben tutmuyorum tutabilirsin deseydi de yine tutmayacaktim zaten o yüzden sorma gereği duymadim sizi merak ettimmalesef , gebelıkte oruç tutmak bebek acısından sakıncalı doktorunuz soylemedı mı ? özellıkle bu sıcak havalarda kaybedecegınız su kaybı bebegınız acısından zararlı. kaldı kı gebelıkte gunde en az 1,5-2 lt su ıcmek cok önemlı.
Yok ben tutmuyorum tutabilirsin deseydi de yine tutmayacaktim zaten o yüzden sorma gereği duymadim sizi merak ettim
Önemli değil cnmbian dümdüz yazınca sert yazmış gibi olmuşum kusura bakmayın lutfen.
Günaydın kızlar,
O kadar kötüyüm ki bebeğimi kaybettimHiç bir sebeb yokken hemde. Cuma günü hafif ağrılarım başladı c.tesi salak doktorum kalp atışı yok çarşamba gel alıcaz dedi ben sinir krizine girdim ama meğer daha çok küçükmüş pazar günü acile gittik doktor düşük tehlikesi var ama kese ve bebek iyi kalp atışı var dedi ama ardından lekelenme kanama derken p.tesi gecesi düşük yaptım Allah kimseye bu acıyı vermesin.
Ben de kaybettim bebeğimi, çarşamba günü dr gittiğimde kalp atışı olmadığını söyledi. Prosedür icabı 1 hafta bekleyelim ama umutlanma dedi. Muhtemelen çarşamba günü kürtaj olucam Yıkıldım resmen, 6 ay önce de aynı sebeple kürtaj oldum. Bu sefer araştırılması gerekiyormuş düşüğün neden kaynaklandığını. Allah yardımcımız olsun
Anadolu ya gidiyorum cnm bnde ☺Ben de kokusunu aldığım yiyecekleri yiyemiyorum. Halsizlik hat safhada gunduz o koltuktan o koltuğa atıyorum kendimi çok uyuyorum. Medstar yildiz a gidiyorum Mehmet karaca ya sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?