bende bişey sorcam kızlar 10.hafta içinde olan hamişler bebeğiniz kaç mm ?
KIZLAR BU 8+0 NE DEMEK YANİ KAÇINCI HAFTADAYIM BEN ŞUAN. 8 Mİ 9 MU
aslında benim randevumada 15 gün vardı..ama merak ettiğim bir doktor vardı hem onu denemek için..hem de rahimde bişey çıkmıştı önemlimi diye göstermeye gittim bebişede baktık o sırada..bebişimin kalbinin atışını duymuştum ama ultrasonda kalbin pıtpıt attığını da gördüm bugün..çok güzel bir duygu..Allahım isteyen herkeslere yaşatsın..bizimkileri de tamamına erdirsin inşallah..Bende 10.haftanın içindeyim ama en son 8 haftalıkken gittim doktora. Daha randevumada 10 gün var. Merak ediyorum büyüdümü ne kadar oldu diye.
Aminaslında benim randevumada 15 gün vardı..ama merak ettiğim bir doktor vardı hem onu denemek için..hem de rahimde bişey çıkmıştı önemlimi diye göstermeye gittim bebişede baktık o sırada..bebişimin kalbinin atışını duymuştum ama ultrasonda kalbin pıtpıt attığını da gördüm bugün..çok güzel bir duygu..Allahım isteyen herkeslere yaşatsın..bizimkileri de tamamına erdirsin inşallah..
8 hafta bitti canim. Yarin 8+1 oluyor yani 9 haftaliksinKIZLAR BU 8+0 NE DEMEK YANİ KAÇINCI HAFTADAYIM BEN ŞUAN. 8 Mİ 9 MU
Cnm bnm geç değil buyuk cikti dr da kendi dr umda 3_4 gun buyuk çıkabiliyor du ama busefer 8 gün büyük cikti ki bu durumda ben 2 li tarama testi zamanını kaçırmış olcamAy canım bend
bende
Ay canım bendede var o sorun 3 doktor değistirdim bendede 15 gün geriye sayiyorlat usg ve ultrason uyusmuyordu,icim rahat etmedi prof doktora gittim geç döllenme olduğunu ögrendim çok sukur sorun yok.kafana takma bir baska doktora gözükmeni tavsiye ederim aman gec olsunda haftası sağlıklı olsun bebişlerimiz
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1766326050268585&id=1742203419347515 anladim canim inşaAllah bu bir sorun degildir ikili tarama ben 11. Haftamda gittim suan erken en iyisi 12. Haftayı bitir gel dedi 14, haftaya kadar yapilabiliyor dedi,benimde senin aksine 2-3 oynuyordu ultrasonda korkmustum ama zamanla araştirdikca ögrendikce icim rahatladi,icini rahat tut Rabbim ömür vermişse hic bir sey olmaz Allahin izniyle,yengem 2 cocuk dogurdu hic birinde tarama yapmadi hepsi saglikli masallah şuan hamile.bu sefer test yapti bir sürü problem cikartip kadini korkuttular ve yine bir şey cikmadı çok sükür,katlanacagiz bebislerimiz için canimCnm bnm geç değil buyuk cikti dr da kendi dr umda 3_4 gun buyuk çıkabiliyor du ama busefer 8 gün büyük cikti ki bu durumda ben 2 li tarama testi zamanını kaçırmış olcam
canim 8+0 tam 8. Hafta bitmiş 9. Haftana girmişsin tebrik ederim,sağlıkla kucagına alırsın inşaAllahKIZLAR BU 8+0 NE DEMEK YANİ KAÇINCI HAFTADAYIM BEN ŞUAN. 8 Mİ 9 MU
:) cok cabuk büyüyorlar hayirli olsun bebişin fasulye kadar olmuştur annişiBende 10.haftanın içindeyim ama en son 8 haftalıkken gittim doktora. Daha randevumada 10 gün var. Merak ediyorum büyüdümü ne kadar oldu diye.
MERHABA ARKADAŞLARRR BEBEĞİNİN CİNSİYETİNİ ÖĞRENEN VAR MI??????
NE ZAMAN ÖĞRENEBİLİRİZ BİLGİNİZ VAR MI
Canım 16. Haftada tahmin ediyorlarmıs aslında daha öncesindede biliyorlarmıs netlestirmek icin söylemiyorlarmış:) cok cabuk büyüyorlar hayirli olsun bebişin fasulye kadar olmuştur annişi
malesef canım sormaya bile korkuyorum ama cokta merak ediyorum artik pazartesi sorcam dayanamiyorum sen öğrendinmi
Canım 16. Haftada tahmin ediyorlarmıs aslında daha öncesindede biliyorlarmıs netlestirmek icin söylemiyorlarmış
.
14. haftaya kadar yapılıyor yani neyseki daha var sıkıntı olmaz o zaman.bu arada benim çok ağrım oluyo bu yüzden de cok tedirginim hayırlısı artıkhttps://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1766326050268585&id=1742203419347515 anladim canim inşaAllah bu bir sorun degildir ikili tarama ben 11. Haftamda gittim suan erken en iyisi 12. Haftayı bitir gel dedi 14, haftaya kadar yapilabiliyor dedi,benimde senin aksine 2-3 oynuyordu ultrasonda korkmustum ama zamanla araştirdikca ögrendikce icim rahatladi,icini rahat tut Rabbim ömür vermişse hic bir sey olmaz Allahin izniyle,yengem 2 cocuk dogurdu hic birinde tarama yapmadi hepsi saglikli masallah şuan hamile.bu sefer test yapti bir sürü problem cikartip kadini korkuttular ve yine bir şey cikmadı çok sükür,katlanacagiz bebislerimiz için canim
Cnm dr un cihazina göre değişiyor 11 haftalikken ilk hamileligimde yüksek ihtimalle kız demişti nitekim kız oldu bakalım cuma günü randevum var 12+3 olcaz söyler heraldeMERHABA ARKADAŞLARRR BEBEĞİNİN CİNSİYETİNİ ÖĞRENEN VAR MI??????
NE ZAMAN ÖĞRENEBİLİRİZ BİLGİNİZ VAR MI
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?