Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Arkadaşlar günaydın ben de 12 .haftanın içindeyim ve kısmet olursa ocak annesi olucam inşallah haftaya kontrolüm var be çok halsizlik var yüzüm de sivilcelenme var bacaklarımda ağrı oluyor sizlerde de oluyor mu

Hayirli olsun canim bende 8 haftalik hamileyim aramizda 4 hafta var senin dogumun ocakmi eminmisin

Ben de kokusunu aldığım yiyecekleri yiyemiyorum. Halsizlik hat safhada gunduz o koltuktan o koltuğa atıyorum kendimi çok uyuyorum. Medstar yildiz a gidiyorum Mehmet karaca ya sen?
Hayırlı olsun ben de Medstar da Ayhan Yılmaz A gidiyorum
Ben de aynı şekildeyim
Arkadaşlar bişey sorucam düzenli olarak süt içiyor musunuz ben hiç sevmiyorum ve ancak kakaolu şekerli soğuk olursa içebilirim ceviz yemeye çalışıyorum günde iki tane onu da her gün unutuyorum asitli içeçekleri ve çay kahveyi kestim sizler yemenize dikkat ediyor mısınız

Benim 2. Gebeligim 7 bucuk aylik oglum var sezeryan oldum arasi cok yakin oldugu icin korkuyorum dogumdan insallah zor gecmez

MERHABA ARKADAŞLARRR BEBEĞİNİN CİNSİYETİNİ ÖĞRENEN VAR MI??????
NE ZAMAN ÖĞRENEBİLİRİZ BİLGİNİZ VAR MI
ben de geçen salı gittim 11+1 di bi tahminde bulundu sadece ama daha çok küçük kesin budur diyemem dedi ben de çok merak ediyorum :)

Herkese merhaba arkadaşlar nasılsınız umarim herşey yolunda gidiyordur sizin için. Migde bulantısı özellikle akşamları çok çeken arkadaşlar varsa aramızda bulduğunuz çözüm yollarını yazabilirseniz çok sevinirim. Baş ağrısı migde yanması disimde hapse bile oluştu. Bu benim ilk hamileligim biraz zor geçiyor ama biliyorum ki sonunda Rabbim güzel bir melek yollayacak onun mutluluğu yeter bana .Annem anne olunca anlarsın demişti daha şimdiden nekadar zor bir okadarda mutluluk verici bişey olduğunu anladım. Şükürler olsun sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin Rabbim biz her türlü zorluğa katlanırız. Perşembe günü randevum var bakalım ikili test isteyecek mi. Siz yaptırmayı düşünüyormusunuz peki?

Sevgili Ocak amneleri :) ben dün kalp atışı için gittim doktor muayene esnasnda bana "ailenizde ikiz varmı dedi dedim sohbet ediyo benle heralde evet dedim eşimin dayısında var benimde dayımda var cihaza böyle gözlerini keskinleştirerek bakışını hiç unutamıycam :) burda bi kese daha gözüküyo dedi :) ama küçük gelişimi geri dedi kan toplanan bi yer vardr dedi o da olabilir ikinci bi kese de olabilir haftaya gelirsen netleştirirz dedi :)

Kızlar eşleriniz bu haftalarda nasıl yani anlayışlımı heyecanlımı nası davranıyor

İlk gebelik olunca eşim 'ne yapsam yaranamıyorum'moduna girmiş :) ama bebek için benden çok o mutlu

amin inşlallah saglıkla gelsinler :) ben düşünmüyordum ama doktorum çok önemli gerekirse müdahele ederiz erkenden dedi o yüzden yaptırdım doktor ultrasonla detaylı baktı ense kalınlıgı burun kemiği bi de bi damardan bahsetti adını unuttum ama onun kan akış hızı saglıklı olup olmadıgını gösterir dedi onu dinledi 2 tüp kan verdim haftaya sonuç gösterecegim inşallah hiç bir sorun yoktur bekliyorum merakla.

sağlıkla huzurla mutlulukla büyütün inşallah bebişinizi darısı da bizlere olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…