canim 8+0 tam 8. Hafta bitmiş 9. Haftana girmişsin tebrik ederim,sağlıkla kucagına alırsın inşaAllah
:) cok cabuk büyüyorlar hayirli olsun bebişin fasulye kadar olmuştur annişi
Hayirli olsun canim bende 8 haftalik hamileyim aramizda 4 hafta var senin dogumun ocakmi eminmisinArkadaşlar günaydın ben de 12 .haftanın içindeyim ve kısmet olursa ocak annesi olucam inşallah haftaya kontrolüm var be çok halsizlik var yüzüm de sivilcelenme var bacaklarımda ağrı oluyor sizlerde de oluyor mu
Bana 27 ocak dedi drHayirli olsun canim bende 8 haftalik hamileyim aramizda 4 hafta var senin dogumun ocakmi eminmisin
Hayırlı olsun ben de Medstar da Ayhan Yılmaz A gidiyorumBen de kokusunu aldığım yiyecekleri yiyemiyorum. Halsizlik hat safhada gunduz o koltuktan o koltuğa atıyorum kendimi çok uyuyorum. Medstar yildiz a gidiyorum Mehmet karaca ya sen?
Can'ım hesaplayınca 4 ocak çıkıyor doktorda öyle söyledi bir aksilik olmassaHayirli olsun canim bende 8 haftalik hamileyim aramizda 4 hafta var senin dogumun ocakmi eminmisin
Son adet tarihin ne ZamanBana 27 ocak dedi dr
25 nisanSon adet tarihin ne Zaman
Benim ki 30 mart
Demekki seninki ocak başina benimkide sonuna denk geliyor25 nisan
evet bel ağrım yok denecek kadar azaldı bazen çok nadir yorgun oldugumda olup geçiyor çok şükürBenmde randevum 24 haziranda ama geçmek bilmiyor günler senin ağrılar bittimi
ben de geçen salı gittim 11+1 di bi tahminde bulundu sadece ama daha çok küçük kesin budur diyemem dedi ben de çok merak ediyorum :)MERHABA ARKADAŞLARRR BEBEĞİNİN CİNSİYETİNİ ÖĞRENEN VAR MI??????
NE ZAMAN ÖĞRENEBİLİRİZ BİLGİNİZ VAR MI
amin inşlallah saglıkla gelsinler :) ben düşünmüyordum ama doktorum çok önemli gerekirse müdahele ederiz erkenden dedi o yüzden yaptırdım doktor ultrasonla detaylı baktı ense kalınlıgı burun kemiği bi de bi damardan bahsetti adını unuttum ama onun kan akış hızı saglıklı olup olmadıgını gösterir dedi onu dinledi 2 tüp kan verdim haftaya sonuç gösterecegim inşallah hiç bir sorun yoktur bekliyorum merakla.Herkese merhaba arkadaşlar nasılsınız umarim herşey yolunda gidiyordur sizin için. Migde bulantısı özellikle akşamları çok çeken arkadaşlar varsa aramızda bulduğunuz çözüm yollarını yazabilirseniz çok sevinirim. Baş ağrısı migde yanması disimde hapse bile oluştu. Bu benim ilk hamileligim biraz zor geçiyor ama biliyorum ki sonunda Rabbim güzel bir melek yollayacak onun mutluluğu yeter bana .Annem anne olunca anlarsın demişti daha şimdiden nekadar zor bir okadarda mutluluk verici bişey olduğunu anladım. Şükürler olsun sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin Rabbim biz her türlü zorluğa katlanırız. Perşembe günü randevum var bakalım ikili test isteyecek mi. Siz yaptırmayı düşünüyormusunuz peki?
sağlıkla huzurla mutlulukla büyütün inşallah bebişinizi darısı da bizlere olsun :)Merhaba bende 2016 ocak annesiyim bebegim dogdu suan 6 aylik topiginizi görünce duygulandım geçen yıl bu zamanlar bende sizin yaşadıklarınızı yaşıyordum umarim bebeklerinizi saglikla mutlukla kucaginiza almak ümidiyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?