Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Kızlar eşleriniz bu haftalarda nasıl yani anlayışlımı heyecanlımı nası davranıyor
çok heyecanlı benimki ultrasonda hareketlerini görene kadar ne oldugunun hiç farkında degil gibiydi ama öyle ters döndüğünü el kardırdıgını fln görünce şok oldu :))) o günden beri daha bilincinde sanki :) anlayışlı genel olarak süpürgeyi ve kaldırma işlerini hep o yapıyor mesela :) duygusallık tavan yapıp da agladıgım zamanlarda da destek oluyor sağ olsun

Arkadaslar ben en son 8.haftanin icindeyken kontrole gitmistim,her sey yolunda dedi ve 1 ay sonraya randevu verdi ikili test yapacakmis. Sizin de oyle mi oldu merak ettim. 10 gune bir gitmeye alismisim ya 1 ay cok uzun bir zaman gibi geldi simdi. Daha 9.haftanin icindeyim,2 hafta daha nasil gececek bilmiyorum,elimden gelse eve ultrason cihazi alip bebegim buyumus mu diye her gun bakmak istiyorum:))

ben de öyleydim ilk başta düşük tehlikesinden her hafta gidiyordum sonra tam senin haftanda geçti artık biraz bekleyeyim diyip 11. hafta bitince gittim ama dayanamıyor insan hele ekranda hareket ettigini gör o zaman daha çok özleyeceksin ve doktorun yanında her şeyi unutturuyor sana. aklım bi karış havada soracaklarımın hepsini unutup çıktım :)

Kizlar merhaba.lutfen cvp verim biraz tedirginim.8+5 im bugun ama sanki gogus hassasiyetim kayboldu benim gibi olan varmi normalmi ne olur benmi evham yapiyorum acaba migde bulantimda yok

İnanırmısın bende bugün aynı şeyi düşündm belirtilerm yok gibi geldi ama dün gitmiştim doktora sağlıklı demişti evham yaptığıma karar verdm sancın kanaman krampın vb bişey yoksa gerisi evhamdır bence

Cok tedirginim 1 dusugum var ondan belkide cok evham yapiyorum nebileyim Allaha emanet yavrularimiz rabbim sagdalim kucagimixa almyi nasip etsin aminnn

Kizlar merhaba.lutfen cvp verim biraz tedirginim.8+5 im bugun ama sanki gogus hassasiyetim kayboldu benim gibi olan varmi normalmi ne olur benmi evham yapiyorum acaba migde bulantimda yok
canım hiç evham yapma aynı sebepten bende endişelenmiştim bide endokrin doktorumda triodim yüksek çıkınca tamam kesin bişey oldu göğüslerim ondan ağrımıyor diyordum..ama Allaha şükür dün gittim doktora bebişim iymiş..seninde öyledir muhtemelen..belirtiler zamanla değişiyor..3-4 gün göğüslerde bişi yoktu bugün yine başladı..normal yani bunlar..

Canim bazen kanamalarimda oluyor.ama doktorum normal dedi.hamileligimde 2 kese olusmus birinde bebek var iyi bin sukur digeri bos ve kaniyor bu sebepten gittim hastaneye bebegim gayet iyi bin sukur hatta ikincide bebgim buyumusdu ve kanayan kese kuculmusdu.kanaya kanaya gidicek dedi doktor belkide bu sebepden cok tedirginim.Allah a emanet rabbim bize bagislasin evlatlarimizi

Amin inşallah..Allah bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..

eneee bana da doktor iki kese var onda gelişim geriliği var ikizde olabilir dedi haftaya bakalım diye ama kan biriken yerde olabilir dedi senin ki gibi bişeymi ki acaba bak evhamlandım ikiz çok istiyoruz da Tabi hayırlısı neyse öyle olsun

Canim bence evham yapma simdi herkezin durumu farklidir.Allah gonlune gore versin seninki ikizdir belki bence sakin kal.Allah kucagima almayi nasip etsin.

Fasulye kadar mı? Yok canım. O kadar küçük değil. Ben 11 haftalıkken düşük yaptım bebek 5-6 cm vardı. Herşeyi oluşmuştu. Kafası elleri ayakları.
canim gecmis olsun öncelikle bende hamileyim 13,haftama girdim ve boyu suan 5 cm kilosu 10 gram doktoruma sordugumda fasulye kadar dedi ona istinaden dedim,cok cabuk büyüyorlar masallah Allah saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.bende bir dusuk yasamistim 15 gun sonra tekrar hamile kaldim

Hayirli olsun bebisin sağlıkla büyüt bizede dua et

:) bende öyleydim doktorum artik dedi ayda bir gel hep görmek istiyorum yani eve ultrason alip bakma sansim olsa eminim yapardim,saglikla kucagimiza alalim inşaAllah

Valla kızlar benim eşim odun baya o zaman yada bilincinde degil veya hazır degil bilemicem ama dünya umrumda degil sanki

Merhaba kızlar günaydın bişey soracağım artık havalar ısındı iyice dışarı çıkmadan önce güneş kremi sürüyor musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…