- 1 Ekim 2013
- 8.858
- 19.026
- 448
- 35
Canım ben kullanıyorum tabiiii. Hatta yaz kış kullanmak lazımMerhaba kızlar günaydın bişey soracağım artık havalar ısındı iyice dışarı çıkmadan önce güneş kremi sürüyor musunuz
Canım hangi kremi kullanıyorsun ben sebamed 50 faktörlü alayım diyorum tatil için ama şimdiden ona başlasam mı yada daha hafif bişeyle mi başlasam kararsız kaldımCanım ben kullanıyorum tabiiii. Hatta yaz kış kullanmak lazım
Can'ım sebamed kullanıyorum ben. Çocuklar için olanını aldım. Kızımla beraber kullanıyoruz. Çok beyaz tenliyim 50 faktör beni anca koruyor :)Canım hangi kremi kullanıyorsun ben sebamed 50 faktörlü alayım diyorum tatil için ama şimdiden ona başlasam mı yada daha hafif bişeyle mi başlasam kararsız kaldım
Canım özel hastanedeki doktor direk kürtaj Dedi. Öğleden sonra devlet hastanesine gittim oradaki kendi baktıktan sonra radyolojiye gönderdi. Radyoloji doktoru bu kararı vermek için hala erken olduğunu hala kalp atışlarının oluşma ihtimalinin olduğunu 1 hafta 10 gün daha beklememiz gerektiğini söyledi. Perşembe günü tekrar gideceğim o zamana kadar durum netleşir sanırım. Hiç bulantım falan yok ama sadece göğüslerim şiş ve yoruluyorum fakat yorgunluğum işimden kaynaklanıyor. Kozmetik satış elemanıyım ve 9 saat ayaktayım.Duuduu canım ne yaptın, doktora gidecektin bugün?
İnşallah duyarsın canım, düşük önleyici ilaç kullanıyor musun peki ben onları kullandığım zaman hiçbir belirtim olmuyordu. 6+6 göründü benim de ve kesem 6+1 de bir öncekinden daha küçük ölçülmüştü. 6+6 da vajinal ultrosonda gördük Biz de.güzel haberlerle dönersin inşallah perşembe günü, dualarım seninle.Canım özel hastanedeki doktor direk kürtaj Dedi. Öğleden sonra devlet hastanesine gittim oradaki kendi baktıktan sonra radyolojiye gönderdi. Radyoloji doktoru bu kararı vermek için hala erken olduğunu hala kalp atışlarının oluşma ihtimalinin olduğunu 1 hafta 10 gün daha beklememiz gerektiğini söyledi. Perşembe günü tekrar gideceğim o zamana kadar durum netleşir sanırım. Hiç bulantım falan yok ama sadece göğüslerim şiş ve yoruluyorum fakat yorgunluğum işimden kaynaklanıyor. Kozmetik satış elemanıyım ve 9 saat ayaktayım.
Ne guzel canim benim. Insallah bende tadarim o duyguyu bir an once.ben de öyleydim ilk başta düşük tehlikesinden her hafta gidiyordum sonra tam senin haftanda geçti artık biraz bekleyeyim diyip 11. hafta bitince gittim ama dayanamıyor insan hele ekranda hareket ettigini gör o zaman daha çok özleyeceksin ve doktorun yanında her şeyi unutturuyor sana. aklım bi karış havada soracaklarımın hepsini unutup çıktım :)
kıyafetlere bulaşmıyor mu bu canım..Arkadaslar bu arada size uyguladigim ve cok memnun kaldigim dogal roll ondan bahsetmek isterim, malum hamilelikle birlikte ne krem ne sampuan ne deodorant hicbir kimyasal urunu kullanmamaya karar verdim,cocugun ureme sisteminde ciddi zararlari oldugunu okuduktan sonra tabiki. Ve ter kokusunu onlemek icin aktardan aldigim birkac malzemeyle dogal roll on yaptim ve cok memnun kaldim,artik hamilelik sonrasi da sadece bunu kullanacagim.
2 tatlı kaşığı mısır nişastası
1 tatlı kaşığı karbonat
5 tatlı kaşığı hindistan cevizi yağı
3 damla portakal yağı karistirip her gun surmeye basladim. Sonuclar normalde kullandigim roll on ve deodorantlardan daha iyi. Hepinize tavsiye ederim
Lavanta yağı kullanıyorumkıyafetlere bulaşmıyor mu bu canım..
deneyeyim bunları bii...ama ben parfüm felan hala kullanıyordum bilmediğimden..Lavanta yağı kullanıyorum
Hayir kesinlikle bulasmiyor,krem gibi oldu zaten 1 gun dinlendikten sonra, ayni krem gibi suruyorum ve inanilmaz bir seymis.normalde roll on ve deo ya ragmen yine de koku oluyordu, artik hic kalmadi. Kesinlikle yapin,hem basit hem sagliklikıyafetlere bulaşmıyor mu bu canım..
Kullanmamani tavsiye ederim canim,belki zeka gelisimde bir etkisi yoktur ama 3-4 kaynakta okudum parfum,aliminyum,alkol,paraben gibi kimyasallar iceren urunler bebegin ureme sisteminde hasarlar birakiyomus,yani allah korusun kisirlik vs gibi. Kullanmamak da fayda var, normalde bizim icin bile zararli ki bu donemde dikkat etmekte fayda var bencedeneyeyim bunları bii...ama ben parfüm felan hala kullanıyordum bilmediğimden..
Hayırlı olsun ben de Medstar da Ayhan Yılmaz A gidiyorum
Ben de aynı şekildeyim
Arkadaşlar bişey sorucam düzenli olarak süt içiyor musunuz ben hiç sevmiyorum ve ancak kakaolu şekerli soğuk olursa içebilirim ceviz yemeye çalışıyorum günde iki tane onu da her gün unutuyorum asitli içeçekleri ve çay kahveyi kestim sizler yemenize dikkat ediyor mısınız
Teşekkürler canım senin de hayırlı olsun:) belki de bekleme salonunda karsilasiyoruzdur habersizce kim bilir :) dikkat ediyorum ben de, her gece yatarken mutlaka bir bardak soğuk süt içiyorum. Gün içinde meyve, ceviz badem fındık yemeğe çalışıyorum. Bide dışarda yemeği azalttım genelde evde yiyorum. Memnunmusun doktorundan?Hayırlı olsun ben de Medstar da Ayhan Yılmaz A gidiyorum
Ben de aynı şekildeyim
Arkadaşlar bişey sorucam düzenli olarak süt içiyor musunuz ben hiç sevmiyorum ve ancak kakaolu şekerli soğuk olursa içebilirim ceviz yemeye çalışıyorum günde iki tane onu da her gün unutuyorum asitli içeçekleri ve çay kahveyi kestim sizler yemenize dikkat ediyor mısınız
arkadaşlar hamilelikten önce de troid problemi olan var mı aranızda..ilaç kullanmıyorum sürekli ama en son gittiğimde yine artmıştı triodim korkuyorum bebeğe bişey olcak diyee
Aynı şeyleri yaşadım başka bi sorunum yoktu idrar yolu enf çıktı. Hamılelıkte sık oluyormuş,test yaptır istersenKİzler merhaba bir sorum olacak benim. Geceleri sıtmalanıyorum sonra üzerine bi ton terliyorum sizce bebeğe zararı oluyor mudur
Canım nane limon beni epey rahatlatıyor denedin mi
Kizlar merhaba..
Bugun ogrendim hamileymisim. Korunurken kaldim. 16 aylik kizim var meme asigi. Emmesin krize girip agliyor nasil yapacam bilmiyorum...
24.01.2017 de 40 haftam doluyor. 19 nisan son adet tarihim.
7+4 olmusuz. Hic anlamadim.
Dusuk tehlikem varmis bugun igne oldum.
Dinleniyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?