Usg de 5.5 hAftalık kese var sadece yolk sacı bile göremedi.
Tesekkur ederim canim.. ama benimki anlamiyorki sut bittiden2 yaşına kadar emzirdiğim oğlum nerdeyse günde 24 saat versem alacak şekilde süt aşığıydı.
Nasıl bıraktıracak derken. Bir tanışımız, cuma günü sela ile cuma ezanı arasında 7 ayetel kürsi oku ve hiç daha süt verme dedi. Akşam işten geldim. Hemen süte atlayan oğlum 2-3 saat sonra geldi süt dedi. Süt bitti oğlum dedim. Ve gitti bir daha da gelmedi. Belki 1-2 kere daha sormuştur. Ama cevap aynıydı süt yok. Valla Allah tan isteyince öyle güzel veriyor ki... Allah ım herkesin yardımcısı olsun...
Aaa canım Teşekkür ederim hiç aklıma gelmemişti idrar. Kan yaptım ama temiz çıkmıştı. Teşekkürler tekrarAynı şeyleri yaşadım başka bi sorunum yoktu idrar yolu enf çıktı. Hamılelıkte sık oluyormuş,test yaptır istersen
Can'ım ben internetten araştırdım nane limonun bi sıkıntısı tok. Hatta iyi bile oluyormusBitki çayı benzeri gebelikte tehlike diye içmek istemiyorum açıkçası. Gerçi nane limon için pek denmiyor ama korkuyorum yine de. Ama limonlu ılık su içmeyi deneyeceğim. Oğlumda kusardım, geçerdi. Ama şimdi kusmak yok, 24 saat mide bulantısı var. Allah sağlık versin de 2-3 hafta sonra düzelir inşallah. 3 ayı bir dolduralım... Teşekkürler bu arada...
Yok Canım sağlıklı sonuç olsun diye demiştir. Benim kız 38 hafta boyunca ters durmuştu mecbur sezeryanla doğurdum :)Günaydın kizlar ikili tarama icin doktora gittim malesef bebek ters pozisyonda ölcüm yapilamadi doktor bir seyler ye gel dedi korktum acaba bu bir sorunmu
Belki de canım:))Teşekkürler canım senin de hayırlı olsun:) belki de bekleme salonunda karsilasiyoruzdur habersizce kim bilir :) dikkat ediyorum ben de, her gece yatarken mutlaka bir bardak soğuk süt içiyorum. Gün içinde meyve, ceviz badem fındık yemeğe çalışıyorum. Bide dışarda yemeği azalttım genelde evde yiyorum. Memnunmusun doktorundan?
Can'ım benim de hamilelik öncesinde tesadüf çıktı şimdide üç dört kere yaptırdım doktor sorun yok dedi ama ben yine de ara da yaptırıcam takip etmek gerekli ihmal etme sakın doktorun söylearkadaşlar hamilelikten önce de troid problemi olan var mı aranızda..ilaç kullanmıyorum sürekli ama en son gittiğimde yine artmıştı triodim korkuyorum bebeğe bişey olcak diyee
Canim cok gecmis olsun rabbim tez zamanda kucagini tekrar doldursun hayirliyla.aminarkadaşlar mrb bende 4 sene beklemiştim evladımı ama 14 haziranda düşük yaptım kahroldum ama elden hiçbişey gelmiyor. Allahım inş çok beklemeden tekrar nasip eder. Allahım sizlerin evlatlarını korusun
inş cnm Allah razı olsunCanim cok gecmis olsun rabbim tez zamanda kucagini tekrar doldursun hayirliyla.amin
Ben de 6+4 ken hissetmiştim aynı şeyi ama doktorum kesinlikle dört aydan önce olmaz dedi hissettim diyene de inanma dedi iddia etselerde yine inanma dediArkadaşlar ben 11+2 yim karnimda sag tarafta hafif seyirme gibi birsey oluyor bebek icin erken gibi geliyor bu his sizdede varmi boyle seyler merakla cevaplari bekliyorum
Benimde bazen igneleme gibi oluyoArkadaşlar ben 11+2 yim karnimda sag tarafta hafif seyirme gibi birsey oluyor bebek icin erken gibi geliyor bu his sizdede varmi boyle seyler merakla cevaplari bekliyorum
Arkadaşlar ben 11+2 yim karnimda sag tarafta hafif seyirme gibi birsey oluyor bebek icin erken gibi geliyor bu his sizdede varmi boyle seyler merakla cevaplari bekliyorum
Bence erken degil canim,annem surekli soyluyor bana birkac haftaya kadar segirme gibi hissedeceksin diye. Muhtemelen bunu kastediyor olsa gerekArkadaşlar ben 11+2 yim karnimda sag tarafta hafif seyirme gibi birsey oluyor bebek icin erken gibi geliyor bu his sizdede varmi boyle seyler merakla cevaplari bekliyorum
Arkadaşlar ben 11+2 yim karnimda sag tarafta hafif seyirme gibi birsey oluyor bebek icin erken gibi geliyor bu his sizdede varmi boyle seyler merakla cevaplari bekliyorum
kullanıyorum yazcaktım yanlış olmuş canım..bende hiç bırakmadım ilacı..ama doktor dozunu az vermiş galiba geçen hafta yüksekti bu hafta normale dönmüş Allaha şükür..troid önemli dikkat etmemiz lazım..Allah korusun bebişlerimizi..Ben hala kullanıyorum tiroid ilacı,ihmal etme sakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?