Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Usg de 5.5 hAftalık kese var sadece yolk sacı bile göremedi.

Bende 6+4 de vajinal yolla bile yolk saç görülmedi, hatta derler en azında o görülmeli. Ama bir baktık 10 gün olmadan hem yolk saçı , hem Bebeği gördük. Bir de kalp atışını aldık. 7-8 haftalıkken yani. Geç döllenmiş. Onun iÇin diyorum ki bir kanamanız Ağrı'nız yoksa 8. Haftaya kadar bekleyin.

Tesekkur ederim canim.. ama benimki anlamiyorki sut bittiden mene nerde den anliyor bi gun meme gitii bay bay dedim. Katila katila agladi:/ gebelikten okadar halsizim kim kendi kendine birakir dediler ama yok

Aynı şeyleri yaşadım başka bi sorunum yoktu idrar yolu enf çıktı. Hamılelıkte sık oluyormuş,test yaptır istersen
Aaa canım Teşekkür ederim hiç aklıma gelmemişti idrar. Kan yaptım ama temiz çıkmıştı. Teşekkürler tekrar

Günaydın kizlar ikili tarama icin doktora gittim malesef bebek ters pozisyonda ölcüm yapilamadi doktor bir seyler ye gel dedi korktum acaba bu bir sorunmu

Can'ım ben internetten araştırdım nane limonun bi sıkıntısı tok. Hatta iyi bile oluyormus

arkadaşlar mrb bende 4 sene beklemiştim evladımı ama 14 haziranda düşük yaptım kahroldum ama elden hiçbişey gelmiyor. Allahım inş çok beklemeden tekrar nasip eder. Allahım sizlerin evlatlarını korusun

Belki de canım:))
Meyve yiyorum ama cevizi unutuyorum
Doktorumdan memnunum şimdilik iki yerden tavsiye almıştım o şekilde gidiyorum. Sorularıma cevap veriyor Güler yüzlü.sen memnun musun doktorundan?

arkadaşlar hamilelikten önce de troid problemi olan var mı aranızda..ilaç kullanmıyorum sürekli ama en son gittiğimde yine artmıştı triodim korkuyorum bebeğe bişey olcak diyee
Can'ım benim de hamilelik öncesinde tesadüf çıktı şimdide üç dört kere yaptırdım doktor sorun yok dedi ama ben yine de ara da yaptırıcam takip etmek gerekli ihmal etme sakın doktorun söyle

arkadaşlar mrb bende 4 sene beklemiştim evladımı ama 14 haziranda düşük yaptım kahroldum ama elden hiçbişey gelmiyor. Allahım inş çok beklemeden tekrar nasip eder. Allahım sizlerin evlatlarını korusun
Canim cok gecmis olsun rabbim tez zamanda kucagini tekrar doldursun hayirliyla.amin

Arkadaşlar ben 11+2 yim karnimda sag tarafta hafif seyirme gibi birsey oluyor bebek icin erken gibi geliyor bu his sizdede varmi boyle seyler merakla cevaplari bekliyorum

Arkadaşlar bişey sorucam bu cep telefonu ile konuşurken çok tedirgin oluyorum mümkün olduğuncada az konuşmaya çalışıyorum siz ne düşünüyorsunuz

Arkadaşlar ben 11+2 yim karnimda sag tarafta hafif seyirme gibi birsey oluyor bebek icin erken gibi geliyor bu his sizdede varmi boyle seyler merakla cevaplari bekliyorum
Ben de 6+4 ken hissetmiştim aynı şeyi ama doktorum kesinlikle dört aydan önce olmaz dedi hissettim diyene de inanma dedi iddia etselerde yine inanma dedi

bende 11+2 yim bendede oluyor ama bende baştan beri oluyor diyebilirim ve bu durum gayet normal bebeğimiz içerde ben burdayım diyor sanırım

Bence erken degil canim,annem surekli soyluyor bana birkac haftaya kadar segirme gibi hissedeceksin diye. Muhtemelen bunu kastediyor olsa gerek

bende 10haftalıgım bende hıssedıyorum.

Ben hala kullanıyorum tiroid ilacı,ihmal etme sakın
kullanıyorum yazcaktım yanlış olmuş canım..bende hiç bırakmadım ilacı..ama doktor dozunu az vermiş galiba geçen hafta yüksekti bu hafta normale dönmüş Allaha şükür..troid önemli dikkat etmemiz lazım..Allah korusun bebişlerimizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…