Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Can'ım benim de hamilelik öncesinde tesadüf çıktı şimdide üç dört kere yaptırdım doktor sorun yok dedi ama ben yine de ara da yaptırıcam takip etmek gerekli ihmal etme sakın doktorun söyle
söyledim canım ilacın dozunu artırdı bu hafta normal çıktı Allaha şükür..

bugün doktor troid ilacıda gece terleme yapar dedi..
Bende 5 Yıldır Tiroid ilacı kullanıyorum ama sıtma oluyo dıyınce idrar yolu enf geldi aklıma,zaten Dr lar bı sıkayet olmasada hamılelıkte baktırıyolar,hormonlar yukselınce kendı kendıne çok olurmuş bu aylarda..

Iyi yapmışsın ayda bir baktırmamız gerekıyomuş canım. Bende 75 MG kullanıyorum

Aaa canım Teşekkür ederim hiç aklıma gelmemişti idrar. Kan yaptım ama temiz çıkmıştı. Teşekkürler tekrar
Umarım çıkmaz ama çıkarsa korkma tek doz antıbıyotık verıyolar gecıyo. Ihmal etme yoksa 1 haftaya kadar çıkar ılacın süresi demiştı Dr. Hamılelıkte hormonlar neden olurmuş..

Yarın doktora gideceğim eğer bebeği hala göremezlerse gebeliği sonlandıracaklar. Çok gerginim, mutsuzum, korkuyorum kürtaj falan yapmalarından hamişlerin duası kabul olurmuş bana dua edin olur mu?
Ne yaptın? Ben takip edemedim eğer yazdıysan.. Seni merak ettim. .

bende 11+2 yim bendede oluyor ama bende baştan beri oluyor diyebilirim ve bu durum gayet normal bebeğimiz içerde ben burdayım diyor sanırım

Bence erken degil canim,annem surekli soyluyor bana birkac haftaya kadar segirme gibi hissedeceksin diye. Muhtemelen bunu kastediyor olsa gerek

bende 10haftalıgım bende hıssedıyorum.
Kızlar hissettiğiniz şey rahmin büyürken kaslarının uzamasıyla beraber verdiği his.. İlk bebeğimde çok net hissediyordum.. Özellikle ilk gebelikte rahim sert olduğu için hissediliyor.. Gerçek bebek hareketleri başlayınca fark edeceksiniz.. Bebek 20 gr üstüne çıkmadan hissetmek pek mümkün değil..

Umarım çıkmaz ama çıkarsa korkma tek doz antıbıyotık verıyolar gecıyo. Ihmal etme yoksa 1 haftaya kadar çıkar ılacın süresi demiştı Dr. Hamılelıkte hormonlar neden olurmuş..
daha önce hiç başıma gelmemişti yarın ilk işim baktırmak olacak. saol canım

Benim bebeğimin vay haline o Zaman kozmetik satış elemanıyım akşama kadar onlarca parfüm sıkıyorum

Merhaba kizlar yarin doktor uma sorucam ama öncesinde size danismak istedim 3 günlük bi tatile gidicem güneş yağı nin zariri olurmu bebise

Merhaba kizlar yarin doktor uma sorucam ama öncesinde size danismak istedim 3 günlük bi tatile gidicem güneş yağı nin zariri olurmu bebise
Bende bu konuyu cok merak ettigim icin arastirdim ve soyle bir yazi buldum paylasiyorum,bir dermatolog onerisi sanirim.
Bir dermatolog olarak eklemek istediğim bir iki nokta eğer içeriğinde a vitamini,paraben,gluten,sls,silikon,mineral yağ,1,4 dioxane,fitalat,parfüm var ise bence tercih etmeyin 30 faktör bencede çok yeterli,bu özelliklerde ülkemizde ürünler satılıyor.illaki marka önermek gerekir ise trukid,erbaviva,california baby,uv bio,badger ve raw elemnts sayılabilir.

teşekkür ler canim ya bende yarin doktor uma soru cam yazarım sanada bakalim ne dicek

Merhaba kızlar ben iki keredir biraz ayakta kalırsam kalçam ağrıyor çekilme gibi oluyor basamıyorum dönemiyorum uzanamıyorum bu normal mi aceba

saol cnm amınn bende bugun gıttım yıne buyumus kuzum=)

Kızlar bugün 10+6'yım Allahın izniyle bulantılarımda azalma ve kusmalarım bitti. Ancaaaaaaak (ayıptır söylemesi ama) Kabızlık beni hala öldürüyo. ben yolunu buldum gitmesinin zeytinyağına kekik serpiştiriyorum. Ekmek banıp yiyorum yapıcak bişey yok ama kötü olan kısım ise hemoroidim var bi tane eşşek herif minik olmasına rağmen acayip bir kan geldi. sizade de benzer sıkıntı olanlarınız var mıı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…