bugün doktor troid ilacıda gece terleme yapar dedi..Aynı şeyleri yaşadım başka bi sorunum yoktu idrar yolu enf çıktı. Hamılelıkte sık oluyormuş,test yaptır istersen
söyledim canım ilacın dozunu artırdı bu hafta normal çıktı Allaha şükür..Can'ım benim de hamilelik öncesinde tesadüf çıktı şimdide üç dört kere yaptırdım doktor sorun yok dedi ama ben yine de ara da yaptırıcam takip etmek gerekli ihmal etme sakın doktorun söyle
Bende 5 Yıldır Tiroid ilacı kullanıyorum ama sıtma oluyo dıyınce idrar yolu enf geldi aklıma,zaten Dr lar bı sıkayet olmasada hamılelıkte baktırıyolar,hormonlar yukselınce kendı kendıne çok olurmuş bu aylarda..bugün doktor troid ilacıda gece terleme yapar dedi..
Iyi yapmışsın ayda bir baktırmamız gerekıyomuş canım. Bende 75 MG kullanıyorumkullanıyorum yazcaktım yanlış olmuş canım..bende hiç bırakmadım ilacı..ama doktor dozunu az vermiş galiba geçen hafta yüksekti bu hafta normale dönmüş Allaha şükür..troid önemli dikkat etmemiz lazım..Allah korusun bebişlerimizi..
Umarım çıkmaz ama çıkarsa korkma tek doz antıbıyotık verıyolar gecıyo. Ihmal etme yoksa 1 haftaya kadar çıkar ılacın süresi demiştı Dr. Hamılelıkte hormonlar neden olurmuş..Aaa canım Teşekkür ederim hiç aklıma gelmemişti idrar. Kan yaptım ama temiz çıkmıştı. Teşekkürler tekrar
Ne yaptın? Ben takip edemedim eğer yazdıysan.. Seni merak ettim. .Yarın doktora gideceğim eğer bebeği hala göremezlerse gebeliği sonlandıracaklar. Çok gerginim, mutsuzum, korkuyorum kürtaj falan yapmalarından hamişlerin duası kabul olurmuş bana dua edin olur mu?
bende 11+2 yim bendede oluyor ama bende baştan beri oluyor diyebilirim ve bu durum gayet normal bebeğimiz içerde ben burdayım diyor sanırım
Bence erken degil canim,annem surekli soyluyor bana birkac haftaya kadar segirme gibi hissedeceksin diye. Muhtemelen bunu kastediyor olsa gerek
Kızlar hissettiğiniz şey rahmin büyürken kaslarının uzamasıyla beraber verdiği his.. İlk bebeğimde çok net hissediyordum.. Özellikle ilk gebelikte rahim sert olduğu için hissediliyor.. Gerçek bebek hareketleri başlayınca fark edeceksiniz.. Bebek 20 gr üstüne çıkmadan hissetmek pek mümkün değil..bende 10haftalıgım bende hıssedıyorum.
daha önce hiç başıma gelmemişti yarın ilk işim baktırmak olacak. saol canımUmarım çıkmaz ama çıkarsa korkma tek doz antıbıyotık verıyolar gecıyo. Ihmal etme yoksa 1 haftaya kadar çıkar ılacın süresi demiştı Dr. Hamılelıkte hormonlar neden olurmuş..
Perşembe tekrar gideceğim canım devlet hastanesindeki doktor biraz daha bekleyelim Dedi.Ne yaptın? Ben takip edemedim eğer yazdıysan.. Seni merak ettim. .
Benim bebeğimin vay haline o Zaman kozmetik satış elemanıyım akşama kadar onlarca parfüm sıkıyorumKullanmamani tavsiye ederim canim,belki zeka gelisimde bir etkisi yoktur ama 3-4 kaynakta okudum parfum,aliminyum,alkol,paraben gibi kimyasallar iceren urunler bebegin ureme sisteminde hasarlar birakiyomus,yani allah korusun kisirlik vs gibi. Kullanmamak da fayda var, normalde bizim icin bile zararli ki bu donemde dikkat etmekte fayda var bence
İsin geregi olunca orasi sıkıntı tabi ama kendine sikmama sansin yok mu?Benim bebeğimin vay haline o Zaman kozmetik satış elemanıyım akşama kadar onlarca parfüm sıkıyorum
İnşallah hayırlı haberler verirsin bize.. Rabbim yüzünü güldürsün.. Hakkında hayırlısı olsun..Perşembe tekrar gideceğim canım devlet hastanesindeki doktor biraz daha bekleyelim Dedi.
Bende bu konuyu cok merak ettigim icin arastirdim ve soyle bir yazi buldum paylasiyorum,bir dermatolog onerisi sanirim.Merhaba kizlar yarin doktor uma sorucam ama öncesinde size danismak istedim 3 günlük bi tatile gidicem güneş yağı nin zariri olurmu bebise
İnsallah hayirli haberler alacaksin,moralini yuksek tut. Dualarimiz seninle olsun.Perşembe tekrar gideceğim canım devlet hastanesindeki doktor biraz daha bekleyelim Dedi.
teşekkür ler canim ya bende yarin doktor uma soru cam yazarım sanada bakalim ne dicekBende bu konuyu cok merak ettigim icin arastirdim ve soyle bir yazi buldum paylasiyorum,bir dermatolog onerisi sanirim.
Bir dermatolog olarak eklemek istediğim bir iki nokta eğer içeriğinde a vitamini,paraben,gluten,sls,silikon,mineral yağ,1,4 dioxane,fitalat,parfüm var ise bence tercih etmeyin 30 faktör bencede çok yeterli,bu özelliklerde ülkemizde ürünler satılıyor.illaki marka önermek gerekir ise trukid,erbaviva,california baby,uv bio,badger ve raw elemnts sayılabilir.
saol cnm amınn bende bugun gıttım yıne buyumus kuzum=)Canım benim inşallah bu bebeğini sağlıkla alırsın kucağına. Benim ilk gebeliğim 23 yaşındayım bende :) bakalım haftauya ctesi bende nasipse görücem yavrumu :) Allahım hepimizin evlatlarını korusun sağlık versin inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?