Selam canim ben 14.cu haftaya girdim ilk zamanlardaki gibi bulantim kalmadi artik sadece aksamlari istifra ediorum gun icinde sadece bulanip gecior ama su zamana gelene kadar sizin gibiydim ve hic gecmicek saniyordum dr.bana bi ilac verdi 1aydir onu kullaniorum ve cok faydasini gordum istersen dr.bi sor ilacin ismini vereyimdeBulantiN oldumu hiç ve kacinci haftada geçti benim ne zaman geçecek acaba. Biri bana 5 ay bulantı oldu dedi korktum valla
Hayırlı olsun arkadaşım sağlıklı bir gebelik geçirirsin inşmrb arkadaşlar. takipteyim ama ilk kez yaziyorum. 8+2 de bugün 2. kese ve kalp atışı göründü. soktayim hala.
işte korkularim başladı. erken doğum v.s. allah hepimizinkini kolay gecirsin inşallahHayırlı olsun arkadaşım sağlıklı bir gebelik geçirirsin inş
Hayırlı olsun.. Ben sizin mesajı okuduktan sonra daha az önce rüyamda ikiz olduğunu öğreniyordum.. Şok yaşıyordum.. Sizi anladim. .mrb arkadaşlar. takipteyim ama ilk kez yaziyorum. 8+2 de bugün 2. kese ve kalp atışı göründü. soktayim hala.
eğer istiyorsanız nasip olur inşallah. ben pek istemiyordum ikiz, çalışıyorum çünkü. ama allahtan gelen başla göz uatuneHayı
Hayırlı olsun.. Ben sizin mesajı okuduktan sonra daha az önce rüyamda ikiz olduğunu öğreniyordum.. Şok yaşıyordum.. Sizi anladim. .
Mrb bende en son 9 haftalikten muayene olmuştum pazertesi 12. Hafta da ikili test yapıldı öyle muayene oldum o 3 hafta öyle zor geçti ki acaba bisey oldu mu kalbi dursa nasıl belirtiler olur araştırdım durdum içinizi ferah tutun inş bisey olmaz 1 ay sonra gittiginizde bebeginizi kıpır kıpır goreceksnz çok güzel bi duygu benimkinin eli kolu ayagi kıpır kipirdi :)Kizlar merhaba bende 9uncu jafta icindeyim. Sizde de benim ki gibi tedirginlik var mi cok korkuyorum bisey olacak diye bebegime. Her an imkanim olsa ultrasonla cocuga bakicam iki kere tup denedim olmadi bu kendiliginden oldu o yuzden sanirim hep bi panik icerisindeyim doktorda bi daha ki randevuyu taaa 1ay sonraya verdi nasil gecicek bu vakit bilmiyorum
Maşallah ikili test nasıl yapılıyor bilgi verirmisinMrb bende en son 9 haftalikten muayene olmuştum pazertesi 12. Hafta da ikili test yapıldı öyle muayene oldum o 3 hafta öyle zor geçti ki acaba bisey oldu mu kalbi dursa nasıl belirtiler olur araştırdım durdum içinizi ferah tutun inş bisey olmaz 1 ay sonra gittiginizde bebeginizi kıpır kıpır goreceksnz çok güzel bi duygu benimkinin eli kolu ayagi kıpır kipirdi :)
Coraspin kullanan varmı kızlar
Siz niçin kullanıyorsunuz ben mhfr hemozigotmuşum ne zamana kadar kullanıcazMerhaba ben kullanıyorum corasprin ve kan sulandırıcı iğne
bana da gelmişken ikili test yaparız dedi ya cok sıkıntılı bı durum. bı de bende hıc bulantı kusma vs gıbı durumlar hıc olmadı o yuzden bazen hamıle oldugumu bıle unutuyorum. devamlı sizin gibi kalbi durursa Allah korusun nasıl anlarım dıye yazılar okuyorum aama bı cok ınsan anlamamıs bıle oyle oldukca ıyıce gerdım kendımı.Mrb bende en son 9 haftalikten muayene olmuştum pazertesi 12. Hafta da ikili test yapıldı öyle muayene oldum o 3 hafta öyle zor geçti ki acaba bisey oldu mu kalbi dursa nasıl belirtiler olur araştırdım durdum içinizi ferah tutun inş bisey olmaz 1 ay sonra gittiginizde bebeginizi kıpır kıpır goreceksnz çok güzel bi duygu benimkinin eli kolu ayagi kıpır kipirdi :)
Siz niçin kullanıyorsunuz ben mhfr hemozigotmuşum ne zamana kadar kullanıcaz
Ultrasonla bakiyolar ense kalınlığına bide bi kağıt verdi yaziyo mesane izlendi mide izlendi 4 extremite izlendi gibi. Bide kan tahlili verdim ikisinin sonucuna gore riski hesapliyorlarmisMaşallah ikili test nasıl yapılıyor bilgi verirmisin
Bu kadar stres yapmayın allahın izniyle bsey olmaz bazı hamilelerde hic belirti olmayıp rahat geciriyolarmis bazilari agir bulantili kusmalı herkeste hamilelik aynı değil bnimde ilk haftalar çok bulantı oldu 5 kilo verdim şimdi baya azaldı yemem içmem düzeldibana da gelmişken ikili test yaparız dedi ya cok sıkıntılı bı durum. bı de bende hıc bulantı kusma vs gıbı durumlar hıc olmadı o yuzden bazen hamıle oldugumu bıle unutuyorum. devamlı sizin gibi kalbi durursa Allah korusun nasıl anlarım dıye yazılar okuyorum aama bı cok ınsan anlamamıs bıle oyle oldukca ıyıce gerdım kendımı.
Benim de 11 aylık bebeğim var.. Öğretmenim.. İkiz bebek bakmak çok büyük sorumluluk.. Hatta çoookk zor bir iş.. Ama Allah tan gelen baş göz üstüne tabii ki..eğer istiyorsanız nasip olur inşallah. ben pek istemiyordum ikiz, çalışıyorum çünkü. ama allahtan gelen başla göz uatune
Benim 11 haftam bitecek daha bir kere 10 dk gittim doktora :)Kizlar merhaba bende 9uncu jafta icindeyim. Sizde de benim ki gibi tedirginlik var mi cok korkuyorum bisey olacak diye bebegime. Her an imkanim olsa ultrasonla cocuga bakicam iki kere tup denedim olmadi bu kendiliginden oldu o yuzden sanirim hep bi panik icerisindeyim doktorda bi daha ki randevuyu taaa 1ay sonraya verdi nasil gecicek bu vakit bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?