ikili testin sonucu hemen çıkıyor mu? risk durumu falan hemen sonuçlanıyor mu?Ultrasonla bakiyolar ense kalınlığına bide bi kağıt verdi yaziyo mesane izlendi mide izlendi 4 extremite izlendi gibi. Bide kan tahlili verdim ikisinin sonucuna gore riski hesapliyorlarmis
maşallah senin gibi olmak isterdim. ultrasonun zararlarını da okuyorum hep kendimi engellemeye çalışıyorum bu hafta değil de diğer hafta gideyim diye ama başaramıyorum sanırımBenim 11 haftam bitecek daha bir kere 10 dk gittim doktora :)
1 haftaya çıkar dediler banaikili testin sonucu hemen çıkıyor mu? risk durumu falan hemen sonuçlanıyor mu?
Ben gecen hafya yaptirdim kan testi ve ultrasonla bakti test sonucu %85 cikti bu sinucunda iyi oldugunu ve sorun olmadigini soyledi dr.eger sorun olsaymis karindan sivi alarak tekrar yapilmasi gerekirmis ama dr bunun saglikli olmadigini dusuk olabilcegini paylasti tan testi sonucu 1haftada cikti tatlimBirde ikili test yaptırmak mı daha iyi yaptırmamak mı? yaptırınca bazen yanılma payı oluyormuş bu da tüm hamileliği diken üstünde geçirmek zehir etmek demek. Yaptırmasak bu sefer endişeli geçireceksin acaba bi durum var mı diye. ikisi de çok zor
13.yada 14.haftada yapiyolarmis ben gecen hafta yaptirmistim pazartesi sonuc aldim 1hafta bekledik cikmasini sonucunIkili testi ne zaman yapıyorlar?
TSK ederim Canım ama artık 10 haftalık oldum ve baya azaldı benimde bulantilarim. Bir gün varsa bir gün yok o durumdayım. Ayrıca mesaja hiç kimse yazmamisti baya zaman geçmesine rağmen yardımcı olmak için yazman çok mutlu etti beni. Allah sağlıkla bebelini kucağına almayı nasip etsin.Selam canim ben 14.cu haftaya girdim ilk zamanlardaki gibi bulantim kalmadi artik sadece aksamlari istifra ediorum gun icinde sadece bulanip gecior ama su zamana gelene kadar sizin gibiydim ve hic gecmicek saniyordum dr.bana bi ilac verdi 1aydir onu kullaniorum ve cok faydasini gordum istersen dr.bi sor ilacin ismini vereyimde
sizinki de kucukmuş allah hepimizin yardimcisi olsunBenim de 11 aylık bebeğim var.. Öğretmenim.. İkiz bebek bakmak çok büyük sorumluluk.. Hatta çoookk zor bir iş.. Ama Allah tan gelen baş göz üstüne tabii ki..
Ben de bayramda uzun yola gidicem. Hatta hatta haftaya yurt dışına çıkacağım. Benim doktorum acayip rahat. Hiç bir şeyi kısıtlama hayatına aynen devam et diyor. Sadece hoplamalı zıplamalı olan vucüdunu gerecek zorlayacak şeyleri yapma yeterli dedi...Arkadaşlar bugün doktora gittim hamdolsun bebeğim sağlıklı ve 3,5 cm olmuş...ben Bayram'da uzun yola gitmeyi düşünüyorum ama doktorum korkuttu açıkçası siz neler düşünüyorsunuz sıkıntı olur mu sizce de
Bence de mantıklı olan o sonuçta hasta değiliz (bulantılar mahvetmese )tehlike ne Zaman geçer peki dedim 5 ay olması lazım dedi soru işaretleri ile çıktıkBen de bayramda uzun yola gidicem. Hatta hatta haftaya yurt dışına çıkacağım. Benim doktorum acayip rahat. Hiç bir şeyi kısıtlama hayatına aynen devam et diyor. Sadece hoplamalı zıplamalı olan vucüdunu gerecek zorlayacak şeyleri yapma yeterli dedi...
Bende kullaniyorum canimCoraspin kullanan varmı kızlar
ben varımm erkek dedı=)Kızlar cinsiyetini öğrenenler var mı 12. Haftada tahmin edebiliriz dedi doktor iple çekiyorum 2 hafta sonrasını:)
ben varımm erkek dedı=)
11+1 bende tatlım 11 Ocak gibi gözüküyo doğum ama ctesi doktor randevum var 1 ay üstüne bakalım neler dicek doktor. :) çok merak ediyorum :)Kızlar kaç haftalık olduğumuzu ve muhtemel doğum tarihimizi yazalım mı. Mesela ben şu an 11+2 haftalık oldum. Doğumum 10 ocakta olacak. Sizler ne kadarlık oldunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?