Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Slm kizlar nasilsiniz?Bu sicak yaz gunlerinde ter kokusunu onlemek icin neler kullaniyorsunuz?Ben kimsayal kullanmamak icin hergun dus aliyorum ama hamilelikde fark ettim sanki normalde daha agir kokuyorcok rahatsiz oluyorum.Sizler neler yapiyorsunuz?

Rica ederim nedemek uzun zamandir bakmiyordum siteye o yuzden geciktim benimde azaldi sukur artik iyi aylara gecicez rabbimin izniyle insallah hepimiz saglikla kavusuruz bebislerimize canim

Kızlar sicaklarla nasil bas ediyorsunuz ben dayanamiyorum hep suyun altinda kalmak istiyorum ve raporum bitiyor ise baslicam simdiden stres yaptim

Belki de canım:))
Meyve yiyorum ama cevizi unutuyorum
Doktorumdan memnunum şimdilik iki yerden tavsiye almıştım o şekilde gidiyorum. Sorularıma cevap veriyor Güler yüzlü.sen memnun musun doktorundan?
Evet canım ben de çok memnunum, dediğin gibi güler yüzlü ve bazen ısrarla aynı soruları sormama rağmen sabırla cvp veriyor:) bugün alt tarafımda yürürken bi ağrı var beni korkutuyor, sanırım yarın sabah bi gidicem hastaneye

yok canm daha ıkılı testım haftaya ılk kez 9+3 de söledı doktorum=)erkek bebek kendını daha cabuk bellı edıomus bu hafta yıne gıtmıstım hala erkek dıo bakalm=)

Ne güzel erkenden öğrenmişsiniz bende sordum 9. Haftada daha belli olmaz dedi haftaya bekliyorum sabırsızlıkla 2 ayrı doktora gitcem 11 ve 12 haftalarda artık söylerler herhalde birşeyler :))

bende dün ikili testte öğrendim oğluşumu. bide nuba göre de tahminde bulunan forumda arkadaşlar var 11 haftalıkken erkek demişlerdi. birde gerçekten bu yıl erkek yılı sanırım.

Merhaba,

Ocak annesi olacağım nasibse..Rabbim herkesin yavrusunu sağlıkla bağışlasın inşallahhh

Merhaba,

ben amway roll on kullanıyorum..Neredeyse hiç kokusu yok alkolsüz ama terde kokutmuyor hiç

yok canm daha ıkılı testım haftaya ılk kez 9+3 de söledı doktorum=)erkek bebek kendını daha cabuk bellı edıomus bu hafta yıne gıtmıstım hala erkek dıo bakalm=)
Erkenden öğrenmişsin ne güzel

Maaşallahhh sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahhhhh
rica etsem 10-11 haftalık usg görüntünüzü paylaşır mısınız..Bel kavisi ve popo belli ediyormuş cinsiyeti,kendi görüntümle kıyaslayacağım :)

Canım ter kokusunun sebebi genelde yediğimiz yanlış şeylerden kaynaklanıyor, ama ben dıştan sonra sirkeyle tampon yapıyorum koltuk altlarıma o iyi geliyor. 1 buçuk yıldır sadece çok ama çok önemli gördüğüm yerlerde parfum kullanıyordum cinkosimal

Çok geçmiş olsun. Çok üzüldümm (Aynı şeyi yaşayanlardan biriyim, Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah.
evet görümüştüm seninde yazdıklarından sanada çok geçmiş olsun canım inşallah hayırlısıyla bir sonraki sağlıklı olurda kucağımıza almayı nasip eder allah benim aklıma takılanlar var omurga romatizmam var ondan mı oldu diyorum, ama romatizması olmayıpta bu şekilde deneyim yaşayanlarda çok fazla kısmet böyleymiş

bende dün ikili testte öğrendim oğluşumu. bide nuba göre de tahminde bulunan forumda arkadaşlar var 11 haftalıkken erkek demişlerdi. birde gerçekten bu yıl erkek yılı sanırım.

ayy Maşallah :) erkek olunca gösteriyo demekki kendini. Bende 11+2yim bugün yarın gidicem randevum var özel hastanede acaba banada tahmin eder mi? Açıkçası benim hamileliğim kesinleştiğinden beri ben kız hissediyorum ama nasib tabii :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…