- 11 Kasım 2014
- 307
- 199
- 33
- 38
Ne zamana kadar kullanıcaksınızBende kullaniyorum canim
Rica ederim nedemek uzun zamandir bakmiyordum siteye o yuzden geciktim benimde azaldi sukur artik iyi aylara gecicez rabbimin izniyle insallah hepimiz saglikla kavusuruz bebislerimize canimTSK ederim Canım ama artık 10 haftalık oldum ve baya azaldı benimde bulantilarim. Bir gün varsa bir gün yok o durumdayım. Ayrıca mesaja hiç kimse yazmamisti baya zaman geçmesine rağmen yardımcı olmak için yazman çok mutlu etti beni. Allah sağlıkla bebelini kucağına almayı nasip etsin.
Evet canım ben de çok memnunum, dediğin gibi güler yüzlü ve bazen ısrarla aynı soruları sormama rağmen sabırla cvp veriyor:) bugün alt tarafımda yürürken bi ağrı var beni korkutuyor, sanırım yarın sabah bi gidicem hastaneyeBelki de canım:))
Meyve yiyorum ama cevizi unutuyorum
Doktorumdan memnunum şimdilik iki yerden tavsiye almıştım o şekilde gidiyorum. Sorularıma cevap veriyor Güler yüzlü.sen memnun musun doktorundan?
yok canm daha ıkılı testım haftaya ılk kez 9+3 de söledı doktorum=)erkek bebek kendını daha cabuk bellı edıomus bu hafta yıne gıtmıstım hala erkek dıo bakalm=)Ay ne güzel ya ne Zaman öğrendiniz ikili testte mi öğrendiniz:) maşallah
yok canm daha ıkılı testım haftaya ılk kez 9+3 de söledı doktorum=)erkek bebek kendını daha cabuk bellı edıomus bu hafta yıne gıtmıstım hala erkek dıo bakalm=)
evet canım tahmın ederler artıkNe güzel erkenden öğrenmişsiniz bende sordum 9. Haftada daha belli olmaz dedi haftaya bekliyorum sabırsızlıkla 2 ayrı doktora gitcem 11 ve 12 haftalarda artık söylerler herhalde birşeyler :))
Slm kizlar nasilsiniz?Bu sicak yaz gunlerinde ter kokusunu onlemek icin neler kullaniyorsunuz?Ben kimsayal kullanmamak icin hergun dus aliyorum ama hamilelikde fark ettim sanki normalde daha agir kokuyorcok rahatsiz oluyorum.Sizler neler yapiyorsunuz?
Erkenden öğrenmişsin ne güzelyok canm daha ıkılı testım haftaya ılk kez 9+3 de söledı doktorum=)erkek bebek kendını daha cabuk bellı edıomus bu hafta yıne gıtmıstım hala erkek dıo bakalm=)
yok canm daha ıkılı testım haftaya ılk kez 9+3 de söledı doktorum=)erkek bebek kendını daha cabuk bellı edıomus bu hafta yıne gıtmıstım hala erkek dıo bakalm=)
evet görümüştüm seninde yazdıklarından sanada çok geçmiş olsun canım inşallah hayırlısıyla bir sonraki sağlıklı olurda kucağımıza almayı nasip eder allah benim aklıma takılanlar var omurga romatizmam var ondan mı oldu diyorum, ama romatizması olmayıpta bu şekilde deneyim yaşayanlarda çok fazla kısmet böyleymişÇok geçmiş olsun. Çok üzüldümm(Aynı şeyi yaşayanlardan biriyim, Allah hakkımızda hayırlısını versin inşallah.
bende dün ikili testte öğrendim oğluşumu. bide nuba göre de tahminde bulunan forumda arkadaşlar var 11 haftalıkken erkek demişlerdi.birde gerçekten bu yıl erkek yılı sanırım.
Maaşallahhh sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallahhhhh
rica etsem 10-11 haftalık usg görüntünüzü paylaşır mısınız..Bel kavisi ve popo belli ediyormuş cinsiyeti,kendi görüntümle kıyaslayacağım :)
Tşk cümlemizin nazardan korusun sağlıcakla kucaklarımızada almayı allahım nasip etsinMaşallah Subhanallah <3 Rabbim nazarlardan korusun sağlıkla gelsin inşşallah :)
Tşk cümlemizin nazardan korusun sağlıcakla kucaklarımızada almayı allahım nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?