- 11 Mayıs 2016
- 299
- 222
- 23
1 hafta önden gidiyor 10+4Amin burda tam ne kadarlık peki?
ayy Maşallah :) erkek olunca gösteriyo demekki kendini. Bende 11+2yim bugün yarın gidicem randevum var özel hastanede acaba banada tahmin eder mi? Açıkçası benim hamileliğim kesinleştiğinden beri ben kız hissediyorum ama nasib tabii :)
Cok tsk ederim kesinlikle denicem.Canım ter kokusunun sebebi genelde yediğimiz yanlış şeylerden kaynaklanıyor, ama ben dıştan sonra sirkeyle tampon yapıyorum koltuk altlarıma o iyi geliyor. 1 buçuk yıldır sadece çok ama çok önemli gördüğüm yerlerde parfum kullanıyordumcinkosimal
Selam, şubat grubundan kaçamak yaptım birkaç hafta sonrasını görmek için :) ben 2 haftadır solante pregna kullanıyorum. Arkadaşım hamileliğinde kullanmadı ve alnında Kocaman leke kaldı. Krem önemli ve çok memnunum. Tavsiye ederimKizlar SOLANTE PREGNA diye bi krem var onu almayi dusunuyorum gunes kremi olarak.eczaci cok onerdi hamileler icinmis.siz gunluk hangi gunes kremini kullaniyorsunuz
Amin canim. Hissettigin cikiyo bence, bende erkek hissediyordum.Dr da tahminde bulunur ins.
Aradım doktorum 0.4 ml iğneni vur birde coraspirin al dedi. Orucumu açtıktan sonra ikisini de aldım. Allahım isteyen herkese nasip etsin.Hayırlı olsun canım
Vakit kaybetmeden Dr ara bence,Dr gıdene kadar mutlaka bışey tavsıye eder,mesela benım arkadaşımda da vardı o 9 ay sadece ıgne kullandı,aspirin hiç almadı
normal zamanina gore suan regl yada yumurtlama doneminse o da agri yapiyo diyolar, bende de bazen oluyo yada rahim buyudukce kas agrisi belki canımKizlar mrb. Ben de ocak anne adayiyim.12 haftalk hamileyim ama bugun aniden sol kasigimda batmalar basladi.ogleden beri devam ediyo hic gecmiyo.yatiyorum dinleniyorum ama yok gecmiyo bu kadar uzun surmesi normal mi.dr.umu aradim fakat hastanede degilmis bugunlerde.saglkli bilgi alamadim.yardiminiza ihtycm var
Kizlr cinsiyetler belli olmaya basladimi?
Çok hızlı başlamışsınız hazırlıklara.. Ben ilk bebeğimde 35. haftada alışveriş için bişeyler almaya başlamıştım.. Rabbim imtihan eder korkusu vardı.. Siz cesaretli davranmışsınız.. Biraz pessimist biriyim.. Hep kötüyü düşünürüm ben.. Belki çevremde çok kötü tecrübelere şahit olduğumdandır.. Şimdi de bebeğimle ilgili bir şey sorulduğunda kucağıma alabilirsem diyorum hep..1o hafta 4günlük hamileyim çocuğun donu yokkitabı çok bir sürü kitap aldım kumaş kitaplar masal kitapları vs cinsiyeti de henüz bilmiyorum temmuzun onikisinde ikili teste gideceğim tatlı da canım istiyor ekşi de yiyorum hiç kusmadım ilk haftalar çok gergin ve huysuzdum yeni yeni sakinleşiyorum hep hormonların oyununa geldim ilk haftalar kelle paça bile isterdi canım şimdi et kokusundan tiksiniyorum ama yiyorum bazı saatler arasında yiyebiliyorım her sabah bir avuç ceviz bir hurma yiyip folikasit içiyorum memelerimin ucı yara gibi acıdı lansinoh kullanmaya başladım iyi geldi paketli gıdalardan uzak duruyorum her gün temiz beslenmeye çalılıyorum ilk haftalarda ğç tane yediğim yumuetayı şimdi iki günde bire düşürdüm malum hava sıcak ve kokuyo herşey bana kokuyo ama bu ara daha az kokuyo ilk haftalar erikten ekşiden de tiksinmiştim sonraki haftalar etsizçiğköfteturşu istedm ayrana bayılıyorum velhasıl hamilelik bende böyle geçiyor bu arada hamile giyimine geçtim pantolonlarım artık olmuyordu keza sütyenleriö de öyle pentinin telsiz yumuşak spor sütyenlerini aldm bde waikiki hem çeşitli hem ucuz hamile kıyafetleri tasarlamış normalde sevmediğim bi markaydı ama imdadıma yetişti batikte ve benettonda uygun elbiseler buldum şimdilik daha rahatım gece tuvalete iki kere gidiyorum gündüz de gece de çok susuyorum cildim güzelleşti gibi geliyo vana ama bunun sigarayı bırakmamla da ilgisi olabilir nisandan beri içmiyorum göbeğim de biraz biraz belli oluyo ama zaten kilo alıp hanile kaldığım için bebekten cok kendi göbeğim görünüyo da olabilir çocuğumun burcu da ya oğlak olabilir son adet tarihim 13Nisan beklenen doğum tarihi20 ocak şu an için bebeğim 4cm
Doktor 30.haftaya kadar kullandiriyoruz genelde dedi..bebege kanin daha cok ulasmasi ve kan pompalanmasi icin dedi..Ne zamana kadar kullanıcaksınız
Cok tesekkurler tavsiyen icin dogru bi secim yapmisim insallahSelam, şubat grubundan kaçamak yaptım birkaç hafta sonrasını görmek için :) ben 2 haftadır solante pregna kullanıyorum. Arkadaşım hamileliğinde kullanmadı ve alnında Kocaman leke kaldı. Krem önemli ve çok memnunum. Tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?