Bulunamadi gostermedi dedi yuzunu bile sakladi yavrum ayrica renkli rica ettim cekti fotografi bu tam gununde gidiyo eli ayagi gozu kulagi yerinde dedi masallah ayricaa persembe ikili testim var hayirlisi var mi tipinden bisey anlayan kiz erkek bisey diyolar anlayanlar ama ☺
Merhaba Ben ilk gebeliğimde kan akışı iyi gitsin bebeğe diye dr. öyle demişti her gün içmiştim coraspin 100 mg sanırım 6 aylık olana kadar içmiştim günde 1 tane ve o zaman bebekli ilgili bir sıkıntıda yoktu allaha şükür 3,5 yaşında sağlıklı bir oğlum var. Yinede dr. danışıp içmende fayda varKızlar merhaba ben temmuz ayında tüp bebek yaptırmaya karar vermişken bugün idrar testi yaparak hamile olduğumu öğrendim. Esimin işi dolasıyla Yurtdışında yaşıyorum 2 gün sonra da turkiyeye gidicez. Geçen sene de dusuk yapmıştım daha sonra da kan pıhtılaşması olduğu ortaya çıktı. Doktor hamile kaldığım anda iğne vurulacan demişti ignem de var ama geçen sene almistim. Benim sorum coraspirin kullanan var ki doktora gidene kadar coraspirin akşam olur mu?
Gittin mi canım doktora.bende cumartesi gidcem. Hafta olarak aynıyız galiba :) cinsiyetine bişey dedi miKızlar pazartesi kontrolüm var bir aydır görmüyorum bebeğimi. Bir aydır zaman nasıl geçti
Yarın doktor randevum var. 11+5 im merakla bekliyorum yarın belli olurmu diye
Benim önceden vardı bir kaç haftadır yok kayboldu ama sorun degil o bence hormonların etkisi değişiyor herkeste farklı gösteriyor kendiniMerhaba kizlar bugun yeni haftama basladim.Simdilik hersey iyi cok sukur.Sizler nasilsiniz?Benim gogus hassasiyetim yok sizlerde nasil? Normalmi bu durum?Carsambagunu kontrolum bazen cok tedirgin oluyorum.
Saol arkadasim cvp verdigin icin aynen evham yapiyorum bazen ama elimde degil Allah evlatlarimizi bize bagislasin sag salim kucamiza almayi nasip etsin.AminnBenim önceden vardı bir kaç haftadır yok kayboldu ama sorun degil o bence hormonların etkisi değişiyor herkeste farklı gösteriyor kendini
Öyle tabi hamile kaldığımızdan beri kendimizi daha çok dinler olduk normalde aynı olsa bile şu an sanki çok kötü bir şeymiş gibi yorumlayabiliyorum bende mesela bel agrısı oluyor doktor normal diyor ama geçmedi hala ve bi kere düşük tehlikesi yaşadım her ağrıdığında korkuyorum artık acaba kanama mı olacak diye tuvalete gitmeye korkuyorumSaol arkadasim cvp verdigin icin aynen evham yapiyorum bazen ama elimde degil Allah evlatlarimizi bize bagislasin sag salim kucamiza almayi nasip etsin.Aminn
Cok haklisin insan daha cok dinliyor kendini.Benim de bir dusugum var ve dusuk teklikemde vardi bu hamileligimde kanama yasadim bebegim iyi cok sukur.Bu hamileligimde ikiz gebelik olusmus fakat biri bos bundan sebep kansmalarim oldu simdi azaldi bin sukur ama Allaha emanet nekadar takmamaya calissamda hep icimde bir korku var malesef.Öyle tabi hamile kaldığımızdan beri kendimizi daha çok dinler olduk normalde aynı olsa bile şu an sanki çok kötü bir şeymiş gibi yorumlayabiliyorum bende mesela bel agrısı oluyor doktor normal diyor ama geçmedi hala ve bi kere düşük tehlikesi yaşadım her ağrıdığında korkuyorum artık acaba kanama mı olacak diye tuvalete gitmeye korkuyorum
Göğüs hassasıyetı benımde bı kaç haftadır hatta çok fazla bı hıs de yok.benımde daha önce ıkı düşüğüm var,bu seferde Uç hafta Süren kanamam oldu,tuvalette gıttıgımde kafam resmen klozetın ıçınde gırıcek artık kanama var mı paranoyasına,bende 24 saat kendımı dınlıyorum,ınşallah sağlıkla alırız bu sefer kucağımızaCok haklisin insan daha cok dinliyor kendini.Benim de bir dusugum var ve dusuk teklikemde vardi bu hamileligimde kanama yasadim bebegim iyi cok sukur.Bu hamileligimde ikiz gebelik olusmus fakat biri bos bundan sebep kansmalarim oldu simdi azaldi bin sukur ama Allaha emanet nekadar takmamaya calissamda hep icimde bir korku var malesef.
Insallah canim benim sanada cok gecmis olsun Rabbim bize bagislasin evlatlarimizi.AminnGöğüs hassasıyetı benımde bı kaç haftadır hatta çok fazla bı hıs de yok.benımde daha önce ıkı düşüğüm var,bu seferde Uç hafta Süren kanamam oldu,tuvalette gıttıgımde kafam resmen klozetın ıçınde gırıcek artık kanama var mı paranoyasına,bende 24 saat kendımı dınlıyorum,ınşallah sağlıkla alırız bu sefer kucağımıza
Âmin inşallahInsallah canim benim sanada cok gecmis olsun Rabbim bize bagislasin evlatlarimizi.Aminn
Aynen ya 3hafta yaşadım ne kötü bir şey normal tuvalete gitmeye korkuyorum peçeteyle silerken inceliyorum var mı bir şey diye bide bol su iç ddi doktor o yüzden sürekli tuvalete gitmek zorunda kalıyorum.doktor sana ilaç iğne verdi mi Nasıl tedavi uyguladı ?Göğüs hassasıyetı benımde bı kaç haftadır hatta çok fazla bı hıs de yok.benımde daha önce ıkı düşüğüm var,bu seferde Uç hafta Süren kanamam oldu,tuvalette gıttıgımde kafam resmen klozetın ıçınde gırıcek artık kanama var mı paranoyasına,bende 24 saat kendımı dınlıyorum,ınşallah sağlıkla alırız bu sefer kucağımıza
Hayırlı olsun evet burnu ensesi bide benim doktor bi damara baktı onun sesini dinledi. erkekleri daha çabuk anlıyorlar gerçi bana kız dedi daha 12 ye yeni girmişkenKizlar bugun ikili teste gittim .doktor %70 erkek dedi kemik yapisina bakarak ..burun kemiginin olusmasi genetik rahatsizlik ihtimalini azaltiyormus.ense kalinligida 3 mm nin altinda olmaliymis.
Benım tüp bebektı,zaten önlem ıcın progestan fıtıl kullanıyodum,3 haftadırda ıgne oluyorum şuan 10+6 yım,akıntı geldıgını hıssettıgım an koşa koşa küloduma bakıyodum,su haftalarıda hayırlısıyla atlatsak,gerçi sen benden daha ilerlesin ama Allah ım artık huzurla rahat gecırmeyı nasıp etsın hepımıze,hala tedırgınım hala sevıncımı yasıyamıyorum,sana nasıl bı tedavı uyguladı ve kaçıncı haftada tamamen durmuştu canımAynen ya 3hafta yaşadım ne kötü bir şey normal tuvalete gitmeye korkuyorum peçeteyle silerken inceliyorum var mı bir şey diye bide bol su iç ddi doktor o yüzden sürekli tuvalete gitmek zorunda kalıyorum.doktor sana ilaç iğne verdi mi Nasıl tedavi uyguladı ?
Aminn inşallah stresten sevinç yaşayamıyoruz korkudan. benim de 6 buçuk haftalıkken oldu sonra Progestan kullandım ama ağızdan bide ilk olduğunda Progestan iğnesi vermişti 5günlük o bitti ama lekeler geçmedi kanama alanı da hala görünüyordu sonra proluton depot diye bi iğneye geçti haftalık bir tane ve gene ilaç tabi. Tam bitti her şey düzeldi derken 12+1 de tekrar büyük bi kanama oldu hastanede kaldım biraz serum iğne ilaç tedavisi şimdi de günlük Progestan ve haftalık depot iğne ile devam malesef geçmedi yani daha tam anlamıyla. doktor önce 3 aylık olsun diyordu şimdi 4 aylık olsun bakalım diyorBenım tüp bebektı,zaten önlem ıcın progestan fıtıl kullanıyodum,3 haftadırda ıgne oluyorum şuan 10+6 yım,akıntı geldıgını hıssettıgım an koşa koşa küloduma bakıyodum,su haftalarıda hayırlısıyla atlatsak,gerçi sen benden daha ilerlesin ama Allah ım artık huzurla rahat gecırmeyı nasıp etsın hepımıze,hala tedırgınım hala sevıncımı yasıyamıyorum,sana nasıl bı tedavı uyguladı ve kaçıncı haftada tamamen durmuştu canım
Allah yardimcin olsun sabirlar versin.Rabbim tez zamanda saglikli evlatlar nasip etsin .Allaha sigin tekrar cok gecmis olsun...Kizlar merhaba,
Cumartesi bebegimizin kalbinin durdugunu ogrendik
Dunde ilk bebegimizi aldilar benden. O simdi cennet bebegi oldu.
Rabbim sizin bebeginize upuzun saglikli bir omur versin. :..(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?