Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Allah yardimcin olsun sabirlar versin.Rabbim tez zamanda saglikli evlatlar nasip etsin .Allaha sigin tekrar cok gecmis olsun...

amin, ins atlaticam. Allah'tan geldi ona gitti, hayirda serde ondan ne gelirse kabulumuz... Insani uzenlerden biride bir heyecanla gidip aldigim bir kac parca kiyafetini giyemedi ustune yavrum, bir hevesle buyunce okur diye oturdum ultrason fotolarindan hem fotograf albumu hemde gunluk tutuyordum,buyuyemedi ona yazdiklarimi okuyamadan gitti. Kokusunu deli gibi icime cekemeden bir kez olsun bile sarilamadan gitti. Halimize sukurler olsun yinede kisa surede olsa onu karnimda tasidim, kalbimde bir omur boyu surcek sevgisini birakti gitti minik sipam.

Allah sabır versin canım ınş hayırlısıyla tez zamanda melegin tekrar sana gelsin dediğin gibi her şey Allahtan

Allah yardımcın olsun dayanma gücü versin sana eşine ve ailene. insan işte bebeğine bi şeyler aldıkça ona bi şeyler yazdıkça daha çok bağlanıyor hatırası kalıyor sonradan görmek mahvediyor onlara bakıp kendini harap etmemeye çalış.kaç haftalıktı bilmiyorum ama doğduktan sonra kokusunu aldıktan sonra kaybedenleri düşün yada şehit annelerini yada yıllarca evlat hasretiyle yanıp tutuşan bi kere bile hamile kalamayanları...hiç biri senin üzülmemeni sağlamaz ama kendini bırakmaman için de hep kendinden daha zor imtihanı olanları düşünmek zorundayız. en kısa zamanda tekrar sağlıkla gelecek sağlıkla kucağına alacağın bir melek versin Rabbim sana.

Cok iyi anliyorum seni bende 1 yil once bir dusuk yasadim senin dedigin gibi bir heyecanla aldiklarima bakip agladim zor zamanlardi ama allaha hic isyan etmedim rabbim sen verdin sen aldin dedim sukrettim halime yinede bak simdi rabbim tekrar nasip etti sende biran once toparlan kendine aci cektirme verende allah alanda en kisa zamanda tekrar rabbim tattirsin sag salim kucagima alalim.Cok yeni elbet canin acicak ama toparlanip tekrar yeni umutlar bitiktir

Kızlar bende bitmeyen bir baş ağrısı başladı bir de saç dökülmesiv sizlerde var mı böylebir durum neler yyapıyorsunuz baş ağrısı çekenler

Kızlar bende bitmeyen bir baş ağrısı başladı bir de saç dökülmesiv sizlerde var mı böylebir durum neler yyapıyorsunuz baş ağrısı çekenler
Canim benim basim agrimiyor ama benimde fena saclarim dokuluyor kel kalicam diye korkuyorum.vitaminlerimide kullaniyorum ama ...

Canım sorma saçlarım avuç avuç elime geliyor hafızam da çok zayifladi tahlillrim iyi çıkmıştı ama anlamadım ne oluyor

Allah sabır versin,seni okadar ıyı Anlıyorum kı 1 yıl arayla ıkı düşük yaşadım,seneler gecsede yuzlerını gormedıgımız meleklerımız aklımızdan cıkmıycak hiç,en kısa zamanda Rabbim yüzünü guldursun

Benımde dünden beri kasığımda belımde,ağrılar var çok korkuyorum kanama tekrar baslıycak dıye,24 saat Aklım a başka bişey gelmıyo,nerdeyse butun dunyaya kapattım kendımı

Kızlar bugün doktora gittim midem çok eksiyor cok rahatsız ediyor diye.13 + 2 yim cinsiyet belli değil dedi doktor baktı ama çok meraktayım :)

Allah sabır versin canım ınş hayırlısıyla tez zamanda melegin tekrar sana gelsin dediğin gibi her şey Allahtan

Hepinize cok tesekkur ediyorum destekleriniz icin, gun gectikce hafifleyecek acisi. Bu aciyi maalesef ilk yasayan ben degilim galiba sonda olmayacagim. Kalbimizde acisi hep kalicak, ama atlatacagim ins.

Canım seninki üçüz müydü? bende şuan 9 haftalığım üçüz karnım. kilo almadım 1 kilo aldım ama karnım senin dediğin gibi çok şişti yani sanki bebekler çok büyüdü gibi :) normal mi acaba

Benim doktor 16.haftadan once söylemiyor cinsiyetini bende meraktan baska doktora gitsem mi diye düşünüyor um valla :) :)

Ne agri ne bulanti ne tiksinti ne mide yanmasj hic bisey yok off cok stres yapıyorum 10 haftadir hic bisey yaşamadım gogus uçlarında ki sislik haric bi pokum yok dayanamayip doktora gidicem sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…