Arasira kalca bel ağrısı bende de oluyor dinlenince geciyor ama doktorum olabilir diyor endiselenme sen de gecer insallah kısa zamandaKalcasinda ağrı olan varmı sanki düşüp incitmisim gibi
Geçmiş olsun canım Allah sabır versin. Bende bugün kürtaj oldum.Kizlar merhaba,
Cumartesi bebegimizin kalbinin durdugunu ogrendik
Dunde ilk bebegimizi aldilar benden. O simdi cennet bebegi oldu.
Rabbim sizin bebeginize upuzun saglikli bir omur versin. :..(
Cok gecmis olsun, Rabbim sabir versin, nasilsiniz?Geçmiş olsun canım Allah sabır versin. Bende bugün kürtaj oldum.
galiba cinsiyete göre değişiyor etkiler. benim saçlarım normalde o kadar az ki şimdi değişik bir şekilde daha canlı gözüküyor.Canim benim basim agrimiyor ama benimde fena saclarim dokuluyor kel kalicam diye korkuyorum.vitaminlerimide kullaniyorum ama ...
canım doktoruna sor bi istersen yatak istirahatı verebilir belki.Benımde dünden beri kasığımda belımde,ağrılar var çok korkuyorum kanama tekrar baslıycak dıye,24 saat Aklım a başka bişey gelmıyo,nerdeyse butun dunyaya kapattım kendımı
daha ne istiyorsun ne güzel derdim ama benimde yoğun mide bulantılarım kesilince ben de bu hafta gitsem mi diye düşündüm ama biraz araştırdım ne kadar az ultrason o kadar sağlıklıymış. dayan istersen ne zaman kontrol normalde benim daha 2 hafta varNe agri ne bulanti ne tiksinti ne mide yanmasj hic bisey yok off cok stres yapıyorum 10 haftadir hic bisey yaşamadım gogus uçlarında ki sislik haric bi pokum yok dayanamayip doktora gidicem sanirim
Meyraxcım ben zaten hep yatıyorum hala,iğneler devam Yarından sonra kontrolüm var bakalımgaliba cinsiyete göre değişiyor etkiler. benim saçlarım normalde o kadar az ki şimdi değişik bir şekilde daha canlı gözüküyor.
canım doktoruna sor bi istersen yatak istirahatı verebilir belki.
daha ne istiyorsun ne güzel derdim ama benimde yoğun mide bulantılarım kesilince ben de bu hafta gitsem mi diye düşündüm ama biraz araştırdım ne kadar az ultrason o kadar sağlıklıymış. dayan istersen ne zaman kontrol normalde benim daha 2 hafta var
İlk çıktığıma göre daha iyiyim ağrılarım ve kanamam var. 3 günlük rapor verdi doktor fakat yarın işe gitmek zorundayım. Çok halsiz hissediyorum kendimi şu anda. Siz Nasıl oldunuz?Cok gecmis olsun, Rabbim sabir versin, nasilsiniz?
Ins cnm arkadaşıma da sordum bnde de oluyordu dedi fitik sanmıştık o derece bişe dedi bnde oyle hissediyorum normalmisArasira kalca bel ağrısı bende de oluyor dinlenince geciyor ama doktorum olabilir diyor endiselenme sen de gecer insallah kısa zamanda
Ben bu hafta gitmedim ise kendimi eve kapattim acikcasi. Yarinda memleket yolcusu...İlk çıktığıma göre daha iyiyim ağrılarım ve kanamam var. 3 günlük rapor verdi doktor fakat yarın işe gitmek zorundayım. Çok halsiz hissediyorum kendimi şu anda. Siz Nasıl oldunuz?
evet canım bende de oldu...benimde 4 gün önden gidiyordu..bugün gittiğimde 3 güne inmişti..senin doktor bunun için bir şey dedi mi?Merhaba kızlar SaT â göre 4 gün öndeydi bebeğim ama geçen cuma 3 güne düştü bu fark sizde de böyle bişey oldu mu?
Bizi haberdar et canım, birşey yoktur inşallah.. Günaydın bu aradaMeyraxcım ben zaten hep yatıyorum hala,iğneler devam Yarından sonra kontrolüm var bakalım
evet canım bende de oldu...benimde 4 gün önden gidiyordu..bugün gittiğimde 3 güne inmişti..senin doktor bunun için bir şey dedi mi?
canım birkaç yerde okuduğumda önden giden bebeklerde zamanla normal sat tarihine göre gelişmeye devam ediyormuş diye yazıyordu..ondan olabilir..hayırlısı olsun..iyi olsun bebişlerimizde:)Ben neden önde gidiyo üstüne mi görmüşüm dedim tip tip sırıttı4 gün erken yumurtlamissin dedi. Ama şimdi 3 güne düştü bişey anlamadım bi daha ki ay sorucam yine değişirse
Amiiinn canımcanım birkaç yerde okuduğumda önden giden bebeklerde zamanla normal sat tarihine göre gelişmeye devam ediyormuş diye yazıyordu..ondan olabilir..hayırlısı olsun..iyi olsun bebişlerimizde:)
gunaydin, tamam canim cok sagolBizi haberdar et canım, birşey yoktur inşallah.. Günaydın bu arada
Benim 2 ayrı ultrasonda 5 ve 6 gün önde çıktı bu normal bir durum hiçbir sorun yokevet canım bende de oldu...benimde 4 gün önden gidiyordu..bugün gittiğimde 3 güne inmişti..senin doktor bunun için bir şey dedi mi?
evet canım benimkide farklı ultrasonda bakıldı belkide ondandır..Benim 2 ayrı ultrasonda 5 ve 6 gün önde çıktı bu normal bir durum hiçbir sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?