Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Benim bu hafta bulantilarim acayip artti 12.hf azalir gecer derken daha beter oldu tuvaletten çıkamaz haldeyim ne yesem 10dk sonra koş tuvalete benim gibi sonradan bulantisi azan varmi???

Kizlar merhaba,
Cumartesi bebegimizin kalbinin durdugunu ogrendik
Dunde ilk bebegimizi aldilar benden. O simdi cennet bebegi oldu.
Rabbim sizin bebeginize upuzun saglikli bir omur versin. :..(
Geçmiş olsun canım Allah sabır versin. Bende bugün kürtaj oldum.

Canim benim basim agrimiyor ama benimde fena saclarim dokuluyor kel kalicam diye korkuyorum.vitaminlerimide kullaniyorum ama ...
galiba cinsiyete göre değişiyor etkiler. benim saçlarım normalde o kadar az ki şimdi değişik bir şekilde daha canlı gözüküyor.

Benımde dünden beri kasığımda belımde,ağrılar var çok korkuyorum kanama tekrar baslıycak dıye,24 saat Aklım a başka bişey gelmıyo,nerdeyse butun dunyaya kapattım kendımı
canım doktoruna sor bi istersen yatak istirahatı verebilir belki.

Ne agri ne bulanti ne tiksinti ne mide yanmasj hic bisey yok off cok stres yapıyorum 10 haftadir hic bisey yaşamadım gogus uçlarında ki sislik haric bi pokum yok dayanamayip doktora gidicem sanirim
daha ne istiyorsun ne güzel derdim ama benimde yoğun mide bulantılarım kesilince ben de bu hafta gitsem mi diye düşündüm ama biraz araştırdım ne kadar az ultrason o kadar sağlıklıymış. dayan istersen ne zaman kontrol normalde benim daha 2 hafta var

Meyraxcım ben zaten hep yatıyorum hala,iğneler devam Yarından sonra kontrolüm var bakalım

Cok gecmis olsun, Rabbim sabir versin, nasilsiniz?
İlk çıktığıma göre daha iyiyim ağrılarım ve kanamam var. 3 günlük rapor verdi doktor fakat yarın işe gitmek zorundayım. Çok halsiz hissediyorum kendimi şu anda. Siz Nasıl oldunuz?

Mide bulantılar ne durumda benim geçti gibi hissediyorum

Merhaba kızlar SaT â göre 4 gün öndeydi bebeğim ama geçen cuma 3 güne düştü bu fark sizde de böyle bişey oldu mu?

Arasira kalca bel ağrısı bende de oluyor dinlenince geciyor ama doktorum olabilir diyor endiselenme sen de gecer insallah kısa zamanda
Ins cnm arkadaşıma da sordum bnde de oluyordu dedi fitik sanmıştık o derece bişe dedi bnde oyle hissediyorum normalmis

İlk çıktığıma göre daha iyiyim ağrılarım ve kanamam var. 3 günlük rapor verdi doktor fakat yarın işe gitmek zorundayım. Çok halsiz hissediyorum kendimi şu anda. Siz Nasıl oldunuz?
Ben bu hafta gitmedim ise kendimi eve kapattim acikcasi. Yarinda memleket yolcusu...

Merhaba kızlar SaT â göre 4 gün öndeydi bebeğim ama geçen cuma 3 güne düştü bu fark sizde de böyle bişey oldu mu?
evet canım bende de oldu...benimde 4 gün önden gidiyordu..bugün gittiğimde 3 güne inmişti..senin doktor bunun için bir şey dedi mi?

Ben neden önde gidiyo üstüne mi görmüşüm dedim tip tip sırıttı 4 gün erken yumurtlamissin dedi. Ama şimdi 3 güne düştü bişey anlamadım bi daha ki ay sorucam yine değişirse
evet canım bende de oldu...benimde 4 gün önden gidiyordu..bugün gittiğimde 3 güne inmişti..senin doktor bunun için bir şey dedi mi?

Ben neden önde gidiyo üstüne mi görmüşüm dedim tip tip sırıttı 4 gün erken yumurtlamissin dedi. Ama şimdi 3 güne düştü bişey anlamadım bi daha ki ay sorucam yine değişirse
canım birkaç yerde okuduğumda önden giden bebeklerde zamanla normal sat tarihine göre gelişmeye devam ediyormuş diye yazıyordu..ondan olabilir..hayırlısı olsun..iyi olsun bebişlerimizde:)

Benim 2 ayrı ultrasonda 5 ve 6 gün önde çıktı bu normal bir durum hiçbir sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…