Taburcu olurken neler Dedi doktor peki ?Ben bu hafta gitmedim ise kendimi eve kapattim acikcasi. Yarinda memleket yolcusu...
benimde olmuyor ama normal artık yani :) göbeğimiz çıkıyor. cici cici kıyafetler al kendineKızlar 12.haftadayım kıyafetlerim olmuyor artık. Sizde durumlar nasıl
bende de var canım doktorum normal dediKalcasinda ağrı olan varmı sanki düşüp incitmisim gibi
Kilo almadim ama pantolonlarin beli sikiyor gobisler yavaş yavaş çıkacak gebe kiyafeti zamani geldi gibiKızlar 12.haftadayım kıyafetlerim olmuyor artık. Sizde durumlar nasıl
ben vermısım bıle bı kilo=)))bısey yıyemıyorumkıKizlar ya bisi sorcam hamile kaldiginizi ogrendiginiz andan su zamana kadar kac kilo aldiniz
sabah aç karnına 700 gr akşam tok karnına 1.700 grKizlar ya bisi sorcam hamile kaldiginizi ogrendiginiz andan su zamana kadar kac kilo aldiniz
Kizlar ya bisi sorcam hamile kaldiginizi ogrendiginiz andan su zamana kadar kac kilo aldiniz
Sol tarafimda oturup kalkarken acıyo ve bi Kaç gündür böylebende de var canım doktorum normal dedi
bende de cesitli yerlerde oluyo agrilar, buyurken kaslar filan yapiyo samirimSol tarafimda oturup kalkarken acıyo ve bi Kaç gündür böyle
Cok sukur kusmalarim gecti anca anca biseyler yiyebiliorum ama kusmalarima ragmen 14 haftaya kadar 6 kilo almisim iyimi kotumu anlayamadim sizlere de bi sorayim istedim karnim cikti tas gibi bide yanlarim cikti onun haricinfe hersey norml gibi
60 kiloyla hamile kaldim 6 kilo almistim kusmalarim baslayinca verdim en son tartildim 64 olmusum iki kilo vermisim ya ben cok korkuyorum kilo alicam dieHamileliğin ilk 3 ayında zayıf iseniz 4-5 kilo normal kilodaysanız 3-4 kilo eğer kilolu iseniz hiç kilo almamanız normal bir durum. Ben biraz kiloluyum. Hiç kilo almasam olacaktı ama 12 haftada 3 kilo aldım.
60 kiloyla hamile kaldim 6 kilo almistim kusmalarim baslayinca verdim en son tartildim 64 olmusum iki kilo vermisim ya ben cok korkuyorum kilo alicam die
Benim 2. Gebeligim ilk oglumda yaklasik 20 kilo aldim 90 kiloyla doguma gittim ama kafama cok takardim sizin dediginiz gibi dusunerek ama sezeryanla dogum yaptim eve geldigimde 82 kilydum ve hergun inanin abartisiz 1 2 kilo gidiyodu ilk 1 2 hafta boyle hizli devam etti kirkim ciktiginda 79 kiloydum oglum 4 aylikken 65 kiloya düşmüştüm. Emzirdim ve emzirme doneminde 3 4 litre au ictim sutum bol bol oluyodu hemde sut oldukca kilom gidiyodu o yuzden saglikli beslenin kilo almiycam diye kendinizi strese sokmayin tabiki asiriyada kacmayalim hersey saglikla bebekleri kucagimiza almamiz için:*Kilolu biriyseniz biraz dikkat etmek lazım. Bide boşver hamilesin ye doğumdan sonra verirsin diyenlere inanma. Doğumdan sonra vermesi zor oluyor. Bi de az kilo almak varken niye fazla kilo biriktirelim vücudumuzda. Sonuçta çocuk 3 kilo doğuyor. Kalanlar bize kalıyor. Ben ilk hamileliğimde 11 kilo aldım. Bunda da 10 kiloyu geçmek istemiyorum. Tabi başarabilirsem.
Kesinlikle çok haklısınız.. Ben de ilk bebeğimde 12 kilo aldım ve 2 ay geçmeden hepsini verdim.. Çok susardım günde 2-3 litre su az gelirdi.. Emzirirken extra hiçbir şey yemeden sütüm yetiyordu..Benim 2. Gebeligim ilk oglumda yaklasik 20 kilo aldim 90 kiloyla doguma gittim ama kafama cok takardim sizin dediginiz gibi dusunerek ama sezeryanla dogum yaptim eve geldigimde 82 kilydum ve hergun inanin abartisiz 1 2 kilo gidiyodu ilk 1 2 hafta boyle hizli devam etti kirkim ciktiginda 79 kiloydum oglum 4 aylikken 65 kiloya düşmüştüm. Emzirdim ve emzirme doneminde 3 4 litre au ictim sutum bol bol oluyodu hemde sut oldukca kilom gidiyodu o yuzden saglikli beslenin kilo almiycam diye kendinizi strese sokmayin tabiki asiriyada kacmayalim hersey saglikla bebekleri kucagimiza almamiz için:*
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?