- 8 Haziran 2016
- 3
- 4
- 1
- 37
40 im çıktığında 74 filandim 79 yanlis olmuş mantık hatasi oluyo zaten ilk gunler kış olmasina ragmen acayip terliyodum bi çatlaklar bize kaliyo iste onun icinde simdiden baslamak lazim kremler filan kullanmaya. Ben ilk hamileligimde mustelanin çatlak önleyici hamileler icon olan kremini kullandim ama pahali geliyo simdi bana. Baska daha uygun ve dogal onerisi olan varmi?Benim 2. Gebeligim ilk oglumda yaklasik 20 kilo aldim 90 kiloyla doguma gittim ama kafama cok takardim sizin dediginiz gibi dusunerek ama sezeryanla dogum yaptim eve geldigimde 82 kilydum ve hergun inanin abartisiz 1 2 kilo gidiyodu ilk 1 2 hafta boyle hizli devam etti kirkim ciktiginda 79 kiloydum oglum 4 aylikken 65 kiloya düşmüştüm. Emzirdim ve emzirme doneminde 3 4 litre au ictim sutum bol bol oluyodu hemde sut oldukca kilom gidiyodu o yuzden saglikli beslenin kilo almiycam diye kendinizi strese sokmayin tabiki asiriyada kacmayalim hersey saglikla bebekleri kucagimiza almamiz için:*
yaa çok şükür birşey çıkmamış olmasına sevindim canım. benim daha 13ünde. ama bende tam 11+1 de gitmiş olcaktım :) beklesem mi acaba?meyrax canim bugun dr kontrolundeydim ya bi sıkınti cikmadi sukur, nifty test yapilicakti bugun 11+2 ydi.10 gun sonra daha iyi olur dedi,senin kontrol ne zaman?
senin nifty mi yoksa ikili test mi olucaktı canım? acıkçası benım dr araya bayram gırdıgı için önceden dun yapmak istemiştı ,ama dunki kontrolde de erken olucak bayram sonrası ıyı dedı. eger 2 li yaptiricaksan ben burda 2017 ocak annelerını de takıp edıyorum,senın zamanında ıkılı test yaptiran arkadaslar var ama 13. haftaya sarkanlara dr geçoldu,3 lu 4 lu yapılır dıyolarmış,aklında soru kalırsada dr un fıkır verır mutlaka. dun bı yerde okudum ıkılı test krıterlerı gıbı mesela bebegın boyu 4.5-8 cm arası olmalı dıyo.ama nifty yaptiricaksan acele etme, ikiliye gore daha uzun zamana kadar yapilyoyaa çok şükür birşey çıkmamış olmasına sevindim canım. benim daha 13ünde. ama bende tam 11+1 de gitmiş olcaktım :) beklesem mi acaba?
Ben almadım zaten zayıfım 47 kilo aynı artmıyorKizlar ya bisi sorcam hamile kaldiginizi ogrendiginiz andan su zamana kadar kac kilo aldiniz
benn varimmMerhaba arkadaşlar benden başka ikiz bekleyen var mı?
hımm ben onu hiç araştırmamıştım teşekkür ederim canım. evet ikili test olacak benim. bayram sonrası 11+2 olucaz o zaman ideal belkide. yine de doktorum yönlendirir sanırımsenin nifty mi yoksa ikili test mi olucaktı canım? acıkçası benım dr araya bayram gırdıgı için önceden dun yapmak istemiştı ,ama dunki kontrolde de erken olucak bayram sonrası ıyı dedı. eger 2 li yaptiricaksan ben burda 2017 ocak annelerını de takıp edıyorum,senın zamanında ıkılı test yaptiran arkadaslar var ama 13. haftaya sarkanlara dr geçoldu,3 lu 4 lu yapılır dıyolarmış,aklında soru kalırsada dr un fıkır verır mutlaka. dun bı yerde okudum ıkılı test krıterlerı gıbı mesela bebegın boyu 4.5-8 cm arası olmalı dıyo.ama nifty yaptiricaksan acele etme, ikiliye gore daha uzun zamana kadar yapilyo
benimkiler çift yumurta. cinsiyet bilmiyoruz daha ama çok merak ediyorum. sizinki kaç haftalikTek yumurta benimkiler. Ya sizinki?
Zaten küçük gelir ölçemezse haftaya yapalım falan dıyolar ama senın Zaman'ın ıyı olucak bence canımhımm ben onu hiç araştırmamıştım teşekkür ederim canım. evet ikili test olacak benim. bayram sonrası 11+2 olucaz o zaman ideal belkide. yine de doktorum yönlendirir sanırım
Benim de bir gittigimde tam gununde cikiyor,bi gittigimde 3 gun geride,bi gittigimde 1 gun ileride:) ultrasonun +- 3 gun yanilma payi varmis,cok onemli degil dedi doktorumBen neden önde gidiyo üstüne mi görmüşüm dedim tip tip sırıttı4 gün erken yumurtlamissin dedi. Ama şimdi 3 güne düştü bişey anlamadım bi daha ki ay sorucam yine değişirse
Bende 2 kilo almisim ama karnimda bir fark gormuyorum,siskoluk gobegim firladi,hala kiyafetlerim oluyor ama tabi biraz sikiyorKızlar 12.haftadayım kıyafetlerim olmuyor artık. Sizde durumlar nasıl
Arkadaslar bugun tam 11+0 im,ikili teste haftaya gidicem artik,bayram girdi araya, 12+0 iken gitsem gec kalmis olur muyum sizce?Zaten küçük gelir ölçemezse haftaya yapalım falan dıyolar ama senın Zaman'ın ıyı olucak bence canım
O haftada yaptıran çok var ama daha da geç kalma canımArkadaslar bugun tam 11+0 im,ikili teste haftaya gidicem artik,bayram girdi araya, 12+0 iken gitsem gec kalmis olur muyum sizce?
Ben hissetmiyorum arada bir şeyler oluyor gibi ama karnımdan bi hareketlenme mi Bebek mi anlamıyorum herkes daha erken diyorSelam kizlar iyi bayramlar bebeğinizi ilk 3 ay da hisediyormusunuz ben bebeğimi kaybetmeden önce sinek sokması gibi bisey hissediyordum arada ve ama anlamiyordum. Yatinca daha cok hissediyordum varmi aranizda hisseden.
Aynen öyle ama bebeğimin gelismedigini öğrendiğim gunden itibaren 3 aylikti herkes iyiyse hissedersin boyle sinek sokması gibi bisey dediler bende hamileligimde yatinca hisederdim ama bebek olduğunu bilmiyordum ama bebeğimi gelismedigini ogrendigim itibaren oda kesildi oyuzden soruyorum varmi acaba oyle hisedenBen hissetmiyorum arada bir şeyler oluyor gibi ama karnımdan bi hareketlenme mi Bebek mi anlamıyorum herkes daha erken diyor
Ben maalesef kilolu hamile kaldım 71 kiloyum boyum 1.68 çok kilomu caktirmiyorum ama yine de az değil tabi su ana kadar daha kilo almadım karnım şişmeye başladı ama bir iki ay daha böyle idare etsem ne güzel olurBen almadım zaten zayıfım 47 kilo aynı artmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?