Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

40 im çıktığında 74 filandim 79 yanlis olmuş mantık hatasi oluyo zaten ilk gunler kış olmasina ragmen acayip terliyodum bi çatlaklar bize kaliyo iste onun icinde simdiden baslamak lazim kremler filan kullanmaya. Ben ilk hamileligimde mustelanin çatlak önleyici hamileler icon olan kremini kullandim ama pahali geliyo simdi bana. Baska daha uygun ve dogal onerisi olan varmi?

meyrax canim bugun dr kontrolundeydim ya bi sıkınti cikmadi sukur, nifty test yapilicakti bugun 11+2 ydi.10 gun sonra daha iyi olur dedi,senin kontrol ne zaman?
yaa çok şükür birşey çıkmamış olmasına sevindim canım. benim daha 13ünde. ama bende tam 11+1 de gitmiş olcaktım :) beklesem mi acaba?

yaa çok şükür birşey çıkmamış olmasına sevindim canım. benim daha 13ünde. ama bende tam 11+1 de gitmiş olcaktım :) beklesem mi acaba?
senin nifty mi yoksa ikili test mi olucaktı canım? acıkçası benım dr araya bayram gırdıgı için önceden dun yapmak istemiştı ,ama dunki kontrolde de erken olucak bayram sonrası ıyı dedı. eger 2 li yaptiricaksan ben burda 2017 ocak annelerını de takıp edıyorum,senın zamanında ıkılı test yaptiran arkadaslar var ama 13. haftaya sarkanlara dr geçoldu,3 lu 4 lu yapılır dıyolarmış,aklında soru kalırsada dr un fıkır verır mutlaka. dun bı yerde okudum ıkılı test krıterlerı gıbı mesela bebegın boyu 4.5-8 cm arası olmalı dıyo.ama nifty yaptiricaksan acele etme, ikiliye gore daha uzun zamana kadar yapilyo

Kızlar ben bu aralar bulantı falan hissetmiyorum ama ağzım keçe gibi.. Ne yesem içsem tadını alamıyorum.. Hiçbir şey de yemek istemiyorum o yüzden..

hımm ben onu hiç araştırmamıştım teşekkür ederim canım. evet ikili test olacak benim. bayram sonrası 11+2 olucaz o zaman ideal belkide. yine de doktorum yönlendirir sanırım

hımm ben onu hiç araştırmamıştım teşekkür ederim canım. evet ikili test olacak benim. bayram sonrası 11+2 olucaz o zaman ideal belkide. yine de doktorum yönlendirir sanırım
Zaten küçük gelir ölçemezse haftaya yapalım falan dıyolar ama senın Zaman'ın ıyı olucak bence canım

Ben neden önde gidiyo üstüne mi görmüşüm dedim tip tip sırıttı 4 gün erken yumurtlamissin dedi. Ama şimdi 3 güne düştü bişey anlamadım bi daha ki ay sorucam yine değişirse
Benim de bir gittigimde tam gununde cikiyor,bi gittigimde 3 gun geride,bi gittigimde 1 gun ileride:) ultrasonun +- 3 gun yanilma payi varmis,cok onemli degil dedi doktorum

Selam kizlar iyi bayramlar bebeğinizi ilk 3 ay da hisediyormusunuz ben bebeğimi kaybetmeden önce sinek sokması gibi bisey hissediyordum arada ve ama anlamiyordum. Yatinca daha cok hissediyordum varmi aranizda hisseden.

Selam kizlar iyi bayramlar bebeğinizi ilk 3 ay da hisediyormusunuz ben bebeğimi kaybetmeden önce sinek sokması gibi bisey hissediyordum arada ve ama anlamiyordum. Yatinca daha cok hissediyordum varmi aranizda hisseden.
Ben hissetmiyorum arada bir şeyler oluyor gibi ama karnımdan bi hareketlenme mi Bebek mi anlamıyorum herkes daha erken diyor

Ben hissetmiyorum arada bir şeyler oluyor gibi ama karnımdan bi hareketlenme mi Bebek mi anlamıyorum herkes daha erken diyor
Aynen öyle ama bebeğimin gelismedigini öğrendiğim gunden itibaren 3 aylikti herkes iyiyse hissedersin boyle sinek sokması gibi bisey dediler bende hamileligimde yatinca hisederdim ama bebek olduğunu bilmiyordum ama bebeğimi gelismedigini ogrendigim itibaren oda kesildi oyuzden soruyorum varmi acaba oyle hiseden
Insallah sağlıklıca alırsın kucağına bebeğini.

Ben almadım zaten zayıfım 47 kilo aynı artmıyor
Ben maalesef kilolu hamile kaldım 71 kiloyum boyum 1.68 çok kilomu caktirmiyorum ama yine de az değil tabi su ana kadar daha kilo almadım karnım şişmeye başladı ama bir iki ay daha böyle idare etsem ne güzel olur

Arkadaşlar bel Ağrı'nız var mı benimle haftası bir olup ...dünden beri belim o kadar kötü ki sürekli yatıyorum korkudan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…