10 haftalık benimkilerde henuzbenimkiler çift yumurta. cinsiyet bilmiyoruz daha ama çok merak ediyorum. sizinki kaç haftalik
Benım belım degılde yan taraf bobreklerıme doğru ve kasıklarımla leğen kemıklerımın orası 3-4 gündür nerdeyse geçmeden ağrıyo,regl ağrısı gıbı ama daha tuhafı,şiddetlenıyo azalıyo.benım sat ım 13 Nisan gunlerımız yakın sanırımArkadaşlar bel Ağrı'nız var mı benimle haftası bir olup ...dünden beri belim o kadar kötü ki sürekli yatıyorum korkudan
Rabbim şifa versin hepimize dayanamadım yarına randevu aldım inş bir sıkıntı yoktur bebişlerimiz iyidirBenım belım degılde yan taraf bobreklerıme doğru ve kasıklarımla leğen kemıklerımın orası 3-4 gündür nerdeyse geçmeden ağrıyo,regl ağrısı gıbı ama daha tuhafı,şiddetlenıyo azalıyo.benım sat ım 13 Nisan gunlerımız yakın sanırım
Benım Dr tatılde acıle de gıtmek istemedım, ptesı randevum var dıye beklıyorum ama huzursuzum bende,daha önce hemsıre ye sormuştum bu ağrıları,kemıkler açıldığı için ve kaslar gerıldıgı için büyüme ağrısı olur demıştı,umarım oyledır bızımkılerde,yarın haber ver mutlaka canımRabbim şifa versin hepimize dayanamadım yarına randevu aldım inş bir sıkıntı yoktur bebişlerimiz iyidir
inş inş öyledir haber veririm tabi bakalım hayırlı haber alırım inş bebeşimden bakalımBenım Dr tatılde acıle de gıtmek istemedım, ptesı randevum var dıye beklıyorum ama huzursuzum bende,daha önce hemsıre ye sormuştum bu ağrıları,kemıkler açıldığı için ve kaslar gerıldıgı için büyüme ağrısı olur demıştı,umarım oyledır bızımkılerde,yarın haber ver mutlaka canım
Alırsın inşallah içini ferah tut,kanama olmadığı sürece Ağrı Dr ları çok korkutmuyor ama biz korkudan ölüyoruzİ
inş inş öyledir haber veririm tabi bakalım hayırlı haber alırım inş bebeşimden bakalım
Kızlar uzun süredir girmedim siteye, bebişlerinizin cinsiyetleri belli oldu mu?
Ve isimleriniz belli mi?
Şimdiden teşekkürler...
Can'ım gittim doktora çok şükür bir sıkıntı yok gördüm bebişimi belim agrıyor yanıyor gibi çok fena dedim çok normal karşıladı.bşr sıkıntı yok dedi ikili test için kanda verdim çıktım rahat bir nefes aldım darısı başınaAlırsın inşallah içini ferah tut,kanama olmadığı sürece Ağrı Dr ları çok korkutmuyor ama biz korkudan ölüyoruz
Gözünaydın çok sevındım inş ikili testındende ıyı haberler gelır,sana bahsettım mı bılmıyorum ama hamılelıgımın basında tanıdığım bı abla bana 2,3,4 aylardakı regl zamanlarımda normal reglımden daha çok ağrım olmuştu dedı,farkettın mı bılmıyorum ama suan bızım hamıle olmasak regl zamanlarımız ve benım Dr un hemsıresıne nezaman ağrılarım ıcın tlf açsam büyüme ağrısı dıyo ama bende senın gıbı usg de ıyı oldugunu gorene kadar karalar bağlıyorumCan'ım gittim doktora çok şükür bir sıkıntı yok gördüm bebişimi belim agrıyor yanıyor gibi çok fena dedim çok normal karşıladı.bşr sıkıntı yok dedi ikili test için kanda verdim çıktım rahat bir nefes aldım darısı başına
Aydınlanma yaşadım resmen aaaaa dedim evet adet tarihim geldi Ağrı sebebi o olabilir içim içim daha da rahatladıGözünaydın çok sevındım inş ikili testındende ıyı haberler gelır,sana bahsettım mı bılmıyorum ama hamılelıgımın basında tanıdığım bı abla bana 2,3,4 aylardakı regl zamanlarımda normal reglımden daha çok ağrım olmuştu dedı,farkettın mı bılmıyorum ama suan bızım hamıle olmasak regl zamanlarımız ve benım Dr un hemsıresıne nezaman ağrılarım ıcın tlf açsam büyüme ağrısı dıyo ama bende senın gıbı usg de ıyı oldugunu gorene kadar karalar bağlıyorum
12 haftalıkken gitmiştim belli değildi. Şimdi 13+3 üm. İki hafta sonra doktora gideyim diyorum. Kesin belli olsun.
hayırlı olsun canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsinBnm dün belli oldu 13+1 erkek mis:) sağlıklı dedi ikilo test yaptırdım sonucunu bekliyorum dün denize gittik oglumlaaaa :):)
Cümlemizin inş cnm bebikleri miz büyüyorhayırlı olsun canım. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Canim bu arada hangi gunes kremini kullaniyosun?ben gunes kremi bulamadigin icin gunese cikamadim,hepsi parabenli ivirli zivirli. Doktorunun onerdigi krem var mi?Bnm dün belli oldu 13+1 erkek mis:) sağlıklı dedi ikilo test yaptırdım sonucunu bekliyorum dün denize gittik oglumlaaaa :):)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?