- 27 Ocak 2015
- 75
- 25
- 88
- 38
Canim 14+6 ya kadar yapiliyor normalde. Bir sikinti cikmaz insallah, bende yarin gidicem.endise etme canim,bebisin olmasi gerekenden fazla buyumediyse sikinti olmazkızlar nolur yardım edin şuan 12+5im salı doktora gidebilcem ancak..yani 13. haftanın son günü oluyor..bayram tatlilinden dolayı ikili tarama şimdiye kaldı..13. haftanın sonunda ikili tarama yaptıran var mı içiniz de? geç kalmış olur muyum.
Merhaba kızlar bende cinsiyetini cok merak ediyorum bu hafta doktora gidicem inşallah söyler
Bursa da mı doğum yapacaksınız. . Benim ilk bebeğimde takibimi Neşe Solak Kormazer yaptı.. Uşak taydı.. Şimdi Bursa ya taşındı.. Ben kendim Afyon dayım.. Şimdi bile delilik yapıp doğuma Bursa ya gidesim var.. Tavsiye ederim.. Çok çok iyi birisi.. Hala mesajlaşırız.. Bebeğimin fotoğraflarını falan gönderirim.. Bursa yı görünce heyecan yaptım resmen :)Selam hatunlar nasılsınız bende 13 haftalık hamileyim aranızda Bursa'da doğum yapacak olanlar var mı bir de size fikir danışayım hamilelikte annenin kan grubu rh değişir mi ?
Bu arada annenin kan grubu değişmez.. Eğer sizin rh - (negatif) eşiniz rh + (pozitif) ise kan uyuşmazlığı iğneleri var doktor takip eder.. Doğumdan hemen sonra ve hamilelikte yapılıyorSelam hatunlar nasılsınız bende 13 haftalık hamileyim aranızda Bursa'da doğum yapacak olanlar var mı bir de size fikir danışayım hamilelikte annenin kan grubu rh değişir mi ?
Kahverengi leke vücudun içerde biriken kanı attığını gösteriyor. . Kırmızı olmadığı sürece endişelenme.. Ama yine de doktorunşa konuş ve kontrolünü aksatma..kızlar ben de 14+4 üm. bi konuda fikrinizi istiyorum. ilk Kez 12 hafta lıkken bi kanamam oldu beş gün dinlendim artı progestan kanama durdu. ama iki haftayı geçik süredr Her gün az da olsa kahve rengi lekem gelio.bu durumu yaşayan var mı benim gbi kötü bişey olmaz dimi
teşekkür ederim. biz şu an tayin dönemindeyiz de kendi doktorumu bıraktım mecbur. hep farklı doktor lara gidiyoruz. hepsi ayrı bişey söylüyor insanı tedirgin e diolar. kırmızı olmayın ca bende öyle düşünmüştüm ama bakalım inş o da geçerKahverengi leke vücudun içerde biriken kanı attığını gösteriyor. . Kırmızı olmadığı sürece endişelenme.. Ama yine de doktorunşa konuş ve kontrolünü aksatma..
Canim kahverengi lekeden eger agrin yoksa korkma dedi bana doktorum.normal kanaman olsa bile hemen korkma dedi, yat dinlen dedi, kanamayla birlikte siddetli agri kanama mide bulantisi vs gibi belirtiler riskli oluyormus.senin kanaman zaten bitmis,kahverengi lekeler kanamanin durdugunu gorsteriyor zaten ama yine de bir doktorunu ara danis derim canim, ben ufak bi sey de bile arayip soruyorum icim rahat ediyor sonra.kızlar ben de 14+4 üm. bi konuda fikrinizi istiyorum. ilk Kez 12 hafta lıkken bi kanamam oldu beş gün dinlendim artı progestan kanama durdu. ama iki haftayı geçik süredr Her gün az da olsa kahve rengi lekem gelio.bu durumu yaşayan var mı benim gbi kötü bişey olmaz dimi
Hayirli olsun canim,ikili test yaptirdin mi?Kizlar bugün 14 haftalik olduk cinsiyet söyledi insallah degismez emin olamadim erkek miş :)
Kizlar bugün 14 haftalik olduk cinsiyet söyledi insallah degismez emin olamadim erkek miş :)
Yaptirmadim canim ben ikili testi tesekkür ederimHayirli olsun canim,ikili test yaptirdin mi?
Bende devlete gidiyorum burda hic özel yok uzak baya cinsiyet söylesede insan dogrumu degisirmi diye dusunuyor :)Bende perşembe günü gidicem. 14+2 olucam o zaman. Hem kontrol hem cinsiyet öğrenmek için. Ama mecbur devlete gidicem memleketteyim çünkü. Bakalım ne diyecek.
canım teşekkür ederim. ben de öyle biliyorum ama biz tayinciyiz belli bi doktorum yok o yüzden şu anda. bi ay sonra düzeni kurcaz o zaman inşallah. o sebepten her uğradığım şehirde bi doktora gidiyorum. dün de yine gittim. gün de bi tane 200 lük progestan içiyorum o zaman doz yeterli gelmemiş akıntı geçmedyse 2 ye çıkar dedi. öyle yapçm bakalım şimdi. insanın aklı kalıyor işte. tam kesilseydi bi. ben çok aşırı da dinlene miyorum yol halleri sebebi ile. elimden geldiği kadar işteCanim kahverengi lekeden eger agrin yoksa korkma dedi bana doktorum.normal kanaman olsa bile hemen korkma dedi, yat dinlen dedi, kanamayla birlikte siddetli agri kanama mide bulantisi vs gibi belirtiler riskli oluyormus.senin kanaman zaten bitmis,kahverengi lekeler kanamanin durdugunu gorsteriyor zaten ama yine de bir doktorunu ara danis derim canim, ben ufak bi sey de bile arayip soruyorum icim rahat ediyor sonra.
hayirli olsun :)selam herkese ben mayıs 2015 anneliğinden ocak 2017 snnerliğine terfi ettim 19 ocak tahmini doğum tarihim :)
3 aylık bebişimin cinsiyeti erkek gösterdi kendini diğer oğluşta 3 aylık göstermişti ikili test sırasında
Gonlunu ferah tut canim,her sey yolundadir eminimcanım teşekkür ederim. ben de öyle biliyorum ama biz tayinciyiz belli bi doktorum yok o yüzden şu anda. bi ay sonra düzeni kurcaz o zaman inşallah. o sebepten her uğradığım şehirde bi doktora gidiyorum. dün de yine gittim. gün de bi tane 200 lük progestan içiyorum o zaman doz yeterli gelmemiş akıntı geçmedyse 2 ye çıkar dedi. öyle yapçm bakalım şimdi. insanın aklı kalıyor işte. tam kesilseydi bi. ben çok aşırı da dinlene miyorum yol halleri sebebi ile. elimden geldiği kadar işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?