Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Bende de aynisi oldu kurtajdan sonraki ay hemen hamile oldugumu ogrendim sancım çoktu adet görmedim senin gibi sakıncalı dediler cok sukur bi sakıncası olmadı canım hatta ayni silik cikti cok yeni dediler keseyi bile görememişlerdi korkuyodum cok sukur simdi cinsiyet bile ögrendik :) darısı sana insallah saglıkla alırsin kucagına kan ver takip et 2 güne artmasını

sende kürtajdan sonra hiç adet görmedinmi canm doktor kızmadımı sakıncalı falan dye

Doktor bana cocugun olmaz dedi kontrole gittim 1 sene olmadi kizmaya hakkida yok sakincali dedi sonucta isini duzgun yapsaydi korunurdum bi sure gelismedigi icin kurtaj oldum olmaz diye korunmadim adet olmamistim o ay varmis

Doktor bana cocugun olmaz dedi kontrole gittim 1 sene olmadi kizmaya hakkida yok sakincali dedi sonucta isini duzgun yapsaydi korunurdum bi sure gelismedigi icin kurtaj oldum olmaz diye korunmadim adet olmamistim o ay varmis
bende 4 sene sonra hamile kaldım bende olmaz dıye korunmadım 4 sene olmamış bu aymı olcak dedim ama bi an korktum şimdi ya varsa diye sorun olurmu dıye aman napayım kaldıysamda kaldım çok şükür Rabbime ne diyim senin 17 haftalık olmuş maaşallah cinsiyeti ney Allahım banada göstersn inş.

Bende çok korkuyodum sanırim bu korku herkezde var :) tabi cok sukur insallah saglikla aliriz kucaklarimiza Allah nasip etsin erkekmis cinsiyeti suan bi sorun yok iyi ama hayirlisi insallah

Bende çok korkuyodum sanırim bu korku herkezde var :) tabi cok sukur insallah saglikla aliriz kucaklarimiza Allah nasip etsin erkekmis cinsiyeti suan bi sorun yok iyi ama hayirlisi insallah
bugün bi erken gebelik testi alayım bakalım çıkcakmı ve bugün evlilik yıldönümümüz keşke olsada süpriz olsa bugün yaptığım testte bişy çıkmadı kürtaj sonrası değerim sıfırlanmamış olabilirmi acaba dedim başka arkadaşlara olamaz dediler 43 gün olmuş dye bilmiyosum artık

Bu kadar surede sifirlanir canim olamaz yani evet bi yap bakalim erken cikan testlerden

bi testi 18 temmuzda yaptım silik çizgi - birini 25 temmuzda yaptım yine silik çizgi - bitanede bugün yaptım ama bişey çıkmadı bende dedim heralde hormonlar sıfırlanmadı diye erken gebelik yapayım bakalım ne çıkcak. belim ve kasıklarım ilk hamile kaldığım gbi ağrıyor beni şaşırtanda o zaten

Mrb arkadaşlar ben 15+4um hisseden varmı kıpırtı ben hissedemedim henüz varsa ne zaman hissettiniz acaba?

3'lü yaptırdım haftasonu alıcam sonucu 2'yi kaçırdım çünkü

Ben ikiliyi bilerek yaptırmadım şimdi üçlü zamanı geldi kararsız kaldım. Ya bir risk olmadığı halde riskli çıkarda bütün hamileliğimi zehir eder diye korkuyorum. Bu testlerde risk çıktığı zaman anne karnında tedavisi oluyormu o konuda da tam emin olamadım. Bide memleketteyim. Kendi doktoruma soramadım. Kararsız kaldım.

Merhaba kizlar bende ikili testi kaciranlardanim sali gunu doktora gittim bebek onden gidiyormus 10 gun kadar oyle olunca sure gecmis oldu. Oğlumun olacağını öğrendik allah herkese nasip etsin onun hareketlerini gorunce gercekten hamile oldugumu anladim resmen:)

Kızlar selammmm uzun zamandir yazamamistim bebisimin cinsiyetini ögrendikk kızım olucak insallah saglikla hepimiz kucagimiza aliriz bebislerimizi siz ogrendinizmi

canım sonuç kötüde çıksa yapabilecek bişi yok tabiki sonuç kötü de olsa allah verdiği cana kıymak olmaz ama insan merak ediyo etrafımda yaptırmayan çok insan var. bende yaptırmıcakdım hastanede 3 lü test zamanı denilince dedik yaptıralım bakalm .

çok yakın arkadasımın çocuugun kolu gelişmemiş dendi sakat vs gibi sözler söylendi sabretti allahın verdği bi imtihan ama çocukda hiç bşi yok sapa sağlam doğdu

Hamişler nasılsınız bebişlerin hareketini hisseden oldumu korkulariniz varmi dogumdan sonrasi icin herkez bişey söylüyor sizdede oldumu

Hamişler nasılsınız bebişlerin hareketini hisseden oldumu korkulariniz varmi dogumdan sonrasi icin herkez bişey söylüyor sizdede oldumu
ben hıc bıse hıssetmıyorum=)daha erken dıyo doktor 20ncı haftaya kadar.bende normal doguma karar verdım allah ızın verırse tabı ama korkularımı atamıyorum

Doğumun her türlüsü korkutuyor beni. Fakat gönlüm normalden yana. Bebiş ler imiz i sağ salim alsak kucağımıza

Bnde henüz hareket hissetmiyorum arkadaşım 17. Haftada hissettim demişti herkesin değişiyor muş .

merhaba kızlar benim göbegimin ustu kople kıllandı resmen tuy gibiydi ilk başlarda şimdi resmen kıllandı ya varmı benim gibi olannn

Canim o bendede oldu yag suruyodum ondan sandim demek olabiliyomus normalde insallah dokulur tabi bide koyu cikti tenim beyaz :)
aynen bende esmer değilim baktıkca sok oluyorum resmen bazılarıda erkek olunca bebek olur diyporlar bakalım artık senin bellimi cinsiyeti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…