sende kürtajdan sonra hiç adet görmedinmi canm doktor kızmadımı sakıncalı falan dyeBende de aynisi oldu kurtajdan sonraki ay hemen hamile oldugumu ogrendim sancım çoktu adet görmedim senin gibi sakıncalı dediler cok sukur bi sakıncası olmadı canım hatta ayni silik cikti cok yeni dediler keseyi bile görememişlerdi korkuyodum cok sukur simdi cinsiyet bile ögrendik :) darısı sana insallah saglıkla alırsin kucagına kan ver takip et 2 güne artmasını
bende 4 sene sonra hamile kaldım bende olmaz dıye korunmadım 4 sene olmamış bu aymı olcak dedim ama bi an korktum şimdi ya varsa diye sorun olurmu dıye aman napayım kaldıysamda kaldım çok şükür Rabbime ne diyim senin 17 haftalık olmuş maaşallah cinsiyeti ney Allahım banada göstersn inş.Doktor bana cocugun olmaz dedi kontrole gittim 1 sene olmadi kizmaya hakkida yok sakincali dedi sonucta isini duzgun yapsaydi korunurdum bi sure gelismedigi icin kurtaj oldum olmaz diye korunmadim adet olmamistim o ay varmis
Bende çok korkuyodum sanırim bu korku herkezde var :) tabi cok sukur insallah saglikla aliriz kucaklarimiza Allah nasip etsin erkekmis cinsiyeti suan bi sorun yok iyi ama hayirlisi insallahbende 4 sene sonra hamile kaldım bende olmaz dıye korunmadım 4 sene olmamış bu aymı olcak dedim ama bi an korktum şimdi ya varsa diye sorun olurmu dıye aman napayım kaldıysamda kaldım çok şükür Rabbime ne diyim senin 17 haftalık olmuş maaşallah cinsiyeti ney Allahım banada göstersn inş.
bugün bi erken gebelik testi alayım bakalım çıkcakmı ve bugün evlilik yıldönümümüz keşke olsada süpriz olsa bugün yaptığım testte bişy çıkmadı kürtaj sonrası değerim sıfırlanmamış olabilirmi acaba dedim başka arkadaşlara olamaz dediler 43 gün olmuş dye bilmiyosum artıkBende çok korkuyodum sanırim bu korku herkezde var :) tabi cok sukur insallah saglikla aliriz kucaklarimiza Allah nasip etsin erkekmis cinsiyeti suan bi sorun yok iyi ama hayirlisi insallah
3'lü yaptırdım haftasonu alıcam sonucu 2'yi kaçırdım çünkü
ben hıc bıse hıssetmıyorum=)daha erken dıyo doktor 20ncı haftaya kadar.bende normal doguma karar verdım allah ızın verırse tabı ama korkularımı atamıyorumHamişler nasılsınız bebişlerin hareketini hisseden oldumu korkulariniz varmi dogumdan sonrasi icin herkez bişey söylüyor sizdede oldumu
Canim o bendede oldu yag suruyodum ondan sandim demek olabiliyomus normalde insallah dokulur tabi bide koyu cikti tenim beyaz :)merhaba kızlar benim göbegimin ustu kople kıllandı resmen tuy gibiydi ilk başlarda şimdi resmen kıllandı ya varmı benim gibi olannn
aynen bende esmer değilim baktıkca sok oluyorum resmen bazılarıda erkek olunca bebek olur diyporlar bakalım artık senin bellimi cinsiyetiCanim o bendede oldu yag suruyodum ondan sandim demek olabiliyomus normalde insallah dokulur tabi bide koyu cikti tenim beyaz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?