Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Amiiiin. :) Bizim taraf Gürcü göçmeni. Ben kız olursa Sira istiyorum. -Aslında Tsira ama okunuşta T sesi çıkartilmadigi için. Revize ettim. :)))- Bir diğer seçenek de Roza. O da eşimin tarafında yaygın olan bir isim. Erkek olursa Cihan Tuna. Eşimin rahmetli abisinin ismi. Çok erken yaşta vefat etti. Ismi yaşasın istiyoruz.

Bu arada doğum için kesinlikle ve kesinlikle normal istiyorum ama benim doğuştan kalbimde delik var kapanmadı. Sonradan eklenen birkaç kalp rahatsızlığım daha var, ne olur bilmiyorum. Ama son raddeye kadar içimden geçen normal, sen ne düşünüyorsun?

Kızlar bende çok yeniyim ama belirtiler oldukça fazla 4 gündür başım ağrıyor şimdiden zorlanıyorum

güzel isimler canım..bunların yanında bizimkiler biraz sıradan ama düşünürüz daha..şimdilik aklımızda olan Allah nasip eder de erkek olursa Kayra kız olursa Beril..isim araştırmalarına da devamm:)

ben sezeryan düşünüyorum şimdilik..doğuma kadar ikna olursam ve cesaretimi toplarsam elbette bende normal istiyorum ama bakalım..zaman ne göstercek..

güzel isimler canım..bunların yanında bizimkiler biraz sıradan ama düşünürüz daha..şimdilik aklımızda olan Allah nasip eder de erkek olursa Kayra kız olursa Beril..isim araştırmalarına da devamm:)

ben sezeryan düşünüyorum şimdilik..doğuma kadar ikna olursam ve cesaretimi toplarsam elbette bende normal istiyorum ama bakalım..zaman ne göstercek..

Kayra ve Beril çok güzel isimler. Özellikle Kayra ama. Isimleriyle yaşasınlar. Daha erken tabiî, biz de araştırmaya devam.

Toplarsın inşallah canım. Sezaryen de kolay değil. Sezaryen yapanlar da doğumdan sonra çekiyor acısını. Herkesin doğumu bir değil, kendine özel. Tavsiyem, elinden geldiği kadar kimsenin doğum hikayesini dinleme, okuma, izleme. Şimdiden hamile olduğumu öğrenen "Ay ben şöyle doğurmuştum. Çok zordu. " diye anlatmaya başlıyor. Hele bir de kadın grubunun ortasına düştün mü vay haline. En zor hangimiz doğurduk yarışına dönüyor muhabbet. Öyle olunca ister istemez etkileniyorsun. Sen kendini, içindeki mercimeği, onun büyümesini, kendindeki değişimleri izle, dinle. Içini rahat tut canım. Ben spor yapıyordum normalde. İlk üç ay çekindiğim için bıraktım. Yoksa inanılmaz faydaliymis doğum kolaylığı için. Ikinci üç ay gebe pilatesine başlayacağım yeniden. Kararlıyım, normal doğum yapacağım. :)))

progestan bende acayip baş dönmesi yaptı. Doktor vajinal kullanabilirsiniz dedi. Sizde de böyle etki yaptımı acaba?
ben vajinal kullanıyom canım sende öle kullan ağızdan alınca çok kötü yapıyomuş kullanan arkadaşlar söyledi

ben vajinal kullanıyom canım sende öle kullan ağızdan alınca çok kötü yapıyomuş kullanan arkadaşlar söyledi
Aynen cnm, 20 dk kendime gelemiyorum, o yüzden akşamları içiyorum. Yeni başladım ilaca,bugün 4. günüm olacak. Vajinal kullanınca geri gelmiyor mu, yatıp uzanmak gerekir herhalde biraz

Aynen cnm, 20 dk kendime gelemiyorum, o yüzden akşamları içiyorum. Yeni başladım ilaca,bugün 4. günüm olacak. Vajinal kullanınca geri gelmiyor mu, yatıp uzanmak gerekir herhalde biraz
ben yatağa girince atıp uyuyorum canm 1-2 gün sonra tortu gbi geliyo ama normal o doktor dedi

kızlar bişey sormak istiyorum akıntımda hafif bi sarılık var ve sol kasığıma ansız kramplar giriyor sizce normalmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…