Benim ücüncü cocuga gebeligim ben ikisinide 12 haftada ögrendim net cinaiyetlerini canim ikiside erkekyok canım kalp atışı için haftaya gidecem..sen duydun mu? o kadar geç değil heralde 3-4. ayda olmalı diye biliyorum..
benimde ikisinde de kız çıktı:) hayırlısı.. sağlıkla sıhhatle gelsinler kucaklarımızadaa:) isim olarak düşündüğünüz bişey var mı? bide doğum normal doğum mu düşünüyorsun?
benimde ikisinde de kız çıktı:) hayırlısı.. sağlıkla sıhhatle gelsinler kucaklarımızadaa:) isim olarak düşündüğünüz bişey var mı? bide doğum normal doğum mu düşünüyorsun?
anladım canım bi 6 hafta daha beklemek lazım sanırım..hayırlısı olsun da:)Benim ücüncü cocuga gebeligim ben ikisinide 12 haftada ögrendim net cinaiyetlerini canim ikiside erkek
güzel isimler canım..bunların yanında bizimkiler biraz sıradan ama düşünürüz daha..şimdilik aklımızda olan Allah nasip eder de erkek olursa Kayra kız olursa Beril..isim araştırmalarına da devamm:)Amiiiin. :) Bizim taraf Gürcü göçmeni. Ben kız olursa Sira istiyorum. -Aslında Tsira ama okunuşta T sesi çıkartilmadigi için. Revize ettim. :)))- Bir diğer seçenek de Roza. O da eşimin tarafında yaygın olan bir isim. Erkek olursa Cihan Tuna. Eşimin rahmetli abisinin ismi. Çok erken yaşta vefat etti. Ismi yaşasın istiyoruz.
ben sezeryan düşünüyorum şimdilik..doğuma kadar ikna olursam ve cesaretimi toplarsam elbette bende normal istiyorum ama bakalım..zaman ne göstercek..Bu arada doğum için kesinlikle ve kesinlikle normal istiyorum ama benim doğuştan kalbimde delik var kapanmadı. Sonradan eklenen birkaç kalp rahatsızlığım daha var, ne olur bilmiyorum. Ama son raddeye kadar içimden geçen normal, sen ne düşünüyorsun?
progestan bende acayip baş dönmesi yaptı. Doktor vajinal kullanabilirsiniz dedi. Sizde de böyle etki yaptımı acaba?Kuzum 2den fazla kullanma sabah ve aksam olmak uzere iki tane kullan. Doktor boyle dedi bana
güzel isimler canım..bunların yanında bizimkiler biraz sıradan ama düşünürüz daha..şimdilik aklımızda olan Allah nasip eder de erkek olursa Kayra kız olursa Beril..isim araştırmalarına da devamm:)
ben sezeryan düşünüyorum şimdilik..doğuma kadar ikna olursam ve cesaretimi toplarsam elbette bende normal istiyorum ama bakalım..zaman ne göstercek..
ben vajinal kullanıyom canım sende öle kullan ağızdan alınca çok kötü yapıyomuş kullanan arkadaşlar söylediprogestan bende acayip baş dönmesi yaptı. Doktor vajinal kullanabilirsiniz dedi. Sizde de böyle etki yaptımı acaba?
Aynen cnm, 20 dk kendime gelemiyorum, o yüzden akşamları içiyorum. Yeni başladım ilaca,bugün 4. günüm olacak. Vajinal kullanınca geri gelmiyor mu, yatıp uzanmak gerekir herhalde birazben vajinal kullanıyom canım sende öle kullan ağızdan alınca çok kötü yapıyomuş kullanan arkadaşlar söyledi
ben yatağa girince atıp uyuyorum canm 1-2 gün sonra tortu gbi geliyo ama normal o doktor dediAynen cnm, 20 dk kendime gelemiyorum, o yüzden akşamları içiyorum. Yeni başladım ilaca,bugün 4. günüm olacak. Vajinal kullanınca geri gelmiyor mu, yatıp uzanmak gerekir herhalde biraz
Allah kucağınıza almayı nasip etsin inş. cnm :)Bebisimizi gorduk bizde minik mucizem :)
Sağol cnm, tşk ederim, bende bu akşam öyle kullanayım en iyisi.ben yatağa girince atıp uyuyorum canm 1-2 gün sonra tortu gbi geliyo ama normal o doktor dedi
Amim canim hepimiz icin insallahAllah kucağınıza almayı nasip etsin inş. cnm :)
canım gözünüz aydın Allah kucağınıza almayıda nasip etsin darısı yarın benim başıma inşallah :)Bebisimizi gorduk bizde minik mucizem :)
Cnım kokusuz akıntı normal diye biliyorum, sarı ve kokulu ise doktoruna danış istersen üşütmüş olabilirsin. Kasık ağrıları gayet normal :)kızlar bişey sormak istiyorum akıntımda hafif bi sarılık var ve sol kasığıma ansız kramplar giriyor sizce normalmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?