Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Günaydın kızlar bnde keseyi bugün görmeyi umut edenlerdenim 5+2yiz görünür mu sizce çok telaşlıyım alttan bktrmakta istemiyorum
ben 5+2yken gördüm canım..ama benim adet günümle uyumluydu..ne erken ne geç döllenmiş..kan değerini biliyor musun asıl önemli olan o..

aynen canm erken öğrenince çok stres oluyosun bende öleydim bi kalp atışını duymak kaldı Allahın izniyle onuda duyarız inş

Bende 7+2yim mide bulan tim var çok hic bisey yiyemiyorum ama bulamadım neyin iyi geldiğini gerçekten bilen varsa yardımcı olabilirmi

Bende 7+2yim mide bulan tim var çok hic bisey yiyemiyorum ama bulamadım neyin iyi geldiğini gerçekten bilen varsa yardımcı olabilirmi
hep mi vardı canım yeni mi başladı..ben 6. haftanın içindeyim bende henüz bişey yok..bir sıkıntımı var diye düşünüyorum bazen..

Valla benimkiler de sıkıyı bende düğmesini kapatmadan giyiyorum zararı olmasın diye ama düşündüm de daha şişmeye baslamadim 4 aylıkken falanmı almaya baslasam hani bel üstü penyeli olanlar var onlardan mi aldın canim

evet canım onlardan aldım en küçük bedeninden bir sıkıntı olmuyor..normal pantolon gibi duruyor..ama düğme ve fermuar olmadığı için rahat oluyor..

hep mi vardı canım yeni mi başladı..ben 6. haftanın içindeyim bende henüz bişey yok..bir sıkıntımı var diye düşünüyorum bazen..
Hayır canim hic telaş yapma benim de 2-3 gün oldu başlayalı belki de senin olmicaktir sade bulantı istifra yok bu yüzden çok rahatsiz oluyorum midem hic bisey almiyo

Ben yarın doktora gidicem fakat
Hayirli olsun canim Allah tamamina erdirsin
Gercekten eekekn ögrenmek ayri bi stres yapiyor bende daha görmedim gitmedim doktoruma haftaya gitcem inlsh bi sorun yoktur

inşallah yoktur canım benim yarın kontrolüm 10:30 ta rabbim hayırlısıyla sağlıkla kavuştursun bebişlerimize yarın güzel haberler alırım umarım yazarım yine

Hayır canim hic telaş yapma benim de 2-3 gün oldu başlayalı belki de senin olmicaktir sade bulantı istifra yok bu yüzden çok rahatsiz oluyorum midem hic bisey almiyo
anladım canım herkes daha erken diyor zaten..bende çok korkuyorum midem bulancak diye..annem öyle oluyormuş çünkü hamileliklerinde artık bişey yiyemediği için serum takıyorlarmış..bende öyle olcam gibi düşünüyordum..şimdilik bişey yok inşallah olmaz da..sende tuzlu ve ekşi şeyler ye canım tatlıdan uzak dur bence..yemeğide başkası pişirebiliyorsa başkası yapsın..sen sadece ye..o zaman o kadar bulanmaz heraldee:)

Evet en çok da yemek kokuları yapiyo ama saolsun k.valide yapiyo.olsun bakalım geçmezse de bunlar guzel yanları Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin

BENDE 8+1 OLDUM HİÇ BULANTIM FALAN YOK HERKES MİDEM BULANIYOR DİYOR BENİMSE HİÇ YOK GERÇİ ARADA OLUYOR AMA ÇOKDA DEĞİL YANİ .AMAN BULANMASIN BOŞVER BÖLE DAHA İYİ =)

sen kalp atışını duydunmu canm bende cinsiyetlerini çok merak ediyorum 4-5 ayda falan anca görünüyo diye biliyorum
yok canım kalp atışı için haftaya gidecem..sen duydun mu? o kadar geç değil heralde 3-4. ayda olmalı diye biliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…