ben 5+2yken gördüm canım..ama benim adet günümle uyumluydu..ne erken ne geç döllenmiş..kan değerini biliyor musun asıl önemli olan o..Günaydın kızlar bnde keseyi bugün görmeyi umut edenlerdenim 5+2yiz görünür mu sizce çok telaşlıyım alttan bktrmakta istemiyorum
aynen canm erken öğrenince çok stres oluyosun bende öleydim bi kalp atışını duymak kaldı Allahın izniyle onuda duyarız inşkızlar merhaba bende 4+5 günlük hamileyim regliden 6 gün öğrendim ama erken öğrenmek daha çok panikletiyor insanı sürekli kafamda yok kimyasal mı yok dış gebelik mi deli sorularla dolanıyorum çok şükür yarın doktora gidicem umarım kesemiz oluşmuştur en kısa zamanda da kalp atışlarını duyarız hepimiz sağlıklı alırız bebeklerimizi kucağımıza inşallah :)
Ben 6+5 de duydum duyarsin sende cnm insallahMrb kalp atışını ne zman duydunuz bn 6 haftalığım daha duyulmadi
Bende 7+2yim mide bulan tim var çok hic bisey yiyemiyorum ama bulamadım neyin iyi geldiğini gerçekten bilen varsa yardımcı olabilirmiGünaydın güzel anne adaylarıbu sabah 6+5 oldum. ama mide bulantım artmaya başladı. Allahıma şükürler olsun kanamam ağrım yok. Dilerim Rabbimden sizlerinde olmaz.Ancak mide bulantısı için ne yapıcam bilmiyorum. Ara Ara tuzlu kraker yiyorum iyi gibi geliyor ancak sonra yine artıyor. Ama bunada şükür. Var mı sizde bulantı. Benden daha deneyimli anne veya gebe anne adaylarına sormak isterim.
hep mi vardı canım yeni mi başladı..ben 6. haftanın içindeyim bende henüz bişey yok..bir sıkıntımı var diye düşünüyorum bazen..Bende 7+2yim mide bulan tim var çok hic bisey yiyemiyorum ama bulamadım neyin iyi geldiğini gerçekten bilen varsa yardımcı olabilirmi
Valla benimkiler de sıkıyı bende düğmesini kapatmadan giyiyorum zararı olmasın diye ama düşündüm de daha şişmeye baslamadim 4 aylıkken falanmı almaya baslasam hani bel üstü penyeli olanlar var onlardan mi aldın canimdeli gibiyim dün 3 tane hamiş pantolonu aldımama diğer pantolonlarımla oturup kalkamıyorum..karnım sürekli şiş..çok rahatsız oluyorum bebeğe bişey olcak diye korkuyorum..en son düğmem açık gezdim avmde artık mecburen aldım..benden başka ilk aydan hamilelik pantolonu alana varmıdır bilmiyorum ama iyi oldu çok rahatlarr:)
evet canım onlardan aldım en küçük bedeninden bir sıkıntı olmuyor..normal pantolon gibi duruyor..ama düğme ve fermuar olmadığı için rahat oluyor..Valla benimkiler de sıkıyı bende düğmesini kapatmadan giyiyorum zararı olmasın diye ama düşündüm de daha şişmeye baslamadim 4 aylıkken falanmı almaya baslasam hani bel üstü penyeli olanlar var onlardan mi aldın canim
Hayır canim hic telaş yapma benim de 2-3 gün oldu başlayalı belki de senin olmicaktir sade bulantı istifra yok bu yüzden çok rahatsiz oluyorum midem hic bisey almiyohep mi vardı canım yeni mi başladı..ben 6. haftanın içindeyim bende henüz bişey yok..bir sıkıntımı var diye düşünüyorum bazen..
Hayirli olsun canim Allah tamamina erdirsin
Gercekten eekekn ögrenmek ayri bi stres yapiyor bende daha görmedim gitmedim doktoruma haftaya gitcem inlsh bi sorun yoktur
anladım canım herkes daha erken diyor zaten..bende çok korkuyorum midem bulancak diye..annem öyle oluyormuş çünkü hamileliklerinde artık bişey yiyemediği için serum takıyorlarmış..bende öyle olcam gibi düşünüyordum..şimdilik bişey yok inşallah olmaz da..sende tuzlu ve ekşi şeyler ye canım tatlıdan uzak dur bence..yemeğide başkası pişirebiliyorsa başkası yapsın..sen sadece ye..o zaman o kadar bulanmaz heraldee:)Hayır canim hic telaş yapma benim de 2-3 gün oldu başlayalı belki de senin olmicaktir sade bulantı istifra yok bu yüzden çok rahatsiz oluyorum midem hic bisey almiyo
İyi bari bende alayim bir iki tane:)evet canım onlardan aldım en küçük bedeninden bir sıkıntı olmuyor..normal pantolon gibi duruyor..ama düğme ve fermuar olmadığı için rahat oluyor..
al canım lcwda ucuz zaten bebişini sıktığına değmezz:)İyi bari bende alayim bir iki tane:)
Evet en çok da yemek kokuları yapiyo ama saolsun k.valide yapiyo.olsun bakalım geçmezse de bunlar guzel yanları Allah sağ salim kucağınıza almayı nasip etsinanladım canım herkes daha erken diyor zaten..bende çok korkuyorum midem bulancak diye..annem öyle oluyormuş çünkü hamileliklerinde artık bişey yiyemediği için serum takıyorlarmış..bende öyle olcam gibi düşünüyordum..şimdilik bişey yok inşallah olmaz da..sende tuzlu ve ekşi şeyler ye canım tatlıdan uzak dur bence..yemeğide başkası pişirebiliyorsa başkası yapsın..sen sadece ye..o zaman o kadar bulanmaz heraldee:)
Evet hamile kıyafetleri ordan zaten iyki var yani orasida:)al canım lcwda ucuz zaten bebişini sıktığına değmezz:)
aynenn:) arkadaşımda hamile lcwya takip ediyorum diyor yeni bişey gelir gelmez gidip alıyorum yoksa kıyafetsiz kalcam diyor:) dediğin gibi sağ salim kucağımıza alalım bebişlerimizi de gerisi artık önemli değil..Evet hamile kıyafetleri ordan zaten iyki var yani orasida:)
Kızlar bende7+5 oldum bugün.ac kalinca midem bulanio onun dışında cok şükür bulantim yok.ablam ve annem de kusmamis sanırım genetik biraz da.mide yanmam hafif ve biraz yorgunluğum var.bulanti icin kraker ve elma iyi gelir umarım uzun sürmez sizin de kizlar
Inslh dua ile bekliyoruz seni haber etBen yarın doktora gidicem fakat
inşallah yoktur canım benim yarın kontrolüm 10:30 ta rabbim hayırlısıyla sağlıkla kavuştursun bebişlerimize yarın güzel haberler alırım umarım yazarım yine
sen kalp atışını duydunmu canm bende cinsiyetlerini çok merak ediyorum 4-5 ayda falan anca görünüyo diye biliyorumkızlar bebeğin cinsiyeti ne zaman öğreniliyor?
yok canım kalp atışı için haftaya gidecem..sen duydun mu? o kadar geç değil heralde 3-4. ayda olmalı diye biliyorum..sen kalp atışını duydunmu canm bende cinsiyetlerini çok merak ediyorum 4-5 ayda falan anca görünüyo diye biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?