Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

evet canım malesef herkes sezeryanın da kolay olmadığını söylüyor..napcağımı hiç bilmiyorum..ama ben çok panik bir insanım doğum sancısı geldi gelcek stresiyle çocuğu 8 aylık doğururummama sağlıklı olanda normal doğum..kendimi yavaş yavaş o düşünceye alıştırmaya çalışıyorum hayırlısı bakalım..senin cesaretine hayran kaldım canım..Allah ondan bana da azcık verse keşkee:) bide ben spor yapmaya da korkarım bişey olcak diye..bebeğimiz biraz zor oldu çünkü 1 yıl bekledik..şimdi ödüm kopuyor bişey olur mu diye..Rabbim hakkımızda en hayırlı olanı nasip etsin..bu kadar ayrıntı düşüne düşüne bu 8 ayı biraz zor geçiririz bizz

Çok heyecanlanfim kizlar. Geldim doktora siradayim. Doktor doguma girmiş , bekliyom heyecanla. Umarim bizi yoktur

Kalbi gorduk doktor oule dedi heniz duyamadik cok derin yine gidicez ben dun gordum 5+5mis
ben gittiğimde 5+2 demişti..bugün benimde 5+5 oldu.. aynı gün gelcek galiba bebişlerimiz:)sen ankarada yaşamıyordun heralde dimi canım? ankarada yaşayan birileri bana doktor konusunda yardımcı olsun nolurr..hala doktorum yok

Doktordan geldim biri 7+6 digeri 5+2 gun dedi birtanesi bos kese dusucek dedi bu gittigim 3.doktor kimse umut vermiyor rabbim insallah ikisinede omur vermistir merak edenlere goruntu atiyorum

Eklentiler

• 14640894398531021056290.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 72
canım benim sat 21 nisan. senin kaç. ben de daha dr a gitmedim

Hahaaa var var merak etme bende dün iki tane aldım. Hatta hamile değilken de bir tane almıştım çok rahat diye. Aynen benimde pantolonlarım rahatsız ediyor karnımı sıkıyor özellikle otururken. Güle güle giy canım.

Çok zor bir durum inşallah sağlıkla dünyaya gelir bebeğiniz. Allah hayırlısını versin. Benim ilk gebeliğim benimde sat 19 nisan aynıyız demek ki.

Benimde 21 nisan bende yarın gidicem muhtemelen ultrasonla görünmez ama alttan muayeneyle görünür diye düşünüyorum
canım yarın peki bana yazar mısın buradan. cok merak ediyorum ben de. ama vaginal usg biraz ürküttüğü için beni biraz daha bekleyip öyle dr a görünecem. belki yarın ben de senden cesaret alırım.

canım yarın peki bana yazar mısın buradan. cok merak ediyorum ben de. ama vaginal usg biraz ürküttüğü için beni biraz daha bekleyip öyle dr a görünecem. belki yarın ben de senden cesaret alırım.
tabi ki yazarım canım bende çok çekindim ama çevremde bu şekilde muayene olan arkadaşlarım var çok şükür sağlıkla aldılar kucaklarına bence biraz şehir efsanesi hangi doktor böyle bir riske girmek ister ki hem zaten biraz daha beklersem panikle kendime daha çok eziyet ediyorum hayırlısıyla yarın sağlıklı bi gebelikse görücez

teşekkür ederim canım sende güle güle giy:)çok rahatlar gerçekten normalde bile giyilebilir pantolonlar..şimdide bebeğin kalp atışını duymayı bekliyorum sonrasında bebek için alışverişe başlıcam 9 ayda anca biteerr Allah inşallah sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…