- 5 Şubat 2016
- 204
- 78
- 13
evet canım malesef herkes sezeryanın da kolay olmadığını söylüyor..napcağımı hiç bilmiyorum..ama ben çok panik bir insanım doğum sancısı geldi gelcek stresiyle çocuğu 8 aylık doğururummKayra ve Beril çok güzel isimler. Özellikle Kayra ama. Isimleriyle yaşasınlar. Daha erken tabiî, biz de araştırmaya devam.
Toplarsın inşallah canım. Sezaryen de kolay değil. Sezaryen yapanlar da doğumdan sonra çekiyor acısını. Herkesin doğumu bir değil, kendine özel. Tavsiyem, elinden geldiği kadar kimsenin doğum hikayesini dinleme, okuma, izleme. Şimdiden hamile olduğumu öğrenen "Ay ben şöyle doğurmuştum. Çok zordu. " diye anlatmaya başlıyor. Hele bir de kadın grubunun ortasına düştün mü vay haline. En zor hangimiz doğurduk yarışına dönüyor muhabbet. Öyle olunca ister istemez etkileniyorsun. Sen kendini, içindeki mercimeği, onun büyümesini, kendindeki değişimleri izle, dinle. Içini rahat tut canım. Ben spor yapıyordum normalde. İlk üç ay çekindiğim için bıraktım. Yoksa inanılmaz faydaliymis doğum kolaylığı için. Ikinci üç ay gebe pilatesine başlayacağım yeniden. Kararlıyım, normal doğum yapacağım. :)))
bebişi değil de keseyi gördük Allaha şükür canım..haftaya kalp atışı için gitcez..sen kalp atışını duydun mu?
hayırlı olsun canım:)darısı bizee..Bebisimizi gorduk bizde minik mucizem :)
Kalbi gorduk doktor oule dedi heniz duyamadik cok derin yine gidicez ben dun gordum 5+5misbebişi değil de keseyi gördük Allaha şükür canım..haftaya kalp atışı için gitcez..sen kalp atışını duydun mu?
Bir sorun" otomatik düzeltme maduru olmusum.Çok heyecanlanfim kizlar. Geldim doktora siradayim. Doktor doguma girmiş , bekliyom heyecanla. Umarim bizi yoktur
ben gittiğimde 5+2 demişti..bugün benimde 5+5 oldu.. aynı gün gelcek galiba bebişlerimiz:)sen ankarada yaşamıyordun heralde dimi canım? ankarada yaşayan birileri bana doktor konusunda yardımcı olsun nolurr..hala doktorum yokKalbi gorduk doktor oule dedi heniz duyamadik cok derin yine gidicez ben dun gordum 5+5mis
kızlar bişey sormak istiyorum akıntımda hafif bi sarılık var ve sol kasığıma ansız kramplar giriyor sizce normalmi?
canım benim sat 21 nisan. senin kaç. ben de daha dr a gitmedimkızlar merhaba bende 4+5 günlük hamileyim regliden 6 gün öğrendim ama erken öğrenmek daha çok panikletiyor insanı sürekli kafamda yok kimyasal mı yok dış gebelik mi deli sorularla dolanıyorum çok şükür yarın doktora gidicem umarım kesemiz oluşmuştur en kısa zamanda da kalp atışlarını duyarız hepimiz sağlıklı alırız bebeklerimizi kucağımıza inşallah :)
Hahaaadeli gibiyim dün 3 tane hamiş pantolonu aldımama diğer pantolonlarımla oturup kalkamıyorum..karnım sürekli şiş..çok rahatsız oluyorum bebeğe bişey olcak diye korkuyorum..en son düğmem açık gezdim avmde artık mecburen aldım..benden başka ilk aydan hamilelik pantolonu alana varmıdır bilmiyorum ama iyi oldu çok rahatlarr:)
Benimde 21 nisan bende yarın gidicem muhtemelen ultrasonla görünmez ama alttan muayeneyle görünür diye düşünüyorumcanım benim sat 21 nisan. senin kaç. ben de daha dr a gitmedim
Çok zor bir durum inşallah sağlıkla dünyaya gelir bebeğiniz. Allah hayırlısını versin. Benim ilk gebeliğim benimde sat 19 nisan aynıyız demek ki.Slmlar herkese Benimde son adet tarihim 19 nisan bugün 5+5 ama hala doktora gitmedim kasıklarımda sancı oluyor cok tedirginim arkadaşlar
Benim altıncı gebeligim ve benim hep bir düşük bir dogumla devam ediyor iki oglum var hayatta ve geçen sene martta bi beş aylık gebeligim ölümle sonuçlandı ölü dogum yaptım
Allah hepinize banada kucagımıza sag salim almayı nasip etsin inşlh
canım yarın peki bana yazar mısın buradan. cok merak ediyorum ben de. ama vaginal usg biraz ürküttüğü için beni biraz daha bekleyip öyle dr a görünecem. belki yarın ben de senden cesaret alırım.Benimde 21 nisan bende yarın gidicem muhtemelen ultrasonla görünmez ama alttan muayeneyle görünür diye düşünüyorum
tabi ki yazarım canım bende çok çekindim ama çevremde bu şekilde muayene olan arkadaşlarım var çok şükür sağlıkla aldılar kucaklarına bence biraz şehir efsanesi hangi doktor böyle bir riske girmek ister ki hem zaten biraz daha beklersem panikle kendime daha çok eziyet ediyorum hayırlısıyla yarın sağlıklı bi gebelikse görücezcanım yarın peki bana yazar mısın buradan. cok merak ediyorum ben de. ama vaginal usg biraz ürküttüğü için beni biraz daha bekleyip öyle dr a görünecem. belki yarın ben de senden cesaret alırım.
teşekkür ederim canım sende güle güle giy:)çok rahatlar gerçekten normalde bile giyilebilir pantolonlar..şimdide bebeğin kalp atışını duymayı bekliyorum sonrasında bebek için alışverişe başlıcam 9 ayda anca biteerrHahaaavar var merak etme bende dün iki tane aldım. Hatta hamile değilken de bir tane almıştım çok rahat diye. Aynen benimde pantolonlarım rahatsız ediyor karnımı sıkıyor özellikle otururken. Güle güle giy canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?