- 4 Nisan 2016
- 69
- 38
- 3
- 39
Kızlar bugün bir şey öğrendim gebelikte ananas yemek çok faydalıymis
Bebeğin tutunmasina yardimci
Mide bulantısı azaltıcı
Bebeğe kilo aldırici
Ödem Atıcı özellikleri varmış
kızlar bebeğin cinsiyeti ne zaman öğreniliyor?
yok cnm 2 hafta sonraya randevu verdi doktorum ozaman gidip duyarız inş. inş erken gösterirler cinsiyetleriniyok canım kalp atışı için haftaya gidecem..sen duydun mu? o kadar geç değil heralde 3-4. ayda olmalı diye biliyorum..
evet canım insanoğlu işte merak etmeden duramıyor:) sağlıklı sıhhatli olsunda gerçekten hiç farketmez ben sadece kıyafet almaya başlamak istiyorum cinsiyet merakım ondan:) eşim içinde farketmiyor..ama karnımı severken hep oğluşum diye ağzından çıkıyor benimde o şekilde evde kuşumuz var erkek onu hep oğluşum diye seviyoruz ağız alışkanlığımı Allah mı söyletiyor artık bilmiyorum:) annemler kız istiyor bizim sülalede çok az kız vardır..kız bebekler değerlidir onun için..yani kızda olsa erkek de olsa sevincez:) sizin gönlünüzden geçen birşey var mı canım?:)Genelde ikili tarama zamanı doktorlar kesin olmadan söylüyormuş canım. Ondan birkaç hafta sonrada kesinleşiyormus. Erken haftalarda erkek denip kıza dönen birkac arkadaşım olmuştu benim öyle oradan biliyorum. Dediğin gibi 3-4 ay yani. Bize daha çoook var. Sağlıkla gelsinler inşallah da, insan yine de merak ediyor. :) Senin gönlünden geçen bir şey var mı?
aman iyi olsunda Allah korusun canmKizlar bugun size yazdiktan sonra siyah renkte kanamam oldu. Apar topar hastaneye gittik. Dun 8mm olan ufaklik bugn 10mm olmus ve yerini acmis cok korkuttu bizi sipa
aman iyi olsunda Allah korusun canm
canm buyudukçe böle lekelenme normalmi peki ne kadarlıksın sen cnm?Cok sukur canim gayet iyiymis
canm buyudukçe böle lekelenme normalmi peki ne kadarlıksın sen cnm?
bende de bugun minicik sümüksü kahverengi geldi progesteron kullanıyom 1 tane gunde öle bişey olunca 2 ye 3 e 4e çıkarabiliyomuşuz gunde 4 defa kullanmak normalmiş hepimizin hakkında hayrlısı olsun Allahım evlatlarımızı korusun inş.Canim doktorun dedigi kanama kirmizi olmadigi surece korkmana gerek yok dedi. Buyudugu icin yer aciyo dedi yani normalmis ama ilac verdi her duruma karsin biz 5 haftaligiz
bende de bugun minicik sümüksü kahverengi geldi progesteron kullanıyom 1 tane gunde öle bişey olunca 2 ye 3 e 4e çıkarabiliyomuşuz gunde 4 defa kullanmak normalmiş hepimizin hakkında hayrlısı olsun Allahım evlatlarımızı korusun inş.
yok zaten gunde 1 tane kullanıyorum eger lekelenme artarsa öle kullan dedi çok şükür bişy yok şimdilikKuzum 2den fazla kullanma sabah ve aksam olmak uzere iki tane kullan. Doktor boyle dedi bana
yok zaten gunde 1 tane kullanıyorum eger lekelenme artarsa öle kullan dedi çok şükür bişy yok şimdilik
Ay evet evet. Nasibiyle gelirlerse zamanında inşallah. Allah söyletiyordur inşallah. Ben de şimdiden kıyafetlere bakıyorum. Gelecek yaza insallah toparlanmış olacakları icin, şortlu tulumlara bakıp bundan pofidik bacakları gözükecek diye hayal kurup seviniyorum. :) Zaman hiç geçmiyor sanki. Ogrenseydik iyiydi tabiî. Ben emin değilim. Yani her ikisi de eşit benim içimde senin gibi. Daha az sevinip üzülme durumu olmaz ama kıza daha yakınız gibi. Eşim özellikle kız kız diye ölüyor resmen. Arkadaşlarının sen kız istiyorsun ama kesin erkek olur demelerine bile sinir oluyor. Erkek olursa ismini sen koy, karışmıyorum diyor bana da ama eminim yavrusunu kucağına alınca fikri değişir. Ailedeki cinsiyet dağılımı da önemli tabii belirlemede. Eşimin de, bizim taraftada erkek çok fazla. Kız çok az. Gerçi eğlence ama Çin ve Rus takvimlerinde kız çıkmıştı. İnşallah tutar.evet canım insanoğlu işte merak etmeden duramıyor:) sağlıklı sıhhatli olsunda gerçekten hiç farketmez ben sadece kıyafet almaya başlamak istiyorum cinsiyet merakım ondan:) eşim içinde farketmiyor..ama karnımı severken hep oğluşum diye ağzından çıkıyor benimde o şekilde evde kuşumuz var erkek onu hep oğluşum diye seviyoruz ağız alışkanlığımı Allah mı söyletiyor artık bilmiyorum:) annemler kız istiyor bizim sülalede çok az kız vardır..kız bebekler değerlidir onun için..yani kızda olsa erkek de olsa sevincez:) sizin gönlünüzden geçen birşey var mı canım?:)
benimde ikisinde de kız çıktı:) hayırlısı.. sağlıkla sıhhatle gelsinler kucaklarımızadaa:) isim olarak düşündüğünüz bişey var mı? bide doğum normal doğum mu düşünüyorsun?Ay evet evet. Nasibiyle gelirlerse zamanında inşallah. Allah söyletiyordur inşallah. Ben de şimdiden kıyafetlere bakıyorum. Gelecek yaza insallah toparlanmış olacakları icin, şortlu tulumlara bakıp bundan pofidik bacakları gözükecek diye hayal kurup seviniyorum. :) Zaman hiç geçmiyor sanki. Ogrenseydik iyiydi tabiî. Ben emin değilim. Yani her ikisi de eşit benim içimde senin gibi. Daha az sevinip üzülme durumu olmaz ama kıza daha yakınız gibi. Eşim özellikle kız kız diye ölüyor resmen. Arkadaşlarının sen kız istiyorsun ama kesin erkek olur demelerine bile sinir oluyor. Erkek olursa ismini sen koy, karışmıyorum diyor bana da ama eminim yavrusunu kucağına alınca fikri değişir. Ailedeki cinsiyet dağılımı da önemli tabii belirlemede. Eşimin de, bizim taraftada erkek çok fazla. Kız çok az. Gerçi eğlence ama Çin ve Rus takvimlerinde kız çıkmıştı. İnşallah tutar.
Bunlar için henüz erken diye düşündüğümden hiçbirfikrim yokbenimde ikisinde de kız çıktı:) hayırlısı.. sağlıkla sıhhatle gelsinler kucaklarımızadaa:) isim olarak düşündüğünüz bişey var mı? bide doğum normal doğum mu düşünüyorsun?
daha ben hamile kalmadan bunlar hakkında fikrim vardıı:) gerçi isimlerin ikisini de eşim buldu bende güzel olabilir dedim..ama doğuma kadar fikir değişebilir tabi..bide ben normal doğumdan çok korkuyorum..ona yüreklenmem lazım..7-8 ayda anca cesaretim gelir onun için bu fikre kendimi alıştırmaya çalışıyorum:)Bunlar için henüz erken diye düşündüğümden hiçbirfikrim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?