Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Kizlar yarin doktor randevum var cok düsün yasadigim icin erken cagirdi 5+1 yarin benim görünürmü bebik acaba duymasakta kalp atisini görsem keske
Bu günde gidipte gören varmi

Cnm
Kızlar bende yarın gideceğim inşallah sağlıkla görürürz bebişlerimizi haber verirsiniz yarın
Gittin mi doktora canım? Ben gittim sat a göre 6hafta 5gün olması gerek bnmki ultrason da 4hafta 5gün cıktı kese gözüktü bebek gözükmedi 2hafta snra tekrar gidicez.bide şekerim vardı tabi kontrol etmeyince yükselmiş daha da kontrol altında tutmak için insüline başladılar daha çok strese girdim

Kizlar yarin doktor randevum var cok düsün yasadigim icin erken cagirdi 5+1 yarin benim görünürmü bebik acaba duymasakta kalp atisini görsem keske
Bu günde gidipte gören varmi
kalpatışı duyulmaz sanırım erken daha ama kese görünebilir ben 7. haftadayım 5+4 te aşırı kanamam olmuştuacile gitmiştim orda sadece kese göründü kalp atışı için perşembeye çağırmiştı

progestan bende acayip baş dönmesi yaptı. Doktor vajinal kullanabilirsiniz dedi. Sizde de böyle etki yaptımı acaba?
Bende de yapti canim yarim saat 1 saate yakin kendime gelemiyodum calistigim icin buyuk sıkıntı oluyodu 7 haftalikken kontrole gittigimde soyledim bebekte iyi keselim ilaci dedi ondan sonra duzeldim

Merhaba teyzeler biz dün geceyi berbat gecirdik acildeydik acilde De pratisyen hekime denk geldik üç kilo verdim beş günde gece gündüz uyku yeme içme yok diyorum gecenin ikisinde mi aklına geldi diyor çıldırdım... Alttan muayne etti kalp atışlarını duyamadı sinirlerimi zıplattı Allah sorsun... Bugün de ferda Erbay ı aradım ve ona gittim öğleden sonra Allah razı olsun o kadar güzel ilgilendi ki herşeyi güzel anlattı ikizlerimi ayrıntılı gösterdi ve kalp atışlarını dinletti morelim çok düzeldi.. Serum vitamin takviyesi yaptı iyi geldi...sizler bine alemdesiniz annecikler...

11. Haftada ogrenen bi arkadasim var :))
hadi ya..tam 12.haftam bayrama denk geliyor şehir dışında olcaz ve bayram tatili olur her yer..ya erken ya da bir hafta geç gitmem lazım..hayırlısı bakalım:) senin gönlünden geçen birşey var mı canım cinsiyet olarak?:)

Yarina randevu aldim canim Ercan beye bi denicem sen tavsiye etmsitin zaten :)

Ikiside iyi miymis canim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…