Ben çalışıyorum çok şükür zorlanmıyorumKızlar çalışan var mı aranızda? İş yerinde zorlanıyor musunuz?
Calismiyorum ama bi cok hareketli oglum var sabah alti aksam dokuza kadar ayaktayim canim bi öglen arasi bi saat uyuyup dinlendirio sagolsun allah esirgesin miniklerimizi ne diyelimKızlar çalışan var mı aranızda? İş yerinde zorlanıyor musunuz?
Gittin mi doktora canım? Ben gittim sat a göre 6hafta 5gün olması gerek bnmki ultrason da 4hafta 5gün cıktı kese gözüktü bebek gözükmedi 2hafta snra tekrar gidicez.bide şekerim vardı tabi kontrol etmeyince yükselmiş daha da kontrol altında tutmak için insüline başladılar daha çok strese girdimKızlar bende yarın gideceğim inşallah sağlıkla görürürz bebişlerimizi haber verirsiniz yarın
kalpatışı duyulmaz sanırım erken daha ama kese görünebilir ben 7. haftadayım 5+4 te aşırı kanamam olmuştuacile gitmiştim orda sadece kese göründü kalp atışı için perşembeye çağırmiştıKizlar yarin doktor randevum var cok düsün yasadigim icin erken cagirdi 5+1 yarin benim görünürmü bebik acaba duymasakta kalp atisini görsem keske
Bu günde gidipte gören varmi
Bende lcw dan aldim canim cok rahat valla hic yokmus gibi :))al canım lcwda ucuz zaten bebişini sıktığına değmezz:)
11. Haftada ogrenen bi arkadasim var :))yok canım kalp atışı için haftaya gidecem..sen duydun mu? o kadar geç değil heralde 3-4. ayda olmalı diye biliyorum..
Bende de yapti canim yarim saat 1 saate yakin kendime gelemiyodum calistigim icin buyuk sıkıntı oluyodu 7 haftalikken kontrole gittigimde soyledim bebekte iyi keselim ilaci dedi ondan sonra duzeldimprogestan bende acayip baş dönmesi yaptı. Doktor vajinal kullanabilirsiniz dedi. Sizde de böyle etki yaptımı acaba?
hadi ya..tam 12.haftam bayrama denk geliyor şehir dışında olcaz ve bayram tatili olur her yer..ya erken ya da bir hafta geç gitmem lazım..hayırlısı bakalım:) senin gönlünden geçen birşey var mı canım cinsiyet olarak?:)11. Haftada ogrenen bi arkadasim var :))
Yarina randevu aldim canim Ercan beye bi denicem sen tavsiye etmsitin zaten :)Her zaman diliyorum, Allah olmasını isteyen herkese nasip etsin. Yüzünü güldürsün inşallah. Biz eşimin işi yüzünden Kars'ta yaşıyoruz. Orada bir tane özel doktor var zaten, ona gidiyorum. Devlettekiler iyi değil. Bir sürü gebe ölümü oldu doğum esnasında. Karşı komşumuzun da sezaryen olması gerekirken çok bekletildigi için bebeği 45 gündür yoğun bakımda. Orada doğum yapmayı düşünmüyorum. İzmir'de ailemin yanında yapacağım muhtemelen. Orada doktorum var, Ercan Koru. Mükemmel bir insan mesleği bir kenara bırakırsak. Önemli bir şey olduğu zamanda onu arıyorum zaten. Sen neredesin?
Ikiside iyi miymis canim :)Merhaba teyzeler biz dün geceyi berbat gecirdik acildeydik acilde De pratisyen hekime denk geldik üç kilo verdim beş günde gece gündüz uyku yeme içme yok diyorum gecenin ikisinde mi aklına geldi diyor çıldırdım... Alttan muayne etti kalp atışlarını duyamadı sinirlerimi zıplattı Allah sorsun... Bugün de ferda Erbay ı aradım ve ona gittim öğleden sonra Allah razı olsun o kadar güzel ilgilendi ki herşeyi güzel anlattı ikizlerimi ayrıntılı gösterdi ve kalp atışlarını dinletti morelim çok düzeldi.. Serum vitamin takviyesi yaptı iyi geldi...sizler bine alemdesiniz annecikler...
Uyku konusunda zorlaniyorum ben surekli uyku halindeyimKızlar çalışan var mı aranızda? İş yerinde zorlanıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?