Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Bende de yapti canim yarim saat 1 saate yakin kendime gelemiyodum calistigim icin buyuk sıkıntı oluyodu 7 haftalikken kontrole gittigimde soyledim bebekte iyi keselim ilaci dedi ondan sonra duzeldim
Cevabın için tsk. Ederim cnm. Bende calisiyorum onun icin aksamlari iciyorum.Ne güzel ihtiyacı kalmamış bebisinin. İnşallah benimde bir iki hafta kullanımdan sonra gerek kalmaz. kullanmak gerekirse de yapacak bisy yok artık

Valla kiz gibi geliyor ama ikisinide istiyorum bi arkadas erkek olcak dedi ve benim dedigim cikiyo dedi ama bakalim gorcez:))

Aynen canim hersey beebislerimiz icin

TE="semihim, post: 46627910, member: 502560"]Canim gözün aydin görmüssün hersey yolunda ne güzel masaallah tamamina erdirsin rabbim
Benimde yarin doktor randevum benim sat 19 nisan görünürmü diye endise ediyorum ama senin görünmüs inalh bende görürüm inslh hersey bendede yolundadir stresten öldüm yani[/QUOTE]
Saol
Saol çok sen de yarın görebilirsin inşallah çok güzel bir duygu

Evet ayniyiz insh canim sag salim alirsin kucagina bebisini
Doktora gittinmi sen ben yarin sabah gidiyorum inslh sorun yoktur görür gelirim
Ben 3 defa kan verdim değere baktım ama henüz doktora gitmedim. Acele etmek istemedim belki kalbinide duyarız diye bekledim 30 mayıs randevum. Sen gidince yaz buraya bakalım doktor ne diyecek hadi hayırlısı.

Saol

Saol çok sen de yarın görebilirsin inşallah çok güzel bir duygu[/QUOTE]
İnşlh canım inşlh içim kıpır kıpır bide yedi ay önce kalbimde delik vardı kapattılar açık kalp ameliyatı oldum cok stres iyi degil ama benimde elimde degil inşlh yazarım yarın

Ikiside iyi miymis canim :)
İyilermiş canım çok şükür ikiz olduğundan agrı ve bulantı daha çok oluyrmuş ama beş günde kilo kaybettim diyince böle durumlarda hemen takviye almalısın dedi çık iyi bi doktor Allah ferda hanımdan razı olsun ben sormadan bütün sorularımı cvpladı

Allah a bin sukur bu duyguyu tatdim cok garip duygular icersindeyim tabi endiselerimde var.Allah sag salim evlatlarimiza kavusmamizi nasip etsin.Rabbim evlat hasreti ile tutusan kardeslerimede bu duyguyu tattirsin hamilenin dua si kabul olur derler dua larimizda kardeslerimizide unutmayalim arkadaslar rabbim kimseyi bununla sinamasin tez zamanda butun isteuenlere nasip etsin.Aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…