Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Allah yardimcin olsun canim nerde oturuyodun sen

Kızlar çalışan var mı aranızda? İş yerinde zorlanıyor musunuz?

Ben Çalışıyorum ve sabah 7:30-akşam 17:30 arası çalışıyorum. Gerçi masa başı ama mide bulantım sabahları yataktan kaldırmıyo beni. Yatağım resmen ''gel yatalım bugün gitme işe''diyo Ama bunada şükür. Dilerim Rabbimden bubulantılarım geçer.

Ay bulantim geçti gibi sadece yemek kokusu alınca fena olup çıkarmaya çalışıyorum beceremiyorum da pek.ama midem acıkınca çok fena oluyor sürekli boş gibi midem ve yanio

Ay bulantim geçti gibi sadece yemek kokusu alınca fena olup çıkarmaya çalışıyorum beceremiyorum da pek.ama midem acıkınca çok fena oluyor sürekli boş gibi midem ve yanio

Zorla çıkarmaya çalışma bence arkadaşım. Benim çok şükür bulantım yok henüz ama ben sürekli tuzlu şeyler istiyor canım ondan sanırım bulantıyı önlüyor. en sevdiğim çikolatayı yiyemiyorum

Merhaba arkadaşlar benimde 5 haftam bitecek insallah doktorum kalp atışı için 7. Haftada çağırdı ama hergün korkuyorum birşey oldunu acaba diye kalp atışını alamadığımız için kürtaj olmuştum daha önce şimdi kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bu haftasonu başka bir doktora gidip baktırsam 6 haftada duyulur mu acaba?Allah herkesin hayırlısıyla kucağına almasını nasip etsin insallah.

Yarina randevu aldim canim Ercan beye bi denicem sen tavsiye etmsitin zaten :)

Canim inşallah sen de memnun kalırsın. En azından tahlillerini oradan yaptırırsın. Dönünce haber ver. Keşke ben de orada olsam da ona gitsem. Stres yapmadan gidebildigim tek doktor.

Canım gittim herşey yolunda çok şükür hem 5+6 ya göre tam normal dedi doktor bm ovulasyon testi kullandım 14. gün yumurtlamıştım o yüzden tam denk geldi bnce sen geç yumurtlamışsındır stres yapma herşey yolunda gidecek inşallah

Kızlar doktordan geldim şimdi 6+2 günlük 12.31 mm çıktı kese daha bebek görünmedi onun içinde 1 hafta sonra gidecegim

merhabalar sanırım bende ocak annesiyim. ancak benim durumum biraz karışık. 18 mart sonrası adet görmedim doktor kontrolünde ilaç kullandım yine olmadım. dün doktora gittiğimde vajinal muayenede kese göründü ancak bebek görünmedi. bthgc 5526 çıktı. yarın tekrar test yapıcaz haftaya salı ultrasonla tekrar bakılacak. tüm hamilelik belirtilerim var. ama endişeliyim de

canım merhaba bende öle bı kurtaj gecırdım ve ıgne kullanıyorum korkma.ben6+2ydı galıba gıttıgımde kalp atısı ultrasonda gözuktu şimdi 7+4 olcak yarın randevum var kalp atısı ıcın gıdıcem

kızlar size birşey sorucam..doktor randevum önümüzdeki hafta salı günü ve şuan 5+4 günlük hamileyim..üstten ultrasonda baktırırken idrara sıkışıkmı gittiniz..

Merhaba arkadaslar 5+1 gunluk hamileyim bende,dun doktora gittik kese gorundu,yolk kesesi de yeni olusmaya baslamis.Kalp atisi icin 10 gun sonra gel dedi. 10 gun nasil gececek bilmiyorum, ayrica bende hic hamilelik belirtisi yok,normal midir acaba bu durum? Ne goguslerde hassasiyet,ne bulanti hicbir sey yok. Boyle olunca tedirgin oldum, beta hcg ye baktirdim, 2 gunde tam 2 kati artmamis,biraz uzuldum ama dr hic onemseme rahat ol test yaptirma bir daha dedi. Bakalim heyecanla 10 gun sonrayi bekliyorum.

Kızlar bizde dün doktora gittik yani 5+5 te gitmiş oldum. şimdilik herşey yolunda, kese oluşmuş ve güzel yerleşmiş dedi doktor. Kalp atışı için 15 gün sonra çağırdı. sadece açlık şekerim yüksek çıktı. Bugün tekrar kan ve idrar testi yapıldı. İnşallah sorun olmaz hayırlısıyla sağlıklı bi şekilde hepimiz evlatlarımızı kucağımıza alırız.

Eklentiler

• image.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 53
Slm anne adayları :) Benimde bir sorum olacak sizlerde durum nasıl merak ediyorum.12 haftalık hamileyim.Göğüslerimde ilk günden bu yana hassaslaşma var evet ama büyüme ve koyulaşma hiç yok.zaten zayıf biri olduğumdan göğüslerim oldukça küçük. Büyümeyecekler bebeğime süt veremicem diye şimdilerde buna kafayı taktım Siz durum nasıl ? Gögüslerin belirgin şekilde büyümesi hangi haftalara denk gelir?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…