Valla cnm anca ultrasonda belli olur o yada beta hcg acayip yüksek ckncaKızlar ikiz olduğu ne zaman anlaşılır yada nasıl anlaşılır
Amin canim inşallahhAllah yardımcın olsun bebişler Allaha emanet allah bize bağışlasın inşlh sag salim alalım kucagımıza
Allah yardimcin olsun canim nerde oturuyodun senİyilermiş canım çok şükür ikiz olduğundan agrı ve bulantı daha çok oluyrmuş ama beş günde kilo kaybettim diyince böle durumlarda hemen takviye almalısın dedi çık iyi bi doktor Allah ferda hanımdan razı olsun ben sormadan bütün sorularımı cvpladı
Kızlar çalışan var mı aranızda? İş yerinde zorlanıyor musunuz?
Ay bulantim geçti gibi sadece yemek kokusu alınca fena olup çıkarmaya çalışıyorum beceremiyorum da pek.ama midem acıkınca çok fena oluyor sürekli boş gibi midem ve yanio
Yarina randevu aldim canim Ercan beye bi denicem sen tavsiye etmsitin zaten :)
Canım gittim herşey yolunda çok şükür hem 5+6 ya göre tam normal dedi doktor bm ovulasyon testi kullandım 14. gün yumurtlamıştım o yüzden tam denk geldi bnce sen geç yumurtlamışsındır stres yapma herşey yolunda gidecek inşallahCnm
Gittin mi doktora canım? Ben gittim sat a göre 6hafta 5gün olması gerek bnmki ultrason da 4hafta 5gün cıktı kese gözüktü bebek gözükmedi 2hafta snra tekrar gidicez.bide şekerim vardı tabi kontrol etmeyince yükselmiş daha da kontrol altında tutmak için insüline başladılar daha çok strese girdim
Tebrik ederim canım amiin Allah kavuştursun bebişlerimize :) hadi inşallah yeni yılda gelirMerhaba bende ocak annesiyim ve büyük ihtimal yeni yılın çocuğu olcak Allahım sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayıda nasip etsin
Haber veririm tabiki canim :)Canim inşallah sen de memnun kalırsın. En azından tahlillerini oradan yaptırırsın. Dönünce haber ver. Keşke ben de orada olsam da ona gitsem. Stres yapmadan gidebildigim tek doktor.
canım merhaba bende öle bı kurtaj gecırdım ve ıgne kullanıyorum korkma.ben6+2ydı galıba gıttıgımde kalp atısı ultrasonda gözuktu şimdi 7+4 olcak yarın randevum var kalp atısı ıcın gıdıcemMerhaba arkadaşlar benimde 5 haftam bitecek insallah doktorum kalp atışı için 7. Haftada çağırdı ama hergün korkuyorum birşey oldunu acaba diye kalp atışını alamadığımız için kürtaj olmuştum daha önce şimdi kan sulandırıcı iğne kullanıyorum bu haftasonu başka bir doktora gidip baktırsam 6 haftada duyulur mu acaba?Allah herkesin hayırlısıyla kucağına almasını nasip etsin insallah.
bende çalışıyorum,ama küçük bir ofis olduğu için çok zorlanmıyorum ,ara ara esnemeler dışında :))Kızlar çalışan var mı aranızda? İş yerinde zorlanıyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?