Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Merhabalar bende yeni sayılırım arkadaşlar adetim 4 gün gecikti dün test yaptım çok silikti 2.çizgi yarın tekrar test yapıcam aslında bi mucize eğer bebiş varsa bizim için Beklemeden oldu aslında

ne bilim elini kaldırma koluna kaldırma zararlı diyorlar her şeye..düşününce buda zararlı olabilir giibi geldi..doktora gidince bi sormak lazım:)
aa evet aynı günmüş:) Allah nasip ederde kucağımıza aldığımız günleri görürürüz inşallah..napayım canım kesemizi gördük haftaya kalp atışı için gidicez..toksoplazma diye bir şey var çok korkuyorum ondan gebeliğimiz boyunca o hastalığı geçirmememiz lazım çok bilmek de iyi değill doktor hamile kalmadan önce rutin testler yapmıştı taa o zaman demişti buna dikkat et diye..yediğim içdiğime dikkat etcem diye paronayak oldumm senin bebiş napıyor..duydunuz mu kalp atışını:)[/QUOTE]

canım o nasıl bi hastalıkmış,ilk defa duydum bende
ben daha yeni gidicem doktoruma salı günü,hem keseyi görürüm hemde belki kalp atışlarını duyarım ikisi bir arada çıkar dedim aslında çok sabırsız bir insanım ama hamilelikte evham yapmak istemiyorum..Allah isteyen herkese nasip etsin,bu güzel duyguyu tattırsın inşallah

Merhabalar bende yeni sayılırım arkadaşlar adetim 4 gün gecikti dün test yaptım çok silikti 2.çizgi yarın tekrar test yapıcam aslında bi mucize eğer bebiş varsa bizim için Beklemeden oldu aslında

hoşgeldin canım aramıza..inşallah meleğin seninledir..

Ikiside aynı boyuttami benim biri 7+6digeri 5+2 bekliyorum gelisirmi diye

Kizlar bisey sormak istiyorum migde bulantilarim basladi tabi halsizlikte dr. Premesis diye bir ilac verdi bu ilaci kallanan varmi? İse yariyormu gercekten

kızlar doktora giderken idrara sıkışıkmı olmak gerekiyor,ben üstten baktırmayı düşünüyorum
Evet benim zaten mide bulantısı çok fazla bişey yiyemiyorum midemde boştu görülmedi alttan baktı

Kızlar peki krem kullanmaya ne zaman baslicaz hem çatlak için hem de güneş kremi ne kullanmaliyiz

Kızlar peki krem kullanmaya ne zaman baslicaz hem çatlak için hem de güneş kremi ne kullanmaliyiz
Selam sordugun soruyla alakasiz bisey sorucam ama hemen hemen ayni tarihlerde hamileyiz bulantin ve kusman ne durumda su icemez oldum ben sen nasilsin arkadasim

Ay bulantim geçti gibi sadece yemek kokusu alınca fena olup çıkarmaya çalışıyorum beceremiyorum da pek.ama midem acıkınca çok fena oluyor sürekli boş gibi midem ve yanio

bende mide bulantısı yok ama acayip yanıyor midem ya habire su içiyorum geçmiyor ama gece yatmadan süt içtim o baya dindirmişti yanman varsa sende öyle yap. 7+2 im ama halen mide bulantım yok inş da olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…