- 25 Mayıs 2016
- 303
- 136
- 103
- 35
ne bilim elini kaldırma koluna kaldırma zararlı diyorlar her şeye..düşününce buda zararlı olabilir giibi geldi..doktora gidince bi sormak lazım:)canım zararlı olduğunu düşünmüyorum,hatta doğuma gitmeden önce doğum ağdası diye bişey duyduğumu hatırlıyorum..
canım bu arada Allah nasip ederse ikimizinde doğum tarihi aynı gözüküyor :))ben istanbuldayım,çalışıyorum sen neler yapıyorsun
Merhabalar bende yeni sayılırım arkadaşlar adetim 4 gün gecikti dün test yaptım çok silikti 2.çizgi yarın tekrar test yapıcam aslında bi mucize eğer bebiş varsa bizim için Beklemeden oldu aslında
Ikiside aynı boyuttami benim biri 7+6digeri 5+2 bekliyorum gelisirmi diyeİyilermiş canım çok şükür ikiz olduğundan agrı ve bulantı daha çok oluyrmuş ama beş günde kilo kaybettim diyince böle durumlarda hemen takviye almalısın dedi çık iyi bi doktor Allah ferda hanımdan razı olsun ben sormadan bütün sorularımı cvpladı
Evet benim zaten mide bulantısı çok fazla bişey yiyemiyorum midemde boştu görülmedi alttan baktıkızlar doktora giderken idrara sıkışıkmı olmak gerekiyor,ben üstten baktırmayı düşünüyorum
Canım ben de sıkışık gitmedim doktor da sıkışık olman gerekiyor demedi yine de sen bilirsinkızlar size birşey sorucam..doktor randevum önümüzdeki hafta salı günü ve şuan 5+4 günlük hamileyim..üstten ultrasonda baktırırken idrara sıkışıkmı gittiniz..
Yok normal gidiyorum ben kontrolekızlar size birşey sorucam..doktor randevum önümüzdeki hafta salı günü ve şuan 5+4 günlük hamileyim..üstten ultrasonda baktırırken idrara sıkışıkmı gittiniz..
Bana metpamit isminde ilaç verdiKizlar bisey sormak istiyorum migde bulantilarim basladi tabi halsizlikte dr. Premesis diye bir ilac verdi bu ilaci kallanan varmi? İse yariyormu gercekten
Peki bulantiniz gectimiBana metpamit isminde ilaç verdi
Selam sordugun soruyla alakasiz bisey sorucam ama hemen hemen ayni tarihlerde hamileyiz bulantin ve kusman ne durumda su icemez oldum ben sen nasilsin arkadasimKızlar peki krem kullanmaya ne zaman baslicaz hem çatlak için hem de güneş kremi ne kullanmaliyiz
Buğün ilk kez kullandım biraz hafiflediPeki bulantiniz gectimi
Flikasiti biraktin mi peki onu hala iciyormusunBuğün ilk kez kullandım biraz hafifledi
Ben de calisiyorum ama herhangi bir zorluk yasamiyorum şu an icinKızlar çalışan var mı aranızda? İş yerinde zorlanıyor musunuz?
Evet canim 12. Haftaya kadar oyle biliyorumkızlar size birşey sorucam..doktor randevum önümüzdeki hafta salı günü ve şuan 5+4 günlük hamileyim..üstten ultrasonda baktırırken idrara sıkışıkmı gittiniz..
Ay bulantim geçti gibi sadece yemek kokusu alınca fena olup çıkarmaya çalışıyorum beceremiyorum da pek.ama midem acıkınca çok fena oluyor sürekli boş gibi midem ve yanio
Canim sen ne yaptın? Randevun nasıl geçti.Evet canim 12. Haftaya kadar oyle biliyorum
Canim merhaba gittin mi bugün gördün mü bebişinicanım yarın peki bana yazar mısın buradan. cok merak ediyorum ben de. ama vaginal usg biraz ürküttüğü için beni biraz daha bekleyip öyle dr a görünecem. belki yarın ben de senden cesaret alırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?