Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

benimde 6+2 deyken kalp atısını gördük duyulmadı bende haftaya pazartesine aldım randevuyu bakalım inş duyucaz merak ederim duyunca yazarsın =)

bende mide bulantısı yok ama acayip yanıyor midem ya habire su içiyorum geçmiyor ama gece yatmadan süt içtim o baya dindirmişti yanman varsa sende öyle yap. 7+2 im ama halen mide bulantım yok inş da olmaz
İnsallah olmazhep boyle devam edersin cumartesi gunune kadar bendede olmuodu hatta seviniodum biliomusun ama cumartesi gecesi bi basladi hala benimle birlikte bulanti ve cikartma hatta bulanti baslayana kadar kilo aldim

İnsallah olmazhep boyle devam edersin cumartesi gunune kadar bendede olmuodu hatta seviniodum biliomusun ama cumartesi gecesi bi basladi hala benimle birlikte bulanti ve cikartma hatta bulanti baslayana kadar kilo aldim

baslamaz inş bulantım ya böyle iyiyim ben =) bende kilo almış olabilriim benim birtek midem yanıyor çok okadar

baslamaz inş bulantım ya böyle iyiyim ben =) bende kilo almış olabilriim benim birtek midem yanıyor çok okadar
2 bucuk ayda 4 bucuk kilo almis gurunuyorum tarti ustunde ama dista bisey yok suan insallah devami gelmez kilolarimininsallah arkadasim seninde bulantin baslamazda rahat gecirirsin

Merhaba kizlar bende bugun doktor randevumu aldim cuma gunu gidicem ve tam 5+5 olucam bu haftada doktora giden oldumu?Dua edin bebegimi gorebileyim biraz tedirgin oldum...

canım o nasıl bi hastalıkmış,ilk defa duydum bende
ben daha yeni gidicem doktoruma salı günü,hem keseyi görürüm hemde belki kalp atışlarını duyarım ikisi bir arada çıkar dedim aslında çok sabırsız bir insanım ama hamilelikte evham yapmak istemiyorum..Allah isteyen herkese nasip etsin,bu güzel duyguyu tattırsın inşallah[/QUOTE]
inşallah canım..ben gebe kalmadan önce sürekli gittiğim için farkeden bişey olmadı yine devam ettim..bide Allah korusun sağlıksız bir gebelikse önceden tespit edilsin diye erkenden gittim ama Allaha şükür öyle birşey çıkmadı..ben her konuda biraz tedbirli davranırım çok da iyi bişey değil ama elimde değil..dediğin gibi bol bol evham yapıyorum iştee:) o dediğim hastalık az pişmiş etlerden çiğ yumurta ve iyi yıkanmamış sebzelerden geçiyor..kalp atışını duyduktan sonra bu hastalıklar için yapılcak zaten tüm testler canım..o zaman doktor der yediklerine dikkat et diye..bende salı gidicem kalp atışı için güzel haberlerle geliriz inşallah o gün:) ben ankarada yaşıyorum sen nerde yaşıyorsun canım?

Selam sordugun soruyla alakasiz bisey sorucam ama hemen hemen ayni tarihlerde hamileyiz bulantin ve kusman ne durumda su icemez oldum ben sen nasilsin arkadasim
Canim bulantim aZaldı kusamiyorum hiç kusabilsem rahatlarim belki ama acıkınca fena oluyorum midem bulanıyor başım dönüyor sürekli de acikiyorum.kokulardan çok tiksiniyorum yemek yapamıyorum bugün bende pek su içemedim doğrusu almio mide

kızlar bebiş odasını doğum olur olmaz yapcak mısınız..yoksa bebeğin biraz büyümesini mi bekliceksiniz?

Ben doguma yakin yaparim galiba. Cunku aldiklarimin da düzenli durmasi icin dolap falan lazim. Hem keyifli olur herhalde hazirliklar ☺
bende öyle düşünüyorum bakalım fikrim değişmezse:) ayrıyetten yatak odamıza da beşik mi almak gerekiyor acaba..yoksa bebek odasının beşiğimi kurulur yatak odasına..bizim çevrede pek bebiş yokda napcağımı hiç bilmiyorum:)

İnternette anne yanı besigi diye bisi war ben onlardan almayi dusunuyorum .hem bebise yakin olurum hemde ezme tehlikesi olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…