- 17 Mayıs 2016
- 62
- 33
- 3
- 34
canım merhaba bende öle bı kurtaj gecırdım ve ıgne kullanıyorum korkma.ben6+2ydı galıba gıttıgımde kalp atısı ultrasonda gözuktu şimdi 7+4 olcak yarın randevum var kalp atısı ıcın gıdıcem
İnsallah olmazhep boyle devam edersin cumartesi gunune kadar bendede olmuodu hatta seviniodum biliomusun ama cumartesi gecesi bi basladi hala benimle birlikte bulanti ve cikartma hatta bulanti baslayana kadar kilo aldimbende mide bulantısı yok ama acayip yanıyor midem ya habire su içiyorum geçmiyor ama gece yatmadan süt içtim o baya dindirmişti yanman varsa sende öyle yap. 7+2 im ama halen mide bulantım yok inş da olmaz
İnsallah olmazhep boyle devam edersin cumartesi gunune kadar bendede olmuodu hatta seviniodum biliomusun ama cumartesi gecesi bi basladi hala benimle birlikte bulanti ve cikartma hatta bulanti baslayana kadar kilo aldim
baslamaz inş bulantım ya böyle iyiyim ben =) bende kilo almış olabilriimbenim birtek midem yanıyor çok okadar
Bnm de yarın 7 cuma gitcem bir inş bnde duyarım hersey yolunda dır senin adına sevindimBende 7 haftalık hamileyim kalp atışını duydum çok şükür
2 bucuk ayda 4 bucuk kilo almis gurunuyorum tarti ustunde ama dista bisey yok suan insallah devami gelmez kilolarimin insallah arkadasim seninde bulantin baslamazda rahat gecirirsin
ne bilim elini kaldırma koluna kaldırma zararlı diyorlar her şeye..düşününce buda zararlı olabilir giibi geldi..doktora gidince bi sormak lazım:)
aa evet aynı günmüş:) Allah nasip ederde kucağımıza aldığımız günleri görürürüz inşallah..napayım canım kesemizi gördük haftaya kalp atışı için gidicez..toksoplazma diye bir şey var çok korkuyorum ondan gebeliğimiz boyunca o hastalığı geçirmememiz lazım çok bilmek de iyi değilldoktor hamile kalmadan önce rutin testler yapmıştı taa o zaman demişti buna dikkat et diye..yediğim içdiğime dikkat etcem diye paronayak oldumm senin bebiş napıyor..duydunuz mu kalp atışını:)
Canim bulantim aZaldı kusamiyorum hiç kusabilsem rahatlarim belki ama acıkınca fena oluyorum midem bulanıyor başım dönüyor sürekli de acikiyorum.kokulardan çok tiksiniyorum yemek yapamıyorum bugün bende pek su içemedim doğrusu almio mideSelam sordugun soruyla alakasiz bisey sorucam ama hemen hemen ayni tarihlerde hamileyiz bulantin ve kusman ne durumda su icemez oldum ben sen nasilsin arkadasim
Ben doguma yakin yaparim galiba. Cunku aldiklarimin da düzenli durmasi icin dolap falan lazim. Hem keyifli olur herhalde hazirliklar ☺kızlar bebiş odasını doğum olur olmaz yapcak mısınız..yoksa bebeğin biraz büyümesini mi bekliceksiniz?
bende öyle düşünüyorum bakalım fikrim değişmezse:) ayrıyetten yatak odamıza da beşik mi almak gerekiyor acaba..yoksa bebek odasının beşiğimi kurulur yatak odasına..bizim çevrede pek bebiş yokda napcağımı hiç bilmiyorum:)Ben doguma yakin yaparim galiba. Cunku aldiklarimin da düzenli durmasi icin dolap falan lazim. Hem keyifli olur herhalde hazirliklar ☺
İnternette anne yanı besigi diye bisi war ben onlardan almayi dusunuyorum .hem bebise yakin olurum hemde ezme tehlikesi olmazbende öyle düşünüyorum bakalım fikrim değişmezse:) ayrıyetten yatak odamıza da beşik mi almak gerekiyor acaba..yoksa bebek odasının beşiğimi kurulur yatak odasına..bizim çevrede pek bebiş yokda napcağımı hiç bilmiyorum:)
baktım bende onlara canım ama yatak odam pek müsait değil ona..zaman ilerledikçe iyice düşünür karar veririz artık..İnternette anne yanı besigi diye bisi war ben onlardan almayi dusunuyorum .hem bebise yakin olurum hemde ezme tehlikesi olmaz
aa bu küçükmüş aslında benim baktıklarım daha büyüktü..bunun fiyatı ne biliyor musun canım?
Ben doguma yakin yaparim galiba. Cunku aldiklarimin da düzenli durmasi icin dolap falan lazim. Hem keyifli olur herhalde hazirliklar ☺
Ben de bunun gibi birsey düsünüyorumaa bu küçükmüş aslında benim baktıklarım daha büyüktü..bunun fiyatı ne biliyor musun canım?
260 dan basliyo resimdeki 600 musaa bu küçükmüş aslında benim baktıklarım daha büyüktü..bunun fiyatı ne biliyor musun canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?