Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Hayirlisi olsun. Stres yapma. Umarim en kısa sürede görürsün

Kızlar takma takma nereye kadar suan göğüs um gerçekten çok ağrıyor ve durmuyor napıyım. .. ama göğüs uçları değil kenarları altlarında ağrı ve bariz...
Sanki alttan üstte ağrı geliyor bilen anlayan var mı normalde reglim geldiğinde göğüs um bu kadar ağrımaz şişmedi birde

Canim sen ne yaptın? Randevun nasıl geçti.
Guzel gecti canim ikiz olma ihtimali vardi tek dedi 9+3 oldugumu ogrendim ozeldeki doktorum hic bisey soylememisti:) bide kahverengiye yakin akintim olmustu sorun var diye korkuyodum suan bi sıkıntın yok gayet iyi dedi :) kalp atisini dinletti ilk duyduguma gore baya net duydum bu sefer iyi doktor sevdim 3 hafta sonra 12. Haftamda yani büyük bi hastaneye git ikili tarama testini yaptir dedi bizim hastanede yok dedi ama bilmiyorum ya down sendromlu olsa bile ben kiyamam ki kucucuk bebegime

canım zaten belırtılerın ıcın suan erken tadını cıkar 6.haftada baslıyor ve ınsanı bezdırıyor hayattan.bende senın gıbıydım svınıodum mıdem bulanmıcak dıe ama suan cok fena=)
Bebegim iyi olsun da yeterki,katlaniriz her seye. Simdi tek istedigim bir an once gunler gecse de bebisimin kalp atisini duysam insallah. Siz ne zaman gitmistiniz kalp atisi icin?

Iyi geceler kızlar bugün kan testi yaptırdım bhcg 3512 çıktı. Inşallah sağlıkla kucağımızada alırız bebislerimizi. Doktora gitmek için biraz daha beklemek istiyorum. Doktor ve hastane arayışındayım. Ankarada yaşayan arkadaşlar varmı tavsiyeleriniz

Kızlar eşim bi kere sucuk yemisti o gün öyle kötü koktu ki bana hep o kokuyu alıyorum ondan yaklasamiyorum yanına çok kötü bir şey bu ama ya

Arkadaşlar Allah rızası için bana dua edin hastanedeyim kanamam geldi ins bebislerim beni birakmazlar sizden yardım bekliyorum

bende mide bulantısı yok ama acayip yanıyor midem ya habire su içiyorum geçmiyor ama gece yatmadan süt içtim o baya dindirmişti yanman varsa sende öyle yap. 7+2 im ama halen mide bulantım yok inş da olmaz
Benimde midemde yanma oluyor süt iyi geliyor bana normalde de olur arada benim reflü sebebiyle. Allahtan bulantı yok şimdilik burada şükür.

Bende çok kararsızım hevesle alıp pişman olmak istemiyorum bebek küçükken yada doğmadan alanlar hep pişman zaten ilk zamanlar yatak odasında yatıyor sonrada alınan şeyin tadı kaçıyor daha güzeli çıkıyor vs. Bu anne yanı için olanlara baktım ama onlarda biraz küçüktü 6 aylığa kadar filan yazıyordu şuan kararsızım yani. Aslında bunlar içinde çok erken ama sabırsızlık işte.

Hayırlı olsun. Bende Ankaradayım henüz doktora girmedim inşallah iyi bir doktor buluruz. Tavsiye edilen doktorlar oldu ama denemeden karar veremeyeceğiz sanırım.

Sadece keseyi gördük biz bugün bes hafta bitmisti cok kücük erken daha dedi göremeyiz dedi 3 hafta sonra tekrar gircez inlah bebikimi görürüm hersey yolunda olur tedirgin oldum simdi
Hyrlı olsun cnm hiç tedirgin olma çok şükür görmüşün yaa yerine yerleşmiş şimdi birazcık daha buyücek o annesi sonra kalp atışını dycaz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…