Hayirlisi olsun. Stres yapma. Umarim en kısa sürede görürsünmerhabalar sanırım bende ocak annesiyim. ancak benim durumum biraz karışık. 18 mart sonrası adet görmedim doktor kontrolünde ilaç kullandım yine olmadım. dün doktora gittiğimde vajinal muayenede kese göründü ancak bebek görünmedi. bthgc 5526 çıktı. yarın tekrar test yapıcaz haftaya salı ultrasonla tekrar bakılacak. tüm hamilelik belirtilerim var. ama endişeliyim de
canım sende ankarada yaşıyorsun sanırım..hangi hasatneye gidiyorsun?var mı aklında devamlı gideceğin bir yer?
Guzel gecti canim ikiz olma ihtimali vardi tek dedi 9+3 oldugumu ogrendim ozeldeki doktorum hic bisey soylememisti:) bide kahverengiye yakin akintim olmustu sorun var diye korkuyodum suan bi sıkıntın yok gayet iyi dedi :) kalp atisini dinletti ilk duyduguma gore baya net duydum bu sefer iyi doktor sevdim 3 hafta sonra 12. Haftamda yani büyük bi hastaneye git ikili tarama testini yaptir dedi bizim hastanede yok dedi ama bilmiyorum ya down sendromlu olsa bile ben kiyamam ki kucucuk bebegimeCanim sen ne yaptın? Randevun nasıl geçti.
Bebegim iyi olsun da yeterki,katlaniriz her seye. Simdi tek istedigim bir an once gunler gecse de bebisimin kalp atisini duysam insallah. Siz ne zaman gitmistiniz kalp atisi icin?canım zaten belırtılerın ıcın suan erken tadını cıkar 6.haftada baslıyor ve ınsanı bezdırıyor hayattan.bende senın gıbıydım svınıodum mıdem bulanmıcak dıe ama suan cok fena=)
Allah yar yardimcin olsun evldini sana bagislasin korkma endiselenme rahat ol hic bisey olmaz allahin izni ile dualarim seninle canimmArkadaşlar Allah rızası için bana dua edin hastanedeyim kanamam geldi ins bebislerim beni birakmazlar sizden yardım bekliyorum
Rabbim guc versin bebislerine dualarim seninleArkadaşlar Allah rızası için bana dua edin hastanedeyim kanamam geldi ins bebislerim beni birakmazlar sizden yardım bekliyorum
Rabbim Melek'lerini koruyacaktır...üzülme stres yapma dua et inş dualarımdasınArkadaşlar Allah rızası için bana dua edin hastanedeyim kanamam geldi ins bebislerim beni birakmazlar sizden yardım bekliyorum
Allah yardmcın olsun cnm telaşe etme geçer inşallah Rabbim bebeklerini sana bağışlasınArkadaşlar Allah rızası için bana dua edin hastanedeyim kanamam geldi ins bebislerim beni birakmazlar sizden yardım bekliyorum
Benimde midemde yanma oluyor süt iyi geliyor bana normalde de olur arada benim reflü sebebiyle. Allahtan bulantı yok şimdilik burada şükür.bende mide bulantısı yok ama acayip yanıyor midem ya habire su içiyorum geçmiyor ama gece yatmadan süt içtim o baya dindirmişti yanman varsa sende öyle yap. 7+2 im ama halen mide bulantım yok inş da olmaz
Bende çok kararsızım hevesle alıp pişman olmak istemiyorum bebek küçükken yada doğmadan alanlar hep pişman zaten ilk zamanlar yatak odasında yatıyor sonrada alınan şeyin tadı kaçıyor daha güzeli çıkıyor vs. Bu anne yanı için olanlara baktım ama onlarda biraz küçüktü 6 aylığa kadar filan yazıyordu şuan kararsızım yani. Aslında bunlar içinde çok erken ama sabırsızlık işte.bende öyle düşünüyorum bakalım fikrim değişmezse:) ayrıyetten yatak odamıza da beşik mi almak gerekiyor acaba..yoksa bebek odasının beşiğimi kurulur yatak odasına..bizim çevrede pek bebiş yokda napcağımı hiç bilmiyorum:)
Allah yardımcınız olsun inşallah hakkınızda hayırlısını versin. İnşallah tez zamanda geçer.Arkadaşlar Allah rızası için bana dua edin hastanedeyim kanamam geldi ins bebislerim beni birakmazlar sizden yardım bekliyorum
Iyi geceler kızlar bugün kan testi yaptırdım bhcg 3512 çıktı. Inşallah sağlıkla kucağımızada alırız bebislerimizi. Doktora gitmek için biraz daha beklemek istiyorum. Doktor ve hastane arayışındayım. Ankarada yaşayan arkadaşlar varmı tavsiyeleriniz
Ayyy cok sevindim darisi bana bende bugün gittim keseyi gördük sadeceCanım çok şükür vajinalultrasonda göründük
Sadece keseyi gördük biz bugün bes hafta bitmisti cok kücük erken daha dedi göremeyiz dedi 3 hafta sonra tekrar gircez inlah bebikimi görürüm hersey yolunda olur tedirgin oldum simdiİnşallah görürsün cnm :)
Hyrlı olsun cnm hiç tedirgin olma çok şükür görmüşün yaa yerine yerleşmiş şimdi birazcık daha buyücek o annesi sonra kalp atışını dycaz inşallahSadece keseyi gördük biz bugün bes hafta bitmisti cok kücük erken daha dedi göremeyiz dedi 3 hafta sonra tekrar gircez inlah bebikimi görürüm hersey yolunda olur tedirgin oldum simdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?