Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Tam 8 haftalığız. Dün minik kalbin atışlarını gördük ve duyduk. 1.3 cm minik mucize Allah hepimize sağlıkla kolaylıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Hyrlı osun cnm inşallah bzde o mutluluğu yaşarz çok m.ediyorum nasl bu ses nasıl bi duygu bnde 2 hafta sonra dycam ama Zamn geçmek blmiyo

Hyrlı osun cnm inşallah bzde o mutluluğu yaşarz çok m.ediyorum nasl bu ses nasıl bi duygu bnde 2 hafta sonra dycam ama Zamn geçmek blmiyo
Kalp atışı duymak mucizevi bir şey bence. Allah sana da nasip etsin güzellikle sağlıkla inşallah. İçerde bir yerlerde duymasak da minik kalp yaşam için atıyor

Kalp atışı duymak mucizevi bir şey bence. Allah sana da nasip etsin güzellikle sağlıkla inşallah. İçerde bir yerlerde duymasak da minik kalp yaşam için atıyor
Ayy inşallah yaa şu günler bi geçse taa haziranın 7 sinde randevu bnde hyrlsıyla o duyguyu yaşarm bklm :)

Geçer inşallah yaa bide bişey sorcam Dr a giderken oruçlu olsak bişey olur mu ki eşim tutma diyo kan fln alrlar bayılırsn diyo kararsız kldim

Canim kan almiyolar ilkinde aldilarsa zaten isminle ordan belli oluyo ama oruc tutma konusunda ise buna doktorun karar verecek eger tutmana engel durum varsa tutturmaz. Bende son gun sorcam iste bakalim insallah tutabilirm. Bide ben sana sorayim benim 3 gun once siyah bi akintidan fazla sivi geldi doktora gorundm doktor kirmizi olmadikca korkma dedi nirmalde gunluk 1mm buyumesi gerekirken benimki 2mm buyumus yerini grnisletti sende varmi oyle bir durum

kızlar merhaba bende bulantı vardı sureklı bugun kesıldı gıbı korkuyorum ya

Sadece keseyi gördük biz bugün bes hafta bitmisti cok kücük erken daha dedi göremeyiz dedi 3 hafta sonra tekrar gircez inlah bebikimi görürüm hersey yolunda olur tedirgin oldum simdi
Sanirim ayni durumdayiz canim, ustelik tahmini dogum ayni gun:) bizde gittik doktora cok erken daha 10 gun sonra gel dedi, bizde keseyi gorduk ama kalp atislarini duymadan icim rahat etmeyecek.

Nblm tetkik fln ypyolarmş diye duydum herseyine bkıyolarmş. Siyah akıntıya glnce birindende duydum Dr u bebeği büyüdüğü için rahim ani genişleme yaşıyomuş oyüzden içerde kalan sıvıyı dışarı atyomuş bi skntı yok duru kan gelirse önemli demiş ama bnm bebeğim salı günü gttigimde 8mm ddi sadece iyi ddi sonra buyuyomu blmiyorum galiba senin ki çabuk gelİşcek genellikle oğlan bebeklerde oluyormuş o 40 günde herşeyi duzulurmüş diye dydum

Oooo senin bebiş kocaman olmuş annesi maşallah. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Evet, oranın usg'si bayağı iyi. Benim çocukluk arkadaşımın doğumuna girmişti Ercan bey. Onu da ilk önce özel hastaneye yatirmistik doğum için. Günlerce beklettiler normal doğum için. Sonra Ercan beye götürdük. Sezaryen oldu, çatı darligindan. Ayni gün iki saat sonra ayağa kalktı, ertesi sabah da taburcu oldu arkadaşım. Ebeler de çok ilgiliymiş, sezaryen sonrası bakımında. Sonra ablası da, orada doğum yaptı. Onun da bebek eşinde problem vardı. Ikisi de çok memnun kaldı. Nasip olursa ben de Ercan bey de düşünüyorum. O kadar kalabalık olmasına rağmen, tek tek hiç somurtmadan ilgileniyor hastalarıyla.

Merhaba kizlar bende bugun doktor randevumu aldim cuma gunu gidicem ve tam 5+5 olucam bu haftada doktora giden oldumu?Dua edin bebegimi gorebileyim biraz tedirgin oldum...
Canım senin gibi 5+5 te gittim ben, keseyi gördük ama bebiş için erken dedi doktorum. 2 hafta sonra çağırdı kalp atışı için

Zaten normal sartlar altinda 8.haftadan sonra bulantilar hafifliyor. Dert etme bosver, bende hala hicbir belirti yok
saol canımınsallah öyledır.benım ılk bebegımde mıde bulantım 2 gun kesıldı bende sevınıodum meğer bebegın kalbı durmus sımdı öyle bı psıklojıde olduğumdan tedırgnım zaten randevum var 11 de

hayırlı olsun bebişleriniz.. kafamı uzatıp konuya neler yazıyosunuz diye merak ettim.. inşallah isteyen herkese Rabbim nasip eder.. ne güzel telaşlarınız var.

benim 8 haftaya gircem nerdeyse daha öle mide bulantım olmadı ya :S sadece çok fazla midem yanıyor dinmiyor hiç yüzümde sivilceler çıktı noluyo anlamadım vücudumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…