Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Canım senin gibi 5+5 te gittim ben, keseyi gördük ama bebiş için erken dedi doktorum. 2 hafta sonra çağırdı kalp atışı için
Anladim canim zaten bende iptal ettim randevumu.Baya tedirgin oldum.Sekreter kizda erken daha randevu icin dedi.Daha oncedende dusugum var bir tane o yuzden simdi giderim keseyi gorur bebegi goremessem diye cok tedirgin oldum gecmez dedim haftalar beklemeye karar verdim.Bebegimiz allaha emanet ...

Günaydın herkese, ben de dün doktordaydım ve ilk defa bebeğimin kalp atışlarını duydum minicik kalbinin pıt pıt atışını ekranda izledim.bu mucizeleri bize yaşattığı için binlerce şükürler olsun rabbime. dileyen , el açıp dua eden herkese nasip etsin.

Yok canim,hic negatif dusunme.bebeginin saglikla karninda buyudugunu dusun hep,bence zaten her sey yolunda. 8 hafta geride kalmis bak, mide bulantisi da hep surmeyecekti sonucta vucudun hormonlara adapte olmustur artik. 2017 bizim yilimiz olacak ve hepimiz bebegimizi saglikla kucagimiza alacagiz insallah

Kızlar kıl sorununu nasıl çözüyor sunuz ilerleyen zamanlarda napicaksiniz? ??

MERHABA, Ben doktoruma soracağım kontrole gittiğimde, sıkıntı yok gidin derse ağdaya devam edeceğim. en rahatı o çünkü. ben mum ağda yapan bir yere gidiyorum 5 dakika sürüyor sadece.

sıkıntı yapma arkadaşım bendede hiç bir belirti yok sayılır. mide bulantım yok. sadece bazen kasıklarımda ağrı var o kadar. yemeğimide yapıyorum, yiyorumda. sadece çikolata yiyemiyorum

Canım teşekkrr ederim Allah razı olsun seninde hayırlı olsun :) adına tıkla orda kişisel bilgilere tıkla ordada aşagıda gebelik tahmini dogum günü diyor[/Q
Allah bagışlısın az kalmış Rabbim tek nefeste kurtarsın inşallah :) Allah razı olsun biz çok başındayız daha :)
hayırlı olsun herkese bebeğimin doğacağı tahmini tarihi yapamıyorum Nasıl yapılıyo arkadaşlar

Merhaba kizlar bende bugun doktor randevumu aldim cuma gunu gidicem ve tam 5+5 olucam bu haftada doktora giden oldumu?Dua edin bebegimi gorebileyim biraz tedirgin oldum...

Canım hiç telaş yapma. Bende 5,5 haftalıktım gittiğimde. Kalp atışı için erken ama keseyi rahatlıkla göreceksin Allah'ın izniyle. 10 gün sonrasında da kalp atışını duymuştum ben. Ferah tut kalbini:)

slm bayanlar bugün allahım emanetini aldı benden 4 seneden sonra tüp bebekle olmuştu ama gelişmediği için kürtaj olacağım benim için dua edermisiniz allahım banada nasip etsin bir daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…