- 14 Aralık 2014
- 1.558
- 710
- 333
- 36
? ? ?Kızlar eşim bi kere sucuk yemisti o gün öyle kötü koktu ki bana hep o kokuyu alıyorum ondan yaklasamiyorum yanına çok kötü bir şey bu ama ya
herkeste olmyor canım.senın belırtılerde normal olağan seylerbenim 8 haftaya gircem nerdeyse daha öle mide bulantım olmadı ya :S sadece çok fazla midem yanıyor dinmiyor hiç yüzümde sivilceler çıktı noluyo anlamadım vücudumda
Anladim canim zaten bende iptal ettim randevumu.Baya tedirgin oldum.Sekreter kizda erken daha randevu icin dedi.Daha oncedende dusugum var bir tane o yuzden simdi giderim keseyi gorur bebegi goremessem diye cok tedirgin oldum gecmez dedim haftalar beklemeye karar verdim.Bebegimiz allaha emanet ...Canım senin gibi 5+5 te gittim ben, keseyi gördük ama bebiş için erken dedi doktorum. 2 hafta sonra çağırdı kalp atışı için
Yok canim,hic negatif dusunme.bebeginin saglikla karninda buyudugunu dusun hep,bence zaten her sey yolunda. 8 hafta geride kalmis bak, mide bulantisi da hep surmeyecekti sonucta vucudun hormonlara adapte olmustur artik. 2017 bizim yilimiz olacak ve hepimiz bebegimizi saglikla kucagimiza alacagiz insallahsaol canımınsallah öyledır.benım ılk bebegımde mıde bulantım 2 gun kesıldı bende sevınıodum meğer bebegın kalbı durmus sımdı öyle bı psıklojıde olduğumdan tedırgnım zaten randevum var 11 de
herkeste olmyor canım.senın belırtılerde normal olağan seyler
Kızlar kıl sorununu nasıl çözüyor sunuz ilerleyen zamanlarda napicaksiniz? ??
Merhaba arkadaslar 5+1 gunluk hamileyim bende,dun doktora gittik kese gorundu,yolk kesesi de yeni olusmaya baslamis.Kalp atisi icin 10 gun sonra gel dedi. 10 gun nasil gececek bilmiyorum, ayrica bende hic hamilelik belirtisi yok,normal midir acaba bu durum? Ne goguslerde hassasiyet,ne bulanti hicbir sey yok. Boyle olunca tedirgin oldum, beta hcg ye baktirdim, 2 gunde tam 2 kati artmamis,biraz uzuldum ama dr hic onemseme rahat ol test yaptirma bir daha dedi. Bakalim heyecanla 10 gun sonrayi bekliyorum.
kızlar size birşey sorucam..doktor randevum önümüzdeki hafta salı günü ve şuan 5+4 günlük hamileyim..üstten ultrasonda baktırırken idrara sıkışıkmı gittiniz..
Allahım yardım etsin inşallahArkadaşlar Allah rızası için bana dua edin hastanedeyim kanamam geldi ins bebislerim beni birakmazlar sizden yardım bekliyorum
Allahım yardım etsin inşallah
Canım teşekkrr ederim Allah razı olsun seninde hayırlı olsun :) adına tıkla orda kişisel bilgilere tıkla ordada aşagıda gebelik tahmini dogum günü diyor[/Q
hayırlı olsun herkese bebeğimin doğacağı tahmini tarihi yapamıyorum Nasıl yapılıyo arkadaşlarAllah bagışlısın az kalmış Rabbim tek nefeste kurtarsın inşallah :) Allah razı olsun biz çok başındayız daha :)
Merhaba kizlar bende bugun doktor randevumu aldim cuma gunu gidicem ve tam 5+5 olucam bu haftada doktora giden oldumu?Dua edin bebegimi gorebileyim biraz tedirgin oldum...
Maslllah sizeHerkesin hayırlı olsun bende 5+6 haftadayım bebeğimin kalp atışını da gördüm çok güzel bi duygu
Sana da maşallah Can'ım bende hergün hastaneye gitmek istiyorumMaslllah sizebende 5+6 yim bugun .cok heweslendim gitsem mi hahah
Bu imzayı oluŞturamıyom Nasıl yapıyorsunuzMaslllah sizebende 5+6 yim bugun .cok heweslendim gitsem mi hahah
Bu imzayı oluŞturamıyom Nasıl yapıyorsunuz
Ben kisa sureligine burdayim .ama etimesguta eryamana yakinsan onerebilirim bi doktorcanım sende ankarada yaşıyorsun sanırım..hangi hasatneye gidiyorsun?var mı aklında devamlı gideceğin bir yer?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?