Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

slm bayanlar bugün allahım emanetini aldı benden 4 seneden sonra tüp bebekle olmuştu ama gelişmediği için kürtaj olacağım benim için dua edermisiniz allahım banada nasip etsin bir daha
Canim cok gecmis olsun. Allahin bir bildigi vardir elbet.Allah a sigin.Veren de o alanda.Acini paylasiyorum.Rabbim en kisa surede tekrar nasip etsin. Aminnn

slm bayanlar bugün allahım emanetini aldı benden 4 seneden sonra tüp bebekle olmuştu ama gelişmediği için kürtaj olacağım benim için dua edermisiniz allahım banada nasip etsin bir daha
Arkadaşım çok üzüldüm Allah'ım en kısa zaman da tekrar nasip etsin inşallah. Üzülme sakın Allah büyük, vardır bir bildiği.

Normla
Normal dogumu sabah yapiyolarmis sadece canim ben oyle duydum gece dogum almiyolarmis cok iyi guler yuzlu sevdim bende ama o dogum olayi kafami karistirdi

Calisan ve migdesi bulanan anneler varmi ben raporluydum bugun bitti ve ise basladim migdem bulaniyor calisirken fena oluyorum neyapmaliyim sizce raporlarim erkenden bitermi gene rapor alsam

Calisan ve migdesi bulanan anneler varmi ben raporluydum bugun bitti ve ise basladim migdem bulaniyor calisirken fena oluyorum neyapmaliyim sizce raporlarim erkenden bitermi gene rapor alsam
Canim cubuk kraker ye arada bastiriyor bulantiyu ben oyle yapiyorum surekli yanimda tasiyorum

Gecmis olsun canim Allah buyuk canim sabret elbet vardir bi zamani yarin ne olcagini hic birimiz bilemeyiz

Bende aynı şekilde yoğun bir bulantıyla baş etmek zorundayım. Doktorumun önerisi beyaz leblebi, zencefil oldu. Bir de sık sık birşeyler atıştırmak. Mide bulantısına mahal vermeden oyalamak gerekiyor. Tabi yiyeceğin şeyler abur cubur olmamalı:) Bana nedense meyve iyi geliyor. Yanımda hep erik ve kiraz var. İşyerinde her daim birşey yemek mümkün olmuyor çünkü. Meyve ve kuruyemişi daha kolay tüketebiliyorum. Yağlı yiyeceklerden elinden geldiğince uzak dur ve koku hassasiyetin varsa soğuk yemekleri yemeyi tercih et bir süre. Zaten 11. haftada azalarak bitecekmiş. Bence raporlarını çok çok acil durumlar haricinde kullanma. Bulantı bu süreçte olacak bi şey. Baş etmeyi ve kendi bünyemize uygun çözümleri bulmalıyız.

Umarım işe yarar söylediklerim, sevgiler:)

sıkıntı yapma arkadaşım bendede hiç bir belirti yok sayılır. mide bulantım yok. sadece bazen kasıklarımda ağrı var o kadar. yemeğimide yapıyorum, yiyorumda. sadece çikolata yiyemiyorum
Kasik agrisi bende de oluyor ara ara. acikcasi seviniyorum oyle olunca bebisim buyuyor diye:) cikolatayi neden yiyemiyorsun?hassasiyet mi oldu?

korktum ya sen öle diyince tedirgin oldum :S
kızlar gıttım doktora nesekı bısey yok bebısımın kalbını duydumm=)))buyumus kuzum 1 haftada seklı degısmıs yerımm onu=)

Merhabalar kızlar :) Bende aday adayıyım :) İnt de ki hesaplamalara göre şuan 5+5 hamişim :) Değerlerim artıyor. C.tesi kontrolüm var keseyi kalp atışını felan duyabilir miyiz? Hala emin olamıyorum korkuyorum

amınn canım allah herkese nasıp etsın o duyguyu cok garıp bişey ıcımden geldıgıne ınanamıyorum hala sankı başkasının gıbı=))
Ben hala hamile olduguma inanamiyorum. Sanki ruyadaymisim ve gerceklerle uyanacakmisim gibi. Kalp atisini duyarsam ne hissederim hic tarif edemiyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…