- 11 Kasım 2014
- 307
- 199
- 33
- 38
Canim cok gecmis olsun. Allahin bir bildigi vardir elbet.Allah a sigin.Veren de o alanda.Acini paylasiyorum.Rabbim en kisa surede tekrar nasip etsin. Aminnnslm bayanlar bugün allahım emanetini aldı benden 4 seneden sonra tüp bebekle olmuştu ama gelişmediği için kürtaj olacağım benim için dua edermisiniz allahım banada nasip etsin bir daha
amin teşekkürederim her şerde bir hayır vardır bundada vardır hayır allaha sığınıp sabredeceğizCanim cok gecmis olsun. Allahin bir bildigi vardir elbet.Allah a sigin.Veren de o alanda.Acini paylasiyorum.Rabbim en kisa surede tekrar nasip etsin. Aminnn
Arkadaşım çok üzüldümslm bayanlar bugün allahım emanetini aldı benden 4 seneden sonra tüp bebekle olmuştu ama gelişmediği için kürtaj olacağım benim için dua edermisiniz allahım banada nasip etsin bir daha
Teşekkürlerisminin olduğu yerde kişisel bilgileri tıkla orada görebilirsin
Önerirseniz bende sevinirim.Ben kisa sureligine
burdayim .ama etimesguta eryamana yakinsan onerebilirim bi doktor
Normal dogumu sabah yapiyolarmis sadece canim ben oyle duydum gece dogum almiyolarmis cok iyi guler yuzlu sevdim bende ama o dogum olayi kafami karistirdiOooo senin bebiş kocaman olmuş annesi maşallah. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Evet, oranın usg'si bayağı iyi. Benim çocukluk arkadaşımın doğumuna girmişti Ercan bey. Onu da ilk önce özel hastaneye yatirmistik doğum için. Günlerce beklettiler normal doğum için. Sonra Ercan beye götürdük. Sezaryen oldu, çatı darligindan. Ayni gün iki saat sonra ayağa kalktı, ertesi sabah da taburcu oldu arkadaşım. Ebeler de çok ilgiliymiş, sezaryen sonrası bakımında. Sonra ablası da, orada doğum yaptı. Onun da bebek eşinde problem vardı. Ikisi de çok memnun kaldı. Nasip olursa ben de Ercan bey de düşünüyorum. O kadar kalabalık olmasına rağmen, tek tek hiç somurtmadan ilgileniyor hastalarıyla.
Bende duydum oyle bisey canim tek degilsin ilk cocugunun kokusundan tiksinen bile varmis
Canim cubuk kraker ye arada bastiriyor bulantiyu ben oyle yapiyorum surekli yanimda tasiyorumCalisan ve migdesi bulanan anneler varmi ben raporluydum bugun bitti ve ise basladim migdem bulaniyor calisirken fena oluyorum neyapmaliyim sizce raporlarim erkenden bitermi gene rapor alsam
Gecmis olsun canimslm bayanlar bugün allahım emanetini aldı benden 4 seneden sonra tüp bebekle olmuştu ama gelişmediği için kürtaj olacağım benim için dua edermisiniz allahım banada nasip etsin bir daha
Calisan ve migdesi bulanan anneler varmi ben raporluydum bugun bitti ve ise basladim migdem bulaniyor calisirken fena oluyorum neyapmaliyim sizce raporlarim erkenden bitermi gene rapor alsam
Kasik agrisi bende de oluyor ara ara. acikcasi seviniyorum oyle olunca bebisim buyuyor diye:) cikolatayi neden yiyemiyorsun?hassasiyet mi oldu?sıkıntı yapma arkadaşım bendede hiç bir belirti yok sayılır. mide bulantım yok. sadece bazen kasıklarımda ağrı var o kadar. yemeğimide yapıyorum, yiyorumda. sadece çikolata yiyemiyorum
korktum ya sen öle diyince tedirgin oldum :S
kızlar gıttım doktora nesekı bısey yok bebısımın kalbını duydumm=)))buyumus kuzum 1 haftada seklı degısmıs yerımm onu=)Yok canim,hic negatif dusunme.bebeginin saglikla karninda buyudugunu dusun hep,bence zaten her sey yolunda. 8 hafta geride kalmis bak, mide bulantisi da hep surmeyecekti sonucta vucudun hormonlara adapte olmustur artik. 2017 bizim yilimiz olacak ve hepimiz bebegimizi saglikla kucagimiza alacagiz insallah
Inanin bende ayni durumdayim. Benim de 5+2 sanirim,10 gun sonraya verdi dr randevuyu acaba cmt falan gitsem belli olur mu ki benimde?:))Sana da maşallah Can'ım bende hergün hastaneye gitmek istiyorum
Ooooo super darisi bizim de basimiza canim benim.kızlar gıttım doktora nesekı bısey yok bebısımın kalbını duydumm=)))buyumus kuzum 1 haftada seklı degısmıs yerımm onu=)
amınn canım allah herkese nasıp etsın o duyguyu cok garıp bişey ıcımden geldıgıne ınanamıyorum hala sankı başkasının gıbı=))Ooooo super darisi bizim de basimiza canim benim.
Gozun aydin canim :)kızlar gıttım doktora nesekı bısey yok bebısımın kalbını duydumm=)))buyumus kuzum 1 haftada seklı degısmıs yerımm onu=)
Ben hala hamile olduguma inanamiyorum. Sanki ruyadaymisim ve gerceklerle uyanacakmisim gibi. Kalp atisini duyarsam ne hissederim hic tarif edemiyorum:)amınn canım allah herkese nasıp etsın o duyguyu cok garıp bişey ıcımden geldıgıne ınanamıyorum hala sankı başkasının gıbı=))
farketmez canım çok uzak sayılmam..beni dinleyen ve ayrıntılı bilgi veren anlayışlı bir doktor istiyorum başka bir beklentim yok..Ben kisa sureligine burdayim .ama etimesguta eryamana yakinsan onerebilirim bi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?