- 25 Mayıs 2016
- 22
- 17
- 3
- 31
Olabilir Can'ım bende bi boş gebelik geçirdim ilk gittiğimde 5 haftalıktı bebeği göremedim dayanamayıp 4 gün sonra gittim bebişimide kalp atışını da gördüm yanıp sönüyordu sıkma canınıInanin bende ayni durumdayim. Benim de 5+2 sanirim,10 gun sonraya verdi dr randevuyu acaba cmt falan gitsem belli olur mu ki benimde?:))
Keseyi görebildiniz mi?? Yada keseyi görenler ne zaman gördü? Of sorcak o kadar çok şeyim var ki sizlere :))Ben hala hamile olduguma inanamiyorum. Sanki ruyadaymisim ve gerceklerle uyanacakmisim gibi. Kalp atisini duyarsam ne hissederim hic tarif edemiyorum:)
Bende öleyim hala inanamıyorumBen hala hamile olduguma inanamiyorum. Sanki ruyadaymisim ve gerceklerle uyanacakmisim gibi. Kalp atisini duyarsam ne hissederim hic tarif edemiyorum:)
5 haftalıkken kese 5+6 da ise bebişi ve kalp atışını gördüm Can'ımKeseyi görebildiniz mi?? Yada keseyi görenler ne zaman gördü? Of sorcak o kadar çok şeyim var ki sizlere :))
Ne yesem cikartiyorum bisey yiyip icemez oldumCanim cubuk kraker ye arada bastiriyor bulantiyu ben oyle yapiyorum surekli yanimda tasiyorum
Gerçekten mii... Benim c.tesi günü tam 6 hafta dolaacak 7. haftaya gireceğiz. Duyulur o zaman dimi kalp atışları. Ben o kadar takıntılıyım ki acile gidip kan testi yaptırıp duruyorum değer artışı gözlemliyorum. Birde benim kasıklarıma çok kramplar giriyor ya şuanda da belim ağrıyor bacağıma vuruyor. İşteyim bide hiç çekilmiyor burası olmasa :)5 haftalıkken kese 5+6 da ise bebişi ve kalp atışını gördüm Can'ım
Canim cok gecmis olsun,4 ay once ayni surecten bende gectim,once bebek haberiyle sevindik sonra da sagliksiz oldugunu ogrendim,cok aci bir durum. Tup oldugu zaman daha da buyuk bir beklenti icinde olunuyor ustelik,bizde hem esimde hemde bende sikintilar var, normal yolla imkansiz dediler. Tuple denedik onda bile saglikli olmadi iste bebegimiz. Cok uzuldum,depresyona girdim,panik ataklar yasamaya basladim. Sonra, kendi saglimiz once gelir dedik,cocuk isiyle ugrasmayalim artik bir sure dedik ve kendi saglik dertlerimize donduk ama ustunden 4 ay gecmedi kendi kendine oldu. Tabi su an yine korku icindeyim bir sorun cikarsa diye ama artik suna inandim, gercekten bu allahin isi,akil sir erdirilecek bir sey degil,ol derse oluyor kendi kendine bile. O yuzden moralini yuksek tut imkansiz diye bir sey olmadigini ben bizzat yasadim. Allahim buyuk,hepimize kismet edecek insallah bu guzel duyguyu.amin teşekkürederim her şerde bir hayır vardır bundada vardır hayır allaha sığınıp sabredeceğiz
Kasik agrisi bende de oluyor ara ara. acikcasi seviniyorum oyle olunca bebisim buyuyor diye:) cikolatayi neden yiyemiyorsun?hassasiyet mi oldu?
Canım kimisinin 7 kiminin 8 haftada belli oluyo belli olabilir kasık Ağrı'sı bebeğin büyümesi oluyomuş doktorum öle diyoGerçekten mii... Benim c.tesi günü tam 6 hafta dolaacak 7. haftaya gireceğiz. Duyulur o zaman dimi kalp atışları. Ben o kadar takıntılıyım ki acile gidip kan testi yaptırıp duruyorum değer artışı gözlemliyorum. Birde benim kasıklarıma çok kramplar giriyor ya şuanda da belim ağrıyor bacağıma vuruyor. İşteyim bide hiç çekilmiyor burası olmasa :)
Keseyi 4+6 da gorduk canim, sonra dayanamadim 2 gun sonra yine gittim bu sefer alttan bakti, o zaman kesenin icinde yolk kesesinin de olusmaya basladigini soyledi. Ama daha cok erken ,10 gunden once kalp atisi duyulmaz dedi. Bekliyorum heyecanla 10 gunun gecmesini bakalim. Insallah sonunda bende yasarim bu duyguyu ve sonrasinda saglikla kucaklarimiza aliriz bebislerimizi.Keseyi görebildiniz mi?? Yada keseyi görenler ne zaman gördü? Of sorcak o kadar çok şeyim var ki sizlere :))
Ben 2 haftadır doktor arayışında olduğum için daha net bir görüşme yapamadım. Sadece kan testi için 1-2 özel hastaneye gittim o kadar. Gebelik var denince başladım doktor aramaya o bile ne kadar zormuş. İzmirli var mı acaba aramızda. Medical Park Vedat Uluğ'a gitmeye başlayacağım bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.Canım kimisinin 7 kiminin 8 haftada belli oluyo belli olabilir kasık Ağrı'sı bebeğin büyümesi oluyomuş doktorum öle diyo
Bende aynı şekilde yoğun bir bulantıyla baş etmek zorundayım. Doktorumun önerisi beyaz leblebi, zencefil oldu. Bir de sık sık birşeyler atıştırmak. Mide bulantısına mahal vermeden oyalamak gerekiyor. Tabi yiyeceğin şeyler abur cubur olmamalı:) Bana nedense meyve iyi geliyor. Yanımda hep erik ve kiraz var. İşyerinde her daim birşey yemek mümkün olmuyor çünkü. Meyve ve kuruyemişi daha kolay tüketebiliyorum. Yağlı yiyeceklerden elinden geldiğince uzak dur ve koku hassasiyetin varsa soğuk yemekleri yemeyi tercih et bir süre. Zaten 11. haftada azalarak bitecekmiş. Bence raporlarını çok çok acil durumlar haricinde kullanma. Bulantı bu süreçte olacak bi şey. Baş etmeyi ve kendi bünyemize uygun çözümleri bulmalıyız.
Umarım işe yarar söylediklerim, sevgiler:)
O kadar takma bence doktor ara ama daha yeni herhangi bi doktora da gitsen görürsünBen 2 haftadır doktor arayışında olduğum için daha net bir görüşme yapamadım. Sadece kan testi için 1-2 özel hastaneye gittim o kadar. Gebelik var denince başladım doktor aramaya o bile ne kadar zormuş. İzmirli var mı acaba aramızda. Medical Park Vedat Uluğ'a gitmeye başlayacağım bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.
Ben daha keseyi geç ulturasona bile girmedim. Gittiğim jinekolog hiç bakmayalım görmemiz mümkün değil demişti. Çünkü ben regl günüme 5 gün kala öğrendim. :)Keseyi 4+6 da gorduk canim, sonra dayanamadim 2 gun sonra yine gittim bu sefer alttan bakti, o zaman kesenin icinde yolk kesesinin de olusmaya basladigini soyledi. Ama daha cok erken ,10 gunden once kalp atisi duyulmaz dedi. Bekliyorum heyecanla 10 gunun gecmesini bakalim. Insallah sonunda bende yasarim bu duyguyu ve sonrasinda saglikla kucaklarimiza aliriz bebislerimizi.
Evet canim calisiyorum kasiyerim bende bende bulanti oluyor sadece cikarma yok belkide surekli atistirdigim icin bilmiyorumNe yesem cikartiyorum bisey yiyip icemez oldumsizde calisiyomusunuz peki
valla ben 4. haftada gürdüm keseyi muhtemelen görünmeyebilir demişti doktorum ama göründü karından ultrasonda :)Keseyi görebildiniz mi?? Yada keseyi görenler ne zaman gördü? Of sorcak o kadar çok şeyim var ki sizlere :))
Ben bi doktorla başlayıp onunla da doğum yapmak istiyorum. Tüm aşamalarım kontrollü olsun. Zaten 2.ayda başlanmış olacak. Çok heycanlıyım çok :)O kadar takma bence doktor ara ama daha yeni herhangi bi doktora da gitsen görürsün
Yaa ne kadar şanslısın. Benimde inş c.tesi kalp atışı bile duyulur kocaman bir ohhh çekmek istiyorum artıkvalla ben 4. haftada gürdüm keseyi muhtemelen görünmeyebilir demişti doktorum ama göründü karından ultrasonda :)
Aaa cok enteresan:) demekki gercekmis bu hassasiyet, bende daha bi sey yok. Ama istahim da pek yok,zorla yiyiyorum her seyi. Bebekler iyi olsnormalmiş kas ağrısı ve bel ağrısı öyle dedi doktorum. evet yaa en sevdiğim çikolatayı canım hiç istemiyor. tuzlu şeyleri daha çok istiyorum.
ooooo cok erken ogrenmissin:) bence o kadar erken kana gectiyse normale gore daha erken gorebilirsin keseyi kalp atisiniBen daha keseyi geç ulturasona bile girmedim. Gittiğim jinekolog hiç bakmayalım görmemiz mümkün değil demişti. Çünkü ben regl günüme 5 gün kala öğrendim. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?