Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Evet bende çok şaşırmıştım. Reglime 3 gün kale kanda 33.8 ile başladık sonra 113 oldu geçen hafta c.tesi baktırdığımda ise 1215 idi. Şimdi kaç oldu görebilirmiyim bilemiyorum. Hastaneden çıkmayacağım bu şekilde :) Varlığını bilmek görmek istiyorum hep aklım onda :) Ağrılarım olduğunda bile bi korkum oluyor bişe mi oldu diye

ağrıların olması çok normal. benim dr normal insanlar gibi beslen dedi. sadece beyaz ekmek yerine tahıl ekmeği ye dedi. ve ağır kaldırma dedi. sanırım kalp atışlarını duyana kadar bu tedirginliğimiz devam edecek :/

Dikkat etmeye çalışıyorum bende ama çalışınca biraz zor oluyor
Mesela artık neler yiyip içiyorsunuz.?
Ben hemen keçiboynuzu özü, ceviz ve kuru meyve ve taze meyve yemeye ağırlık verdim.

Merhaba kızlar ,
dün akşam çok az kılcal damar şeklinde akıntı ile birlikte kanama geldi acile gittim progestan başladı dr. bugün kendi dr gittim bebeği karından görmekte zorlanıyorlar 10 gün önce gitmiştim 10 gün sonra görünmesi gerekiyor bi sorun var gibi dedi alttan baktı gördük bebeği kalp atışlarınıda gördüm atıyordu sesini çok iyi duyamadık ama, crl 2,3 mm dedi 5 hafta 5 günlük görünüyor ama kesesi biraz büyük duruyor dedi 1 hafta sonra tekrar çağırdı bazen olabiliyormuş böyle endişeliyim tabiki, hayırlısı bilmiyorum

Dikkat etmeye çalışıyorum bende ama çalışınca biraz zor oluyor
Mesela artık neler yiyip içiyorsunuz.?
Ben hemen keçiboynuzu özü, ceviz ve kuru meyve ve taze meyve yemeye ağırlık verdim.

süt içiyorum sabah akşam. haftada bir yada iki kırmızı et ve balık yemeye çalışıyorum. meyve yiyorum evet. ceviz yiyorum. antep fıstığı canım çekiyor onu yiyorum. kahvaltıda evde yapamazsam bile peynir ve domates olan sandviç yemeye çalışıyorum.

geçmiş olsun arkadaşım. öyle bir durumda sanırım istirahat veriyorlar. yani benim arkadaşıma öyle yapmıştı doktoru. kalbini ferah tut. ve ablam bana demişti ki bebeğinle konuş

allahım kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hayırlı evlat olur inşallah allahım o günleri bana da göstersin inş.

Ben sütten nefret ederimmm ama maalesef her akşam eşim zorla bir bardak içiriyor. Bende evde kahvaltı yapamadığım için ofiste daha hafif şeyler yemeye çalışıyorum. Nedense benim şu 2 gündür canım yeşillik yemek istiyor böyle boş boş marul felan ekşili salata felan yiyorum :) Aşerme daha şimdi olmaz ama vücut ihtiyacı olan şeyi istermiş misali sanırm :)

hiç içemesende bir bardak içmeye çalış sütü. ne bileyim içine bal koy dene mesela. belli olmaz aşerme zamanı bence ya bünyeye göre değişir :) bende tuzlu şeyler istiyorum. yeşil soğan istiyor canım

Merhaba kızlar doktor dan geliyorum bugün keseyi gördüm 16 mm cıktı sizce iyi midir?

Ben hala hamile olduguma inanamiyorum. Sanki ruyadaymisim ve gerceklerle uyanacakmisim gibi. Kalp atisini duyarsam ne hissederim hic tarif edemiyorum:)
Aynen bende öyle belirtim de yok nerdeyse kalbi yatın duycam inş iştahsızlık ve halsizlik oldu sadece sağ salim bebikleri alsak kucağımiza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…