Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Dikkat etmeye çalışıyorum bende ama çalışınca biraz zor oluyor
Mesela artık neler yiyip içiyorsunuz.?
Ben hemen keçiboynuzu özü, ceviz ve kuru meyve ve taze meyve yemeye ağırlık verdim.
Meyve süt ve fındık fıstık modundayim et yumurta moduna giremedim

Hayırlı olsun canm. Beta kaç çıktı :)

Satdan kaç gün sonra verdin testi canm ?
25 gün sonra verdim adetime 4 gün kala lekelenme gördüm onun için test yaptım silik çizgi gördm gittim :) şimdi Kadın doğuma gidicem de doğum yapan arkadaşlarım diyor ki 149 düşük kesen görünmeyebilir moralin bozulmasın istersen bekle diyorlar

kızlar gıttım doktora nesekı bısey yok bebısımın kalbını duydumm=)))buyumus kuzum 1 haftada seklı degısmıs yerımm onu=)

bende yarın gidicem gecen hafta car gunu kalp atımını görmüştük yarın duyarım dıye dusunuyorum sen ne guzel duymussun

Normal dogumu sabah yapiyolarmis sadece canim ben oyle duydum gece dogum almiyolarmis cok iyi guler yuzlu sevdim bende ama o dogum olayi kafami karistirdi

Evet canım. Gece doğum nöbetine doktor kalmıyormuş. O yüzden geceye doğum alamıyorlarmış. Ben geldiğim zaman yine Ercan beyle konuşacağım. Başka bir hastanede kendi doktorunu götürüp doğum yapma seçeneği oluyor. Hastane dışında ekstra doktor ücreti oluyor ama. Önemli olan güvendiğin biriyle yapmak. Karataş Hastanesi dışarıdan doktor kabul ediyor galiba. Öyle olursa öyle yapmayı düşünüyorum ben. Zamanı gelsin de inşallah sağlıkla. Gerisi hep teferruat şimdi.

Kizlar acayip kötüyüm. Kanamam oldu ço . Hala durmadi devam ediyor. Hemen gittim en yakin doktora. Çok şükür kese duruyo . Doktor bebeği gördüm kalp atisi var ded . De ben tam göremedim. İlk hamileliğim , ilk kanamam. Kendi doktorumla konuştum , tavsiye ettiği iğneyi oldum.
Umarim bebeğim benimledi . Çok kotu oldum aglamam da geçmiyor . dua edin benim için

Canım üzülme moralini yüksek tut sen pozitif düşün bişey olmaz inşallah

o kötü alışkanlıgı bende bırakamıyorum ya =( cok az ıcıyorum ama hıc ıcmemek lazım
Bende içiyordum bi iki tane 5. Haftamdan sonra bi anda tiksindim çok şükür icmiyorum artık ki hamile kalmadan önce günde 1 paket icerdim ben .şimdi kokusuna tahammül edemiyorum inşallah siz de tiksinirsiniz

Slm kızlar bugün 6+1 oldum kalp atışını duydum kese 21 mm doktor normal dedi ben düşük tehlikesine karşı bebek aspirini kullanıyorum size de tavsiye ederim. Sağlıkla alalım bebeklerimizi kucagimiza inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…