- 22 Şubat 2016
- 292
- 182
- 103
- 37
5+4 canımKaç haftalıksın ?
Meyve süt ve fındık fıstık modundayim et yumurta moduna giremedimDikkat etmeye çalışıyorum bende ama çalışınca biraz zor oluyor
Mesela artık neler yiyip içiyorsunuz.?
Ben hemen keçiboynuzu özü, ceviz ve kuru meyve ve taze meyve yemeye ağırlık verdim.
5+4 canım
Ben zaten et balık tavuk severim yerim sıkıntı yokta ah bide şu kötü alışkanlıkları bıraksam :/ Sigara gibiMeyve süt ve fındık fıstık modundayim et yumurta moduna giremedim
Canim senin keseyi karindan mu gördüSanirim ayni durumdayiz canim, ustelik tahmini dogum ayni gun:) bizde gittik doktora cok erken daha 10 gun sonra gel dedi, bizde keseyi gorduk ama kalp atislarini duymadan icim rahat etmeyecek.
Hayırlı olsun canm. Beta kaç çıktı :)Kızlar ben 2 saat önce kan testimde öğrendm.3 aydır bekliyordum bir an önce aranıza karıştım uzaktan takib ediyodum sizi :) aranıza karışmak için sabırsızlanıyordum Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin
bizlerede hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin
Canim sen keseyi gördün mü . Ben de yarin muayene olmaya gitcem ilk kezInanin bende ayni durumdayim. Benim de 5+2 sanirim,10 gun sonraya verdi dr randevuyu acaba cmt falan gitsem belli olur mu ki benimde?:))
Teşekkür ederim. Sonuç: 149.40 yazıyorHayırlı olsun canm. Beta kaç çıktı :)
Satdan kaç gün sonra verdin testi canm ?Teşekkür ederim. Sonuç: 149.40 yazıyor
25 gün sonra verdim adetime 4 gün kala lekelenme gördüm onun için test yaptım silik çizgi gördm gittim :) şimdi Kadın doğuma gidicem de doğum yapan arkadaşlarım diyor ki 149 düşük kesen görünmeyebilir moralin bozulmasın istersen bekle diyorlarSatdan kaç gün sonra verdin testi canm ?
Canım Allah yardimcin olsun dua ettim senin için naptın merak ettimArkadaşlar Allah rızası için bana dua edin hastanedeyim kanamam geldi ins bebislerim beni birakmazlar sizden yardım bekliyorum
kızlar gıttım doktora nesekı bısey yok bebısımın kalbını duydumm=)))buyumus kuzum 1 haftada seklı degısmıs yerımm onu=)
Normal dogumu sabah yapiyolarmis sadece canim ben oyle duydum gece dogum almiyolarmis cok iyi guler yuzlu sevdim bende ama o dogum olayi kafami karistirdi
Ne zaman gördün keseyi? Bende 5+5 im
Ben zaten et balık tavuk severim yerim sıkıntı yokta ah bide şu kötü alışkanlıkları bıraksam :/ Sigara gibi
Kizlar acayip kötüyüm. Kanamam oldu ço . Hala durmadi devam ediyor. Hemen gittim en yakin doktora. Çok şükür kese duruyo . Doktor bebeği gördüm kalp atisi var ded . De ben tam göremedim. İlk hamileliğim , ilk kanamam. Kendi doktorumla konuştum , tavsiye ettiği iğneyi oldum.
Umarim bebeğim benimledi . Çok kotu oldum aglamam da geçmiyor . dua edin benim için
Keseyi karindan gordu mini minicikti,2 gun sonra yine gittim baska doktora,alttan bakti bu sefer onda da yolk kesesi mini minicik gorunduCanim senin keseyi karindan mu gördü
Bende içiyordum bi iki tane 5. Haftamdan sonra bi anda tiksindim çok şükür icmiyorum artık ki hamile kalmadan önce günde 1 paket icerdim ben .şimdi kokusuna tahammül edemiyorum inşallah siz de tiksinirsinizo kötü alışkanlıgı bende bırakamıyorum ya =( cok az ıcıyorum ama hıc ıcmemek lazım
Canim karindan mi gördü keseyiCnm bn 5+4 te gördüm keseyi yarın 7+1 im kalp ivin gitcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?