- 17 Mayıs 2016
- 62
- 33
- 3
- 34
Bende içiyordum bi iki tane 5. Haftamdan sonra bi anda tiksindim çok şükür icmiyorum artık ki hamile kalmadan önce günde 1 paket icerdim ben .şimdi kokusuna tahammül edemiyorum inşallah siz de tiksinirsiniz
Canım iyi düşün iyi olsun sıkma canınıKizlar acayip kötüyüm. Kanamam oldu ço . Hala durmadi devam ediyor. Hemen gittim en yakin doktora. Çok şükür kese duruyo . Doktor bebeği gördüm kalp atisi var ded . De ben tam göremedim. İlk hamileliğim , ilk kanamam. Kendi doktorumla konuştum , tavsiye ettiği iğneyi oldum.
Umarim bebeğim benimledi . Çok kotu oldum aglamam da geçmiyor . dua edin benim için
ah canim duam senle insallah bebislerin sana tutunurlar. korkma kotu dusunme canim.Arkadaşlar Allah rızası için bana dua edin hastanedeyim kanamam geldi ins bebislerim beni birakmazlar sizden yardım bekliyorum
Masallah sana canim. tebriklerKızlar 7 haftalık hamileyim
Hayırlı olsun hoşgeldinKızlar 7 haftalık hamileyim
Ay canım bende aynı delı gıbı cıkolatalı seylerı seven ben gebelık başladıktan berı ağzıma koymadım hele hele Nutella. Inanamıyorum kendımesıkıntı yapma arkadaşım bendede hiç bir belirti yok sayılır. mide bulantım yok. sadece bazen kasıklarımda ağrı var o kadar. yemeğimide yapıyorum, yiyorumda. sadece çikolata yiyemiyorum
Etimed hastanesi war .ismi de suleyman doktorun.beni ultrosana aldi anlatti bak bu yolk kesesi .bebegi goruyoruz bos gebelik olamaz .bayagi inceledi ultrosnda.kalp icin cok kucuk istersen alttan bakalim istersen su ic oyle gel dedi.su ictim tekrar muayeneye aldi.tekrar bakti .ben cok menunkaldim .muayene ucreti biraz daha fazlaydi ilk gittigim yere gore ama memnun kaldim .burda olsam o doktora giderdimfarketmez canım çok uzak sayılmam..beni dinleyen ve ayrıntılı bilgi veren anlayışlı bir doktor istiyorum başka bir beklentim yok..
Etimed hastanesi war .ismi de suleyman doktorun.beni ultrosana aldi anlatti bak bu yolk kesesi .bebegi goruyoruz bos gebelik olamaz .bayagi inceledi ultrosnda.kalp icin cok kucuk istersen alttan bakalim istersen su ic oyle gel dedi.su ictim tekrar muayeneye aldi.tekrar bakti .ben cok menunkaldim .muayene ucreti biraz daha fazlaydi ilk gittigim yere gore ama memnun kaldim .burda olsam o doktora giderdimÖnerirseniz bende sevinirim.
ben kan tahlillerimi etimedde yaptırdım ama doktor muayenesi için başka hastaneye gitmiştim tamam canım aklımda olsun..erkek doktor eşim pek istemiyor ama..mecbur kalırsam giderim ben..hatta yarın etimedde gebelik eğitimi var mesaj gelmiş ama gidemem heralde gidebilsek iyi olurduu:)Etimed hastanesi war .ismi de suleyman doktorun.beni ultrosana aldi anlatti bak bu yolk kesesi .bebegi goruyoruz bos gebelik olamaz .bayagi inceledi ultrosnda.kalp icin cok kucuk istersen alttan bakalim istersen su ic oyle gel dedi.su ictim tekrar muayeneye aldi.tekrar bakti .ben cok menunkaldim .muayene ucreti biraz daha fazlaydi ilk gittigim yere gore ama memnun kaldim .burda olsam o doktora giderdim
Kadin doktora gittim kaprisinden olucekti.agzindan laf cikmiyo .erkek olsun hem nolcak doktor bu sonuctaben kan tahlillerimi etimedde yaptırdım ama doktor muayenesi için başka hastaneye gitmiştim tamam canım aklımda olsun..erkek doktor eşim pek istemiyor ama..mecbur kalırsam giderim ben..hatta yarın etimedde gebelik eğitimi var mesaj gelmiş ama gidemem heralde gidebilsek iyi olurduu:)
Bende oyleydim canim sigarayi icmek istiyodum isyerinde 1 haftayi zor gecirdim bebeginin sagligini dusun birakirsin cok uzak kalamiyosan gunde bi kere ic azalta azalta zaten mide bulantisi basladimi icemiyosun yani ben oyle oldum cok canim isterse esimde bi iki cekiyorum o kalanini iciyorNe zaman gördün keseyi? Bende 5+5 im
Ben zaten et balık tavuk severim yerim sıkıntı yokta ah bide şu kötü alışkanlıkları bıraksam :/ Sigara gibi
Decavit kullaniyorum ben canimkiz lar toksoplazma hepatit b benzeri testler var bu ilk aylarda yapilan. yaptrnzmi. yarin saglik ocagina gdip baktrym diom. bide vitamin kullaniomusnz. bana Verdi doktor 9 ay icceksn dedi
Aynen canim Ozel cinarli hast. Disardan doktor kabul ediyor ve izmirdeki en iyi yeni dogan bakim unitesi orda varmis ben arastirdm bilgin olsun senindeEvet canım. Gece doğum nöbetine doktor kalmıyormuş. O yüzden geceye doğum alamıyorlarmış. Ben geldiğim zaman yine Ercan beyle konuşacağım. Başka bir hastanede kendi doktorunu götürüp doğum yapma seçeneği oluyor. Hastane dışında ekstra doktor ücreti oluyor ama. Önemli olan güvendiğin biriyle yapmak. Karataş Hastanesi dışarıdan doktor kabul ediyor galiba. Öyle olursa öyle yapmayı düşünüyorum ben. Zamanı gelsin de inşallah sağlıkla. Gerisi hep teferruat şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?