Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Bende içiyordum bi iki tane 5. Haftamdan sonra bi anda tiksindim çok şükür icmiyorum artık ki hamile kalmadan önce günde 1 paket icerdim ben .şimdi kokusuna tahammül edemiyorum inşallah siz de tiksinirsiniz

inss tiksinirim ya cok dua ediyorum ama birakamiorm bir turlu az dha olsa iciiyorumm ne guzl tiksinmissin sn

Canım iyi düşün iyi olsun sıkma canını

Yarın gidiyorum doktora. Bu 4. Çocuğum olacak. Hem iş temposu hem çocuklar suan kararsizlik yaşıyorum. Ne dusunecegimi bilmiyorum. Adet sonrası hemen olur mu bilmiyorum çünkü hemen adet sonrası oldu. Diğerleri büyüdü bu da hayırlısı ile büyür inşallah.

Kızlar merhaba bugün doktorum hamile olduğumu ancak Tarlusal kullandığım için isteğe bağlı sonlandırma yapabileceğimi söyledi. Bende tabi hemen başka başka doktorlara danıştım ve biri de muayene etti. Henüz 4-5 hafta arasında olduğunu söyledi ve araştırmalardan bahsetti Tarlusal kullanımı nedeniyle problemli bir gebelik vakası bulunmadığını söyledi. Yarında diğer bir doktora gidicem ancak o da yine telefonda buna benzer şeyler söyledi. Çok yoruldum. Kötü bir gün geçirdim. Dizinde bildiğiniz böyle bir olay varsa paylaşırsanız sevinirim.

sıkıntı yapma arkadaşım bendede hiç bir belirti yok sayılır. mide bulantım yok. sadece bazen kasıklarımda ağrı var o kadar. yemeğimide yapıyorum, yiyorumda. sadece çikolata yiyemiyorum
Ay canım bende aynı delı gıbı cıkolatalı seylerı seven ben gebelık başladıktan berı ağzıma koymadım hele hele Nutella. Inanamıyorum kendıme

Kızlar acil yardım bat 28 i biraz önce lavaboya gittim kahverengi bi akıntı olmuş ama baya ıslatmış yapışkan bi kıvamda kreş öğretmeniyim bugün bi öğrencim ağlayınca kucağıma aldım o an belim ağrıdı ama umursamadim offf kızlar hamileysem bişey olmuş mudur

farketmez canım çok uzak sayılmam..beni dinleyen ve ayrıntılı bilgi veren anlayışlı bir doktor istiyorum başka bir beklentim yok..
Etimed hastanesi war .ismi de suleyman doktorun.beni ultrosana aldi anlatti bak bu yolk kesesi .bebegi goruyoruz bos gebelik olamaz .bayagi inceledi ultrosnda.kalp icin cok kucuk istersen alttan bakalim istersen su ic oyle gel dedi.su ictim tekrar muayeneye aldi.tekrar bakti .ben cok menunkaldim .muayene ucreti biraz daha fazlaydi ilk gittigim yere gore ama memnun kaldim .burda olsam o doktora giderdim

Önerirseniz bende sevinirim.
Etimed hastanesi war .ismi de suleyman doktorun.beni ultrosana aldi anlatti bak bu yolk kesesi .bebegi goruyoruz bos gebelik olamaz .bayagi inceledi ultrosnda.kalp icin cok kucuk istersen alttan bakalim istersen su ic oyle gel dedi.su ictim tekrar muayeneye aldi.tekrar bakti .ben cok menunkaldim .muayene ucreti biraz daha fazlaydi ilk gittigim yere gore ama memnun kaldim .burda olsam o doktora giderdim

ben kan tahlillerimi etimedde yaptırdım ama doktor muayenesi için başka hastaneye gitmiştim tamam canım aklımda olsun..erkek doktor eşim pek istemiyor ama..mecbur kalırsam giderim ben..hatta yarın etimedde gebelik eğitimi var mesaj gelmiş ama gidemem heralde gidebilsek iyi olurduu:)

Kadin doktora gittim kaprisinden olucekti.agzindan laf cikmiyo .erkek olsun hem nolcak doktor bu sonucta

kiz lar toksoplazma hepatit b benzeri testler var bu ilk aylarda yapilan. yaptrnzmi. yarin saglik ocagina gdip baktrym diom. bide vitamin kullaniomusnz. bana Verdi doktor 9 ay icceksn dedi

Kızlar aranızda alerjisi olan var mı...varsa ilaç içiyorlar mı benim alerjim var ama korkuyorum içmeye ama dayanamıyorum burun kaşıntısından hapşırmaktasın

Ne zaman gördün keseyi? Bende 5+5 im

Ben zaten et balık tavuk severim yerim sıkıntı yokta ah bide şu kötü alışkanlıkları bıraksam :/ Sigara gibi
Bende oyleydim canim sigarayi icmek istiyodum isyerinde 1 haftayi zor gecirdim bebeginin sagligini dusun birakirsin cok uzak kalamiyosan gunde bi kere ic azalta azalta zaten mide bulantisi basladimi icemiyosun yani ben oyle oldum cok canim isterse esimde bi iki cekiyorum o kalanini iciyor

Aynen canim Ozel cinarli hast. Disardan doktor kabul ediyor ve izmirdeki en iyi yeni dogan bakim unitesi orda varmis ben arastirdm bilgin olsun seninde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…