Uzme kendini kotu dusunceleri at kafandan uzuntu iyi degil canimKizlar acayip kötüyüm. Kanamam oldu ço . Hala durmadi devam ediyor. Hemen gittim en yakin doktora. Çok şükür kese duruyo . Doktor bebeği gördüm kalp atisi var ded . De ben tam göremedim. İlk hamileliğim , ilk kanamam. Kendi doktorumla konuştum , tavsiye ettiği iğneyi oldum.
Umarim bebeğim benimledi . Çok kotu oldum aglamam da geçmiyor . dua edin benim için
Ben daha keseyi geç ulturasona bile girmedim. Gittiğim jinekolog hiç bakmayalım görmemiz mümkün değil demişti. Çünkü ben regl günüme 5 gün kala öğrendim. :)
Seninle aynı durumda ve aynı düşüncedeyiz sanırım. Bende adete 5 gün filan varken öğrendim 3 defa kan verdim henüz doktora gitmedim. Bende baştan sona aynı doktora gitmek istiyorum inşallah. Ama henüz kime gideceğimi bilmiyorum pazartesiye bir doktordan randevu aldım en azından bi muayene olup durum ne öğreneyim dedim. Tavsiye edilen doktorlar var ama denemeden karar veremeyeceğim galiba.Ben bi doktorla başlayıp onunla da doğum yapmak istiyorum. Tüm aşamalarım kontrollü olsun. Zaten 2.ayda başlanmış olacak. Çok heycanlıyım çok :)
Ben hala gitmedim gitseydim birşey görünmez diye burada ki bir çok kişide bekledi kalp atışında duyulsun diye. Ama kan verip değer yükseliyor mu diye baktım. Tabi bir sorun olsaydı beklemeden giderdim o ayrı. Sağlık ocağına gidip testlerinizi yaptırıp doktora daha sonra da gidebilirsiniz ama siz bilirsiniz tabi.25 gün sonra verdim adetime 4 gün kala lekelenme gördüm onun için test yaptım silik çizgi gördm gittim :) şimdi Kadın doğuma gidicem de doğum yapan arkadaşlarım diyor ki 149 düşük kesen görünmeyebilir moralin bozulmasın istersen bekle diyorlar
Aynen canım aynıyız yok ya bende öyle üçhafta sonra gel dedi 15 hazıran gelse sag salim görsem kalp atışarını daha rahat edecemSanirim ayni durumdayiz canim, ustelik tahmini dogum ayni gun:) bizde gittik doktora cok erken daha 10 gun sonra gel dedi, bizde keseyi gorduk ama kalp atislarini duymadan icim rahat etmeyecek.
günaydın,kiz lar toksoplazma hepatit b benzeri testler var bu ilk aylarda yapilan. yaptrnzmi. yarin saglik ocagina gdip baktrym diom. bide vitamin kullaniomusnz. bana Verdi doktor 9 ay icceksn dedi
Ya bende evde içemiyorum zaten eşim içmediği için. Ki çok içen biri değilim ama çok canım istiyor bir iki nefesden sonra içemiyorum söndürüyorum. Ama keşke hiç içmesem.Bende oyleydim canim sigarayi icmek istiyodum isyerinde 1 haftayi zor gecirdim bebeginin sagligini dusun birakirsin cok uzak kalamiyosan gunde bi kere ic azalta azalta zaten mide bulantisi basladimi icemiyosun yani ben oyle oldum cok canim isterse esimde bi iki cekiyorum o kalanini iciyor
Senin değerlerin nasıl seyir ediyor ?:)Seninle aynı durumda ve aynı düşüncedeyiz sanırım. Bende adete 5 gün filan varken öğrendim 3 defa kan verdim henüz doktora gitmedim. Bende baştan sona aynı doktora gitmek istiyorum inşallah. Ama henüz kime gideceğimi bilmiyorum pazartesiye bir doktordan randevu aldım en azından bi muayene olup durum ne öğreneyim dedim. Tavsiye edilen doktorlar var ama denemeden karar veremeyeceğim galiba.
Ay canım bende aynı delı gıbı cıkolatalı seylerı seven ben gebelık başladıktan berı ağzıma koymadım hele hele Nutella. Inanamıyorum kendıme
Kızlar bende 4+3 günlük hamileydim ve tam 4 haftalık iken pazartesi kesemi gördüm çok şükür 15 gün sonra kalp atışı için çağırdılar inşaAllah konuda duyucagiz. Allah herkesin gebeliğin erdirsin
Hayırlısı olsun cnm, geçmez şimdi bu 15 gün :) Bende ilk kez 4 haftalık iken gittim keseyi görmüştü doktorum, geçtiğimiz hafta tekrar gittim eşim ve ben göremedik ama doktor çok küçük de olsa bir atım gördüğünü söyledi. Yalnız benim kesemin şekli tam yuvarlak değildi, o korkutuyor biraz beni. Bir de geç döllenme olmuş sanırım, son adet tarihim ile uymuyor ultrasondaki tarih.Yarın tekrar kontrolüm var, inşallah bu kez görürüz, bir sorunla karşılaşmayız
Ultrasonda bir hafta geriden geliyorum cnm, yani geçen hafta ultrasonda 5 haftalıktım.Adet tarihime göre aslında 6 haftalık olmam lazımdı. Kalp atışları 6 ya da 7. haftada duyuluyor. Katılıyorum sana geçmez, bana da geçmedi bu hafta çünküUlturasonda ki tarih ne oluyor? Yarın kontrolüm var benimde bugün geçmez artık merak içindeyim kalp atışlarını duyarmıyız acaba :/
Benim reglime 5 gün kala öğrendim ben hemde idrarda sonra da kan testi yaptırdım. Sence nasıldır geç döllenme değildir dimi? Bu beni umutlandırıyor duyabilirim belki diye bu kadar hemen belli ettiyse :) :)Ultrasonda bir hafta geriden geliyorum cnm, yani geçen hafta ultrasonda 5 haftalıktım.Adet tarihime göre aslında 6 haftalık olmam lazımdı. Kalp atışları 6 ya da 7. haftada duyuluyor. Katılıyorum sana geçmez, bana da geçmedi bu hafta çünkü(
Hayırlısı olsun cnm, geçmez şimdi bu 15 gün :) Bende ilk kez 4 haftalık iken gittim keseyi görmüştü doktorum, geçtiğimiz hafta tekrar gittim eşim ve ben göremedik ama doktor çok küçük de olsa bir atım gördüğünü söyledi. Yalnız benim kesemin şekli tam yuvarlak değildi, o korkutuyor biraz beni. Bir de geç döllenme olmuş sanırım, son adet tarihim ile uymuyor ultrasondaki tarih.Yarın tekrar kontrolüm var, inşallah bu kez görürüz, bir sorunla karşılaşmayız
Merhaba kızlar. Tüm yazılanları okudum. benim de son adetim hangi gün hatırlamıyorum ama ortalama 22 nisan olarak ele alırsam 23 mayısta idrar testim koyu çift çizgi çıktı. Test yaptırıdm 7028 di değerim. dün dr. gittim. alttan muayene ile keseyi gördük. test istedi bi kaç tane. 10 gün sonra yine gel dedi. kalp atışlarını duyabilecek miyiz bakalım dedi. şuan belirtim yok. sadece hafif karnımda gerilmeler ve saniyelik kramplar oluyor sadece. gaz problemim var buda hamileliktenmi bilmiyorum ama. Allah sağlıkla hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize.
Benim kesem de yuvarlak değil canım. Yuvarlak olması şart mı bilmiyorum. Doktor bu konuda bir şey söyledi mi? Çünkü bana şimdilik bir problem olmadığını söyledi ultrasondan sonraHayırlısı olsun cnm, geçmez şimdi bu 15 gün :) Bende ilk kez 4 haftalık iken gittim keseyi görmüştü doktorum, geçtiğimiz hafta tekrar gittim eşim ve ben göremedik ama doktor çok küçük de olsa bir atım gördüğünü söyledi. Yalnız benim kesemin şekli tam yuvarlak değildi, o korkutuyor biraz beni. Bir de geç döllenme olmuş sanırım, son adet tarihim ile uymuyor ultrasondaki tarih.Yarın tekrar kontrolüm var, inşallah bu kez görürüz, bir sorunla karşılaşmayız
Geç döllenmemi bilmiyorum ama sen epey erken öğrenmişsin cnm, duyarsın diye düşünüyorum açıkcası, hadi hayırlısı :))Benim reglime 5 gün kala öğrendim ben hemde idrarda sonra da kan testi yaptırdım. Sence nasıldır geç döllenme değildir dimi? Bu beni umutlandırıyor duyabilirim belki diye bu kadar hemen belli ettiyse :) :)
Hayırlı olsun değerin çok yüksek geldi bana :) Satdan kaç gün sonra yaptın kan testini :) Ayy ben bekliyorum gidip de kese daha görülmüyor kalp atışı duyulmuyor denmesin diye 2 hafta bekledim yarın gidiyorum :) :) :)Merhaba kızlar. Tüm yazılanları okudum. benim de son adetim hangi gün hatırlamıyorum ama ortalama 22 nisan olarak ele alırsam 23 mayısta idrar testim koyu çift çizgi çıktı. Test yaptırıdm 7028 di değerim. dün dr. gittim. alttan muayene ile keseyi gördük. test istedi bi kaç tane. 10 gün sonra yine gel dedi. kalp atışlarını duyabilecek miyiz bakalım dedi. şuan belirtim yok. sadece hafif karnımda gerilmeler ve saniyelik kramplar oluyor sadece. gaz problemim var buda hamileliktenmi bilmiyorum ama. Allah sağlıkla hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin inşallah hepimize.
Benim de genel olarak alerjik bir durumum var canım. Hamile kalmadan önce bahar aylarını ilaç içerek geçiriyordum. Şu anda büyük bir problemim yok çok şükür. Konuda uzman olmamakla beraber tavsiye olarak glutenden yüksek karbonhidratlı yiyeceklerden ve tabiki şekerden uzak durmanı önerebilirim. Yeşillik içeren (mümkünse çiğ ve iyi yıkanmış) salatalar, taze sebze ve meyveler (meyve çok değil az miktarda mümkünse koyu renk kabuklu) da yardımcı olabilir. Sadece bir öneri deneyip denememek sana kalmış. İnşallah faydası olur. ÖpüyorumKızlar aranızda alerjisi olan var mı...varsa ilaç içiyorlar mı benim alerjim var ama korkuyorum içmeye ama dayanamıyorum burun kaşıntısından hapşırmaktasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?