İnşallah canım açıkçası düğünümde bile bu kadar heycanlanmadım heralde :-DGeç döllenmemi bilmiyorum ama sen epey erken öğrenmişsin cnm, duyarsın diye düşünüyorum açıkcası, hadi hayırlısı :))
İlk hamileliğimde yuvarlaktı benim, şimdi oval, erken gebelikte olabilir dedi, kötü konuşmak için erken biraz daha bekleyim dedi geçen haftaki kontrolümde, bilmiyorum sorun değildir inşallah cnm, senin doktorunun olumsuz bişey dememesi umutlandırdı şimdi beni, mutlu oldumBenim kesem de yuvarlak değil canım. Yuvarlak olması şart mı bilmiyorum. Doktor bu konuda bir şey söyledi mi? Çünkü bana şimdilik bir problem olmadığını söyledi ultrasondan sonra
anne olmak en özel duygu, Allah herkese yaşatsınİnşallah canım açıkçası düğünümde bile bu kadar heycanlanmadım heralde :-D
İkiside keseler de iyi dedi son adetinlede haftalarıda uyuşuyor dedi Rabbim inş hayırlısıyla kucağımızıda nasib eder.. ♔Ikiside aynı boyuttami benim biri 7+6digeri 5+2 bekliyorum gelisirmi diye
Sağol cnm, inşallah bişey olmaz, aklım hep karnımdaEvettt ya geçmiyor zamanAllahın izni ile bisey olmaz canım korkutma kendini stres gebelikte iyi değil biliyorsun ki. Benimde geç döllenme onun için 2 hafta önde gorunuyor ama ben tam gününü bildiğim için sorun olmuyor. inşaAllah bebislerimizi hayırlısı ile kucağınıza alırız
Pendik taraflarındayım canımAllah yardimcin olsun canim nerde oturuyodun sen
Ben bebeği çok net gördüm kalp atışını da duydum. keseye yandan bakınca yuvarlak değil bilmiyorum belki yukardan yuvarlaktır. Ama doktor bu konuda hiçbir şey söylemedi. Bence kesenin şekli bir sorun olsa söylerdi çünkü doktorum genelde temkinli yaklaşıyor.İlk hamileliğimde yuvarlaktı benim, şimdi oval, erken gebelikte olabilir dedi, kötü konuşmak için erken biraz daha bekleyim dedi geçen haftaki kontrolümde, bilmiyorum sorun değildir inşallah cnm, senin doktorunun olumsuz bişey dememesi umutlandırdı şimdi beni, mutlu oldumsen bebeğini gördün mü cnm?
Aminnnn... Rabbim isteyen herkese nasip etsin. Sağsağlim bizlerde kucağımıza alırız inş.anne olmak en özel duygu, Allah herkese yaşatsın
Bende senin gibiyim kalp atışı için gittik ve gelişimin durduğunu öğrendik önceki gebeliğimde. Allah bi daha yaşatmasın o üzüntüyü bizeAnladim canim zaten bende iptal ettim randevumu.Baya tedirgin oldum.Sekreter kizda erken daha randevu icin dedi.Daha oncedende dusugum var bir tane o yuzden simdi giderim keseyi gorur bebegi goremessem diye cok tedirgin oldum gecmez dedim haftalar beklemeye karar verdim.Bebegimiz allaha emanet ...
Ne güzel, ne mutlu sana. Sağlıkla kucağına alırsın inş. bebişiniBen bebeği çok net gördüm kalp atışını da duydum. keseye yandan bakınca yuvarlak değil bilmiyorum belki yukardan yuvarlaktır. Ama doktor bu konuda hiçbir şey söylemedi. Bence kesenin şekli bir sorun olsa söylerdi çünkü doktorum genelde temkinli yaklaşıyor.
Evet canım gaz sancıları ve saniyelik kramplar gebelikten
Hayırlı olsun değerin çok yüksek geldi bana :) Satdan kaç gün sonra yaptın kan testini :) Ayy ben bekliyorum gidip de kese daha görülmüyor kalp atışı duyulmuyor denmesin diye 2 hafta bekledim yarın gidiyorum :) :) :)
Amin insallah sag salim kavusuruz evlatlarimiza.Cok tedirginim kendimi rahatlatmaya calissamda hep aklimda sanki hamile degil gibi hissediyorum kendimi bazen.Bugun mesela sanki gogus hassasiyetim yok ne bileyim mesela niye midem bulanmiyor diyorum bazen kafamda deli sorular...Allahim bu mubarek gunde sag salim evlatlarimiza kavusmayi nasip etsin.aminBende senin gibiyim kalp atışı için gittik ve gelişimin durduğunu öğrendik önceki gebeliğimde. Allah bi daha yaşatmasın o üzüntüyü bize
Canım her hamilelik bir değildir ki. İllaki belirti yaşayacağım diye şartlandırma kendini. Kusma, bulantı, aşerme yaşamaman daha güzel, rahat geçecek demek ki.Ben ilk hamileliğimde çok rahattım, hiç bir problem yaşamadım. Şimdide çok sıkıntılıyım denemez. İçini ferah tut.Amin insallah sag salim kavusuruz evlatlarimiza.Cok tedirginim kendimi rahatlatmaya calissamda hep aklimda sanki hamile degil gibi hissediyorum kendimi bazen.Bugun mesela sanki gogus hassasiyetim yok ne bileyim mesela niye midem bulanmiyor diyorum bazen kafamda deli sorular...Allahim bu mubarek gunde sag salim evlatlarimiza kavusmayi nasip etsin.amin
Canim elimden geleni yapiyorum kendimi rahatlatmak icin ama bazen hercekden cok kafama takiliyor.Doktor randevularimda daha gelmedi.bekliyorum rabbime sigindim evladimi allaha emanet ettim.Canım her hamilelik bir değildir ki. İllaki belirti yaşayacağım diye şartlandırma kendini. Kusma, bulantı, aşerme yaşamaman daha güzel, rahat geçecek demek ki.Ben ilk hamileliğimde çok rahattım, hiç bir problem yaşamadım. Şimdide çok sıkıntılıyım denemez. İçini ferah tut.
arkadas saglik ocaginda yaptr dm dedi ama bugun bi gidicemgünaydın,
doktorun verdiği testlerin bir kısmını (tsh,alt,ast,udrl,tit vb.) sağlık ocağında yaptırdım.ama toksoplazma ,rubella bunları sağlık ocağı yapmadı özelde yaptırdım.Belki diğer sağlık ocaklarında yapılıyordur.
Ben hamileliğimi öğrendiğim günden beri çok araştırıp okuyup gözlemliyorum. Hiç merak etme hiç bir zararı yok bebeğine. Çünkü daha o oluşum içerisinde yanı bebeğine kadar gitmesi mümkün gözükmüyor. Ama git doktora bi kan testi yaptır vede sor için rahatlasın :) Hayırlı olsun bu arada :)kızlar merhaba . bende dün test yaptım pozitif çıktı . henüz kan tahlili yaptırmadım. iki gün önce katarin ve tylolhot içmiştim napcam bilmiyorum. zararı olurmu olmazmı başına gelen varmı yada doktora böle bişe hakkında danışan varmı ?
Ben ilk evde testle öğrendim ertesi gün kan verdiğimde 4-5gün vardı adetime 40.20 çıktı araya hafta sonu girdi pazartesi tekrar gittim 222.90 çıktı çarşamba tekrar gittim 603.40 çıktı.Senin değerlerin nasıl seyir ediyor ?:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?