Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Ben ilk evde testle öğrendim ertesi gün kan verdiğimde 4-5gün vardı adetime 40.20 çıktı araya hafta sonu girdi pazartesi tekrar gittim 222.90 çıktı çarşamba tekrar gittim 603.40 çıktı.
Ya benim gibisin sende. Benimde aynen adetime 3 gün kala 33.8 2 gün sonra 113 5 gün sonra ise 1215 çıkmıştı. Yarın tekrar gidicem 6 gün geçmiş olacak bakalım kaç çıkıcak. :)

Ya benim gibisin sende. Benimde aynen adetime 3 gün kala 33.8 2 gün sonra 113 5 gün sonra ise 1215 çıkmıştı. Yarın tekrar gidicem 6 gün geçmiş olacak bakalım kaç çıkıcak. :)
Peki doktora ne zaman gideceksin ben salı gideceğim inşallah.

Kizlar merhaba. Benim hamilelegim dune kadar hic sorunsuz gidiyordu fakat dunden beri cok fazla su gibi akintim var ve kramp agrim oluyor. Inanilmaz uzgunum suanda. Benim gibi sulu ve fazla akintili olan varmi?

Iyiki böyle bir yer var bütün sorularimiz cevap buluyor aklimizda hiçbir takinti kalmiyor intenet olmadan once hersey cok farkliydi.mesele 10 yil once ilk dogumumu yapmıştım 8 aylikti anne karninda bebek ölümlerini duyuyordum birgün karnimdan sesler gelmeye basladi allahim kordon boynuna dolandi bebek ölüyor diye kosa koşa doktora kostum megerse karnim gurulduyormus doktor cok gulmustu

teşekkür ederim sizede hayırlı olsun . haftaya kan tahlili yaptırcam hala inanamıyorum zaten :)

Kızlar aranızda alerjisi olan var mı...varsa ilaç içiyorlar mı benim alerjim var ama korkuyorum içmeye ama dayanamıyorum burun kaşıntısından hapşırmaktasın
Aynı durumdayım canım eczaneye gittim geldim durmadan hapşuruyorum kasıklarım agrıdı yatıyorum dışarı cıkmamak bol bol yüzünü yıkamak başkada yapacak bişe yok ilaç vermiyorlar

Ben de 6+1 im. 2 ay önce bu haftalarda düşük yapmıştım. 2 gün önce keseyi gördük. Kesede bişiler vardi ama tam net degil gittiğimiz yerde cok iyi degildi zaten. Asil randevumuz 4 haziran central hospital da.
Dün tahlil sonuclarimda idrarda kan tespit edildi bide iltihap ( progestan a baslatti bide istirahat verdi. insallah kalp atisini da duyariz. Insallah bipolarim yuzunden erken pirtlatmazsam ben de ocak annesi olucaaaaammmm:)))

Bu reflü beni maffediyor hep sürerse 9 ay yandım ben bir de çalışıyorum zor duruyorum valla bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…