Ya benim gibisin sende. Benimde aynen adetime 3 gün kala 33.8 2 gün sonra 113 5 gün sonra ise 1215 çıkmıştı. Yarın tekrar gidicem 6 gün geçmiş olacak bakalım kaç çıkıcak. :)Ben ilk evde testle öğrendim ertesi gün kan verdiğimde 4-5gün vardı adetime 40.20 çıktı araya hafta sonu girdi pazartesi tekrar gittim 222.90 çıktı çarşamba tekrar gittim 603.40 çıktı.
Peki doktora ne zaman gideceksin ben salı gideceğim inşallah.Ya benim gibisin sende. Benimde aynen adetime 3 gün kala 33.8 2 gün sonra 113 5 gün sonra ise 1215 çıkmıştı. Yarın tekrar gidicem 6 gün geçmiş olacak bakalım kaç çıkıcak. :)
Hayirli olsun Ne kadar canim kaç haftalikKızlar bebeğimin kalp atışını duydumm
Amin canım darısı başına iyi haberlerini beklerimNe güzel, ne mutlu sana. Sağlıkla kucağına alırsın inş. bebişiniBenim geçen hafta daha beş haftalıktı, çok küçük olduğu için belki öyle gözükmüştür. Darısı başıma diyorum :))
çok mutlu oldum bende pazartesi gidicem dua et bende duyayım ölücem meraktannnKızlar bebeğimin kalp atışını duydumm
Yarın gidicem bende. İnş duyarız kalp atışlarını ya dua et bize :)Peki doktora ne zaman gideceksin ben salı gideceğim inşallah.
Ben hamileliğimi öğrendiğim günden beri çok araştırıp okuyup gözlemliyorum. Hiç merak etme hiç bir zararı yok bebeğine. Çünkü daha o oluşum içerisinde yanı bebeğine kadar gitmesi mümkün gözükmüyor. Ama git doktora bi kan testi yaptır vede sor için rahatlasın :) Hayırlı olsun bu arada :)
Hiç merak etme Can'ım duyucaksın çok güzel bi duyguçok mutlu oldum bende pazartesi gidicem dua et bende duyayım ölücem meraktannn
Ne guzel benimde 7+5 şimdi geldim doktora Insallah duyabilirimSağol Can'ım 6+4
Aynı durumdayım canım eczaneye gittim geldim durmadan hapşuruyorum kasıklarım agrıdı yatıyorum dışarı cıkmamak bol bol yüzünü yıkamak başkada yapacak bişe yok ilaç vermiyorlarKızlar aranızda alerjisi olan var mı...varsa ilaç içiyorlar mı benim alerjim var ama korkuyorum içmeye ama dayanamıyorum burun kaşıntısından hapşırmaktasın
Ne guzel benimde 7+5 şimdi geldim doktora Insallah duyabilirim
Bnde duydum biraz önce ıkimize de hayırlı olsunKızlar bebeğimin kalp atışını duydumm
Çok sevindim Can'ım ya bişe sorcam karnımda bi acı var elimi değdirdiğimde sizce nedennnnnBnde duydum biraz önce ıkimize de hayırlı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?