Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Aynı durumdayım canım eczaneye gittim geldim durmadan hapşuruyorum kasıklarım agrıdı yatıyorum dışarı cıkmamak bol bol yüzünü yıkamak başkada yapacak bişe yok ilaç vermiyorlar
Rabbime emanet ben dayanamadım içtim yarın doktora gidicem sorucam bakalım heyecandan unutmazsam

Bugun bende gordum bebisi boyle nokta gibiydiinsan istiyoki elini kolunu gorsun kalp atislarini da dinledik biraz yawas gibiydi de guclenicek daha cok yeni dedi 2 hafta sonra gelebilirsin dedi bakalim .ultrson kagidinda 5+2 yaziyo bikac gun geriden heralde sat a gore :) 2 hatfa beklemiycem tabikii de haftaya yine giderim ben darisi kalp atislrini duymayanlarin basina hepimize saglili sıhhatli bir hamilelik diliyorm

Merhaba. Kızlar. vajinaya doğru. karnımın. içinden iğne. Batıyor. Sanki bugün 8 haftalık olduk, daha önce bu hissi yaşayan oldu mu aranızda?

Cnm seninle aynı tarihlerimiz ne güzel duymuşsun bende gtsem duyulur mu ki taa 2 hafta sonraya randevu vermisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…