Ins geçer cnm . Bnm iştahsızlık başladı o kötü bişe istemiyo canım is yoruyor o zaten ayriBu reflü beni maffediyor hep sürerse 9 ay yandım ben bir de çalışıyorum zor duruyorum valla bazen
6.61mm kalp atışını söyledi ama o ara duymadım eşim duyduAcı konusunda fikrim yok cnm. Boyu ne kadar di bebeğinin kalbi ne kadar atıyordu 124 dedi bana
Bu reflü beni maffediyor hep sürerse 9 ay yandım ben bir de çalışıyorum zor duruyorum valla bazen
İyi gelen birsey de bulamadım gaviscon içiyorum bana mısın demiyor yanibendede ole ya ıcım nasılda yanıyor :S
Sütü denediniz mi bana iyi geliyor.İyi gelen birsey de bulamadım gaviscon içiyorum bana mısın demiyor yani
Rabbim kucağında görmeyi nasip etsin arkadaşımKızlar bebeğimin kalp atışını duydumm
Amin cümlemizin canımRabbim kucağında görmeyi nasip etsin arkadaşım
Bnm de 5.17 mm6.61mm kalp atışını söyledi ama o ara duymadım eşim duydu
Rabiim sağlıklı kucağına almayı nasip etsin :) Hayırlı olsunMerhaba ben hamile olduğumu yeni öğrendim.1 tüp bebek denememiz oldu tutmadı.şimdi spontan gebelik :) Rabbimin lütfu.Bebeğimizin doğacağı tarih ocak sonu şubat başı,çoookk mutluyuz.inşallah herşey yolunda gider...
Rabbime emanet ben dayanamadım içtim yarın doktora gidicem sorucam bakalım heyecandan unutmazsamAynı durumdayım canım eczaneye gittim geldim durmadan hapşuruyorum kasıklarım agrıdı yatıyorum dışarı cıkmamak bol bol yüzünü yıkamak başkada yapacak bişe yok ilaç vermiyorlar
Bu 5.17 olan ne oluyo bebeğin boyu muBnm de 5.17 mm
Evet cnm bebeğin boyu bu gün kalbini duydum ilk kez de bebeği gördüm gormek sayılır saBu 5.17 olan ne oluyo bebeğin boyu mu
Haftana göre küçük değil mi ozmn bn kesemi grdügumde 5+2ydim ve 8mm ddi DrEvet cnm bebeğin boyu bu gün kalbini duydum ilk kez de bebeği gördüm gormek sayılır sa
Cnm seninle aynı tarihlerimiz ne güzel duymuşsun bende gtsem duyulur mu ki taa 2 hafta sonraya randevu vermistiBugun bende gordum bebisi boyle nokta gibiydiinsan istiyoki elini kolunu gorsun kalp atislarini da dinledik biraz yawas gibiydi de guclenicek daha cok yeni dedi 2 hafta sonra gelebilirsin dedi bakalim .ultrson kagidinda 5+2 yaziyo bikac gun geriden heralde sat a gore :) 2 hatfa beklemiycem tabikii de haftaya yine giderim ben darisi kalp atislrini duymayanlarin basina hepimize saglili sıhhatli bir hamilelik diliyorm
Cnm kese 2.29 cm gibi bişe y di yani 22.9mmHaftana göre küçük değil mi ozmn bn kesemi grdügumde 5+2ydim ve 8mm ddi Dr
Ilk gittiğimde 5+5 ti 9.6 mm do cnm şimdi içinde bebeği gördü ölçtuHaftana göre küçük değil mi ozmn bn kesemi grdügumde 5+2ydim ve 8mm ddi Dr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?