Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

Cnm seninle aynı tarihlerimiz ne güzel duymuşsun bende gtsem duyulur mu ki taa 2 hafta sonraya randevu vermisti
Walla bende sok oldum nokta gibi biseydi zaten kalp atisinada bakalim belki duyariz betan yuksek dedi baktik duyduk ama boyle derinden ve yavasdi ultrson kagidinda 19 mm yaziyo bebekmi kesemi anlamadim sende belki haftaya duyarsin duymazsanda kontrol suren bitmeden sonraki hafta yine gidersin

Mesajın beni çok mutlu etti yarın benimde randevum var acaba duyabilirmiyim diyordum inş duyarım bende

bende salı gidicem inşallah bende duyarım..ama içimde hep bir korku hep bir şüphe var sizde de öyle oluyor mu

kalp atışını duymayan arkadaşlar sizlere de henüz gebelik tetkikleri yapılmadı dimi?

Bnm betam adetimin 1 gün gecikmesinde 363du keseyi grmeyi gttigimde bidaha tahlil yapmadı değerim suan kaç blmiyorum

Bnm betam adetimin 1 gün gecikmesinde 363du keseyi grmeyi gttigimde bidaha tahlil yapmadı değerim suan kaç blmiyorum
Benimde beta 3 gecikmisti adtim 900 du hemen hemen ayniyiz gecen hafta cuma ise 6000 di bu cuma da dr gttim iste ilk defa .bence gorursun yaniii inşallah gorursun cnm

Benim reglim geceli bugun 2.gunum gecenlerde meraktan test yaptim negatif cikti yeniden test yapicam ama beklesem mi yoksa umidimi kessem mi

bende 2.gunu yaptim cikmamisti tekrar ertesi gun aksam yaptim cikmisti şöyleki sbh ki ilk idrar veya uzun sure wc ye gtmeden yaptigin idrarda degerler daha yuksek cikarmis diye duydum bende 3.gun aksama kdr awmde gezmistim wcye gitmeyi bile unutmustum ewe gelip o idrarla yapmistm testi rabbim gonlune gore wersin inss cnm

Rabbime emanet ben dayanamadım içtim yarın doktora gidicem sorucam bakalım heyecandan unutmazsam
Hadi bakalim hayirli haberler al inalh bebekini gör insh duy inslh kalbini darisi bana
Canim sorarsan alerjiyi banada yazarmisin bende yapayim ne diyorsa benim randevuma cok var

Amin insallah canine Artik meraktan catlicam bi ikinci testi yapmaya korkar oldum

İnş benişlerimiz görebiliriz ben daha göremedim 6 haftalık kese oluşmuş ama bebiş görünmüyor haftaya bi daha gidicem dua edin lütfen benişi görelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…