Walla bende sok oldum nokta gibi biseydi zaten kalp atisinada bakalim belki duyariz betan yuksek dedi baktik duyduk ama boyle derinden ve yavasdi ultrson kagidinda 19 mm yaziyo bebekmi kesemi anlamadimCnm seninle aynı tarihlerimiz ne güzel duymuşsun bende gtsem duyulur mu ki taa 2 hafta sonraya randevu vermisti
Cnm ultrsn kagidinda yaziyormu 9.6mm benimkinde 19 mm yaziyor kesemi bebekmi anlamadim ama bebegin uzerinde arti isareti warIlk gittiğimde 5+5 ti 9.6 mm do cnm şimdi içinde bebeği gördü ölçtu
Mesajın beni çok mutlu etti yarın benimde randevum var acaba duyabilirmiyim diyordum inş duyarım bendeBugun bende gordum bebisi boyle nokta gibiydiinsan istiyoki elini kolunu gorsun kalp atislarini da dinledik biraz yawas gibiydi de guclenicek daha cok yeni dedi 2 hafta sonra gelebilirsin dedi bakalim .ultrson kagidinda 5+2 yaziyo bikac gun geriden heralde sat a gore :) 2 hatfa beklemiycem tabikii de haftaya yine giderim ben darisi kalp atislrini duymayanlarin basina hepimize saglili sıhhatli bir hamilelik diliyorm
Maalesef kalbi duyunca saglık ocağıma gidip kayıt yaptırıcam.sonrası gelir diye düşünüyorumkalp atışını duymayan arkadaşlar sizlere de henüz gebelik tetkikleri yapılmadı dimi?
Hmm tamam cnmCnm kese 2.29 cm gibi bişe y di yani 22.9mm
Bnm betam adetimin 1 gün gecikmesinde 363du keseyi grmeyi gttigimde bidaha tahlil yapmadı değerim suan kaç blmiyorumWalla bende sok oldum nokta gibi biseydi zaten kalp atisinada bakalim belki duyariz betan yuksek dedi baktik duyduk ama boyle derinden ve yavasdi ultrson kagidinda 19 mm yaziyo bebekmi kesemi anlamadimsende belki haftaya duyarsin duymazsanda kontrol suren bitmeden sonraki hafta yine gidersin
Benimde beta 3 gecikmisti adtim 900 du hemen hemen ayniyiz gecen hafta cuma ise 6000 di bu cuma da dr gttim iste ilk defa .bence gorursun yaniii inşallah gorursun cnmBnm betam adetimin 1 gün gecikmesinde 363du keseyi grmeyi gttigimde bidaha tahlil yapmadı değerim suan kaç blmiyorum
Ben 3 gun sonra yaptim cikti ertesi gunde hemen kan test yaptrdm kesinlestiKizlarr birsey sorucam reglim gectikten kacgun sonra gebelik testi dogru sonuc alabilirim
Benim reglim geceli bugun 2.gunum gecenlerde meraktan test yaptim negatif cikti yeniden test yapicam ama beklesem mi yoksa umidimi kessem mi bilemedimBen 3 gun sonra yaptim cikti ertesi gunde hemen kan test yaptrdm kesinlesti
İnş cnm ayın 7sinde randevu ozmn kalp atşını duyarm bklmBenimde beta 3 gecikmisti adtim 900 du hemen hemen ayniyiz gecen hafta cuma ise 6000 di bu cuma da dr gttim iste ilk defa .bence gorursun yaniii inşallah gorursun cnm
Benim reglim geceli bugun 2.gunum gecenlerde meraktan test yaptim negatif cikti yeniden test yapicam ama beklesem mi yoksa umidimi kessem mi
Hadi bakalim hayirli haberler al inalh bebekini gör insh duy inslh kalbini darisi banaRabbime emanet ben dayanamadım içtim yarın doktora gidicem sorucam bakalım heyecandan unutmazsam
Amin insallah canine Artik meraktan catlicam bi ikinci testi yapmaya korkar oldumbende 2.gunu yaptim cikmamistitekrar ertesi gun aksam yaptim cikmisti şöyleki sbh ki ilk idrar veya uzun sure wc ye gtmeden yaptigin idrarda degerler daha yuksek cikarmis diye duydum bende 3.gun aksama kdr awmde gezmistim wcye gitmeyi bile unutmustum ewe gelip o idrarla yapmistm testi rabbim gonlune gore wersin inss cnm
Bnm ki nde bebek te CRL gibi bişe yazıyo kese de gs yazıyo cnmCnm ultrsn kagidinda yaziyormu 9.6mm benimkinde 19 mm yaziyor kesemi bebekmi anlamadim ama bebegin uzerinde arti isareti war
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah :)Merhaba kizlar.araniza yeni katildim suan 6 haftalik hamileyim.haftaya doktora gidiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?