Hamilesin ya en gūzeli bu bi daha ki sefere görūrsūn insallahİnş benişlerimiz görebiliriz ben daha göremedim6 haftalık kese oluşmuş ama bebiş görünmüyor haftaya bi daha gidicem dua edin lütfen benişi görelim
ben dun aksam gittim kalp atısını duydum kafama tek takılan 7+4 olması gerekirken ultrasyonda 7+2 dıye gosterdı doktora sordm cok onemlı degıl dedı bı de ultrasyon cıhazı degıstı dedı ama benım ıcım hıc rahat degıl böle durumla karsılasan varmı :S
Ultrason görüntünü eklermisin seninle aynı gün gösteriyor takvimimiz benim randevum haftaya inşallah hayırlısıyla bebeği ve kalp atışını görmek bizede nasip olur senin ultrasonda kaç günlük gösteriyorBnm ki nde bebek te CRL gibi bişe yazıyo kese de gs yazıyo cnm
6+1 ultrasonda regle göre 7+2 idi dün bakıldı cnm kese önden gider 1 hafta normal dediUltrason görüntünü eklermisin seninle aynı gün gösteriyor takvimimiz benim randevum haftaya inşallah hayırlısıyla bebeği ve kalp atışını görmek bizede nasip olur senin ultrasonda kaç günlük gösteriyor
Ultrason görüntünü eklermisin seninle aynı gün gösteriyor takvimimiz benim randevum haftaya inşallah hayırlısıyla bebeği ve kalp atışını görmek bizede nasip olur senin ultrasonda kaç günlük gösteriyor
Bnm ilk gittiğim hastanede 5+3 tu görünmedi burda gördüm diyenler vardı hastane değiştirdim bi gün sonra Dr gördü dunde kalp duydum ve Dr umu çok sevdim sende duyarsın canım merak etme Rabbim sağ salim kucağımiza almak nasip etsinUltrason görüntünü eklermisin seninle aynı gün gösteriyor takvimimiz benim randevum haftaya inşallah hayırlısıyla bebeği ve kalp atışını görmek bizede nasip olur senin ultrasonda kaç günlük gösteriyor
Aynen bende de 1 gun oynadı ama kafaya takılacak bırsey degıl canım bosver :)ben dun aksam gittim kalp atısını duydum kafama tek takılan 7+4 olması gerekirken ultrasyonda 7+2 dıye gosterdı doktora sordm cok onemlı degıl dedı bı de ultrasyon cıhazı degıstı dedı ama benım ıcım hıc rahat degıl böle durumla karsılasan varmı :S
Aynen bende de 1 gun oynadı ama kafaya takılacak bırsey degıl canım bosver :)
Zaman zaman bana da oluyor o maalesef, şuan elimizden gelen tek şey dua edip beklemek. Allah yüzümüze güler inşallah. Olumlu düşünmeye çalış canım şimdilik yapılacak tek şey buAmin insallah sag salim kavusuruz evlatlarimiza.Cok tedirginim kendimi rahatlatmaya calissamda hep aklimda sanki hamile degil gibi hissediyorum kendimi bazen.Bugun mesela sanki gogus hassasiyetim yok ne bileyim mesela niye midem bulanmiyor diyorum bazen kafamda deli sorular...Allahim bu mubarek gunde sag salim evlatlarimiza kavusmayi nasip etsin.amin
Amin canım inşallahHamilesin ya en gūzeli bu bi daha ki sefere görūrsūn insallah
Bnm de sağlık ocağında 9-6 çıktı normal sanırım çünkü bişe demediMerhaba kızlar
Bende sürekli tansiyon düşüklüğü oluyor ne zaman kendimi tuhaf hissedip tansiyonumu ölçsem 9-5 falan çıkıyor. Normal mi acaba?
Haklisin canimRabbim saglikla sag salim kucamiza almayi nasip etsin insallah.AminnZaman zaman bana da oluyor o maalesef, şuan elimizden gelen tek şey dua edip beklemek. Allah yüzümüze güler inşallah. Olumlu düşünmeye çalış canım şimdilik yapılacak tek şey bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?