Ocak 2017 anneleri gelin beraber bekliyelim :)

ben dun aksam gittim kalp atısını duydum kafama tek takılan 7+4 olması gerekirken ultrasyonda 7+2 dıye gosterdı doktora sordm cok onemlı degıl dedı bı de ultrasyon cıhazı degıstı dedı ama benım ıcım hıc rahat degıl böle durumla karsılasan varmı :S

Böyle birşeyi sakın kafanıza takmayın benimde sata göre normalde 8+1 olması gerekirken 6+1 geç döllenme Hemde sizin 2 güncük geç döllenme olmuş olabilir ki her ultrason cihazı da farklı ölçer içiniz rahat olsun

Bnm ki nde bebek te CRL gibi bişe yazıyo kese de gs yazıyo cnm
Ultrason görüntünü eklermisin seninle aynı gün gösteriyor takvimimiz benim randevum haftaya inşallah hayırlısıyla bebeği ve kalp atışını görmek bizede nasip olur senin ultrasonda kaç günlük gösteriyor

6+1 ultrasonda regle göre 7+2 idi dün bakıldı cnm kese önden gider 1 hafta normal dedi

Eklentiler

• 14644222586761553313820.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 63
Bnm ilk gittiğim hastanede 5+3 tu görünmedi burda gördüm diyenler vardı hastane değiştirdim bi gün sonra Dr gördü dunde kalp duydum ve Dr umu çok sevdim sende duyarsın canım merak etme Rabbim sağ salim kucağımiza almak nasip etsin

Aynen bende de 1 gun oynadı ama kafaya takılacak bırsey degıl canım bosver :)

Günaydın Merhaba kızlar. Bende bu sabah gittim kontrole. Erken dollenme diye biliyordum ama meğer geç dollenme olmuşum. 5 hafta 5 günlük bebeğim . Gördük, kalp atışını duyduk çok şükür. Kesem düzgün değildi , o da duzelmis. Çok mutluyum, her şey yolunda şükür

Zaman zaman bana da oluyor o maalesef, şuan elimizden gelen tek şey dua edip beklemek. Allah yüzümüze güler inşallah. Olumlu düşünmeye çalış canım şimdilik yapılacak tek şey bu

Merhaba kızlar
Bende sürekli tansiyon düşüklüğü oluyor ne zaman kendimi tuhaf hissedip tansiyonumu ölçsem 9-5 falan çıkıyor. Normal mi acaba?

Merhaba Kızlar,

Bende dün öğrendim HAMİLEYİM.

2014 Aralıktan bu yana istiyorduk, Mart 2016 dış gebelikten ameliyat oldum.

İlk korunmasız ayımda hamile kaldım. Bat 31/05 ama ben dün öğrendim . Beta HCG 38,83 , şimdi takip edeceğiz ,inşallah sağlıklı bir gebeliktir. İçimdeki iyi hisler var, İnşallah.

Zaman zaman bana da oluyor o maalesef, şuan elimizden gelen tek şey dua edip beklemek. Allah yüzümüze güler inşallah. Olumlu düşünmeye çalış canım şimdilik yapılacak tek şey bu
Haklisin canimRabbim saglikla sag salim kucamiza almayi nasip etsin insallah.Aminn

Merhaba kızlar biraz önce bende çok hafifte olsa kalp atışlarını karından duydum tam 6 haftalık şuan Allah herkese nasip etsin çok farklı birşey bunu duymak ama bebeğin boyu 3.8 mm dedi ama ufak geldi 6 haftalıkken sizin ne kadardı acaba?:s

Aramıza katılan anne adayları hoşgeldiniz pek fazla giremiyorum bu aralar okuyabildigimi okuyorum ters giden bişe yok dimi kızlar bu arada bu bulantılara eşki iyi geliyor sizde durumlar ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…